Günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
bugün geçen 2 gün için çok pişmanım. sizlere kötü örnek olmak için hiç birini yazmıyorum.kötükedihüso
Ve 4. lük için hepimizi kutluyorum. hadi kızlar 1. olmalıyız. bizim onlardan bir eksiğimiz yok. :içelim:
ben nevaleleri aldım çekmecem dolu;
şekersiz çay içemediğimden tatlandırıcı aldım evde vardı ama iş yerinede aldım. kızacaksınız buna biliyorum ama yavaş yavaş alışıcam. bunuda bırakıcam size söz.
bu sunta bisküvi dediğiniz büskivilerden aldım.
bide limon lifli olandan aldım onuda seviyorum.
grissini de var.
bide tatlı krizi olur falan die 2 tane diyet çikolatam var. bitanedeeee mandalinaaaahihoyyyt
çekmecei gören güler valla bunları yersen kilo alırsın dieee ama zaten ben bunları 3 hafta belki 4 haftada bitiremem. bide uno kepek ekmeği aldım ama o evde zaten sabah kahvaltı evde öğlen ekmek yemiyorum. akşamda 1 dilim. o iyi oluyor. başkaaa bişi yok galibaaa
defter konusuna gelince kaptanım canım benim kızacak ama henüz bir defterim yok. Ama ben zaten yazıyorum buraya ne yersem kötüde yesem kızıyorum iyide yesem kimseden gizlim yok. zaten olsada perşembe anlarsınız delikafadulden
hafta sonlarını bir türlü düzene sokamıyorum yaakafamçokkarıştı
anneannem bi taraftan kardeşim bi taraftan hamur işleri, unlu tatlılar,, unlu yemekler, bol kalorili şeyler yapmaya bayılıyorla çünkü herkes işte oluyor hafta içi hafta sonuna saklıyor herkes kendini
klava: ne kadar dikkat etsemde kaçıyo arada hatta hafta sonunu hep dışarıda geçirmeye çalışıyorum bu yüzden yürümekten tabanlarım ağrıyo :mymeka:
oyyy çenem düştüü tam 3 günlük yazdım yarın bugün neler yaptığımı yazıcam :1hug: öptüm kızlar a.s.