• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar liste doğru
alana da bildirimi yaptım yerimseniben

teşekkür ederiz. bugün arkadaşlar yoğun sanırım hem cuma hem ay sonu -tatlicadiarzu-

Kızlar listeyi kontrol ettim doğruu
bildirim yapabilirsiniz

Hepinize çok teşekkürler kızlarr. Gerçekten çok yoğuum, özür dilerim. Ben de bildirimi yapabilmek içn girmiştim. Hepinizi kocaman öpüyorum....

takımcımm4. olmuşuz bu hafta evveeeet azmin elinden ne kurtulurrr
kızlar liste hazırladım bakın almayan yok değil mii??
bekliyorum süslü defterleriniziiiiii
hadi bakalımm

bugün bana oklava gelsin çünkü çünküüüüüü
5 tane sigara böreği yedim
ancak bunalr hemen yapa dönüşmesin diye bol bol su içtimm, bir de bu börekleri öğlen yedim, akşamda ızgara somon+salata ekmek hiç yok hiç yok a.s

sizleri seviyoruuumm
hadi ama kaçamakalrınızı da yazınnn
olmaz ki böyleeee
şubat ayına giriyoruz bakın, mart-nisan-mayıs kaldı geriyee
incecik olcaaaazz
heyooooo

canım nrmyn tamam dedi ya senin için..bu hafta senin deneme haftan..sık paylaşım yaparak kendini göstermelisin..ve başarırsan bunu haftaya listedesin bu hafta önemli yani senin için..
hoşgeldin aramıza umarım başarır ve incecik olursun şeker

canım nrmyn tamam dedi ya senin için..bu hafta senin deneme haftan..sık paylaşım yaparak kendini göstermelisin..ve başarırsan bunu haftaya listedesin bu hafta önemli yani senin için..
hoşgeldin aramıza umarım başarır ve incecik olursun şeker

Kuzum sen 80'den 67ye nasıl indin?

selam hanımlarrr.....
ben bu hafta ve diğer hafta birldirim yapamayacağım.. annemin baskülü yokkk:(
internete fazla giremiyorum........
ama aynı kilodayımdır...
dikkat ediyorum amaaa vermek için bir çaba gödtermiyorum burda....
almayımdaaaaa...............
sizleri çok özledimmm.....
bu arada 4. olmuşuz... bu da iiiii vallaaa............

bu takımda niye 6 kişi var?
yeni üye alıyor musunuz?
çabuk diyin bakayım bana-tatlicadiarzu-

Canım seni özlemişim, nasılsın? Hayat nasıl gidiyor? Ay eskiler geldi aklıma, beni hatırlayabildin mi? Yeni üye alımı konusunu kaptanımıza sormalısın canım. Bize katılmak mı istiyorsun? Çok sevinirim ben:))

Canım seni özlemişim, nasılsın? Hayat nasıl gidiyor? Ay eskiler geldi aklıma, beni hatırlayabildin mi? Yeni üye alımı konusunu kaptanımıza sormalısın canım. Bize katılmak mı istiyorsun? Çok sevinirim ben:))

canım yaa tabi ki hatırlıyorum seni...
o listeleri nasıl unuturum :1hug:

walla acilen bir takıma katılmalıyım ben:delphin:

merhabalara.s.,

kendimi tanitayim kisaca. kadinlar klubunde yeniyim kizlar. kuzey amerikada yasiyorum. bebekten sonra aldigim kilolari tamamiyle verememistim. sonra da calisma hayatina dondukten sonra, iyice kilo aldim, hep oturarak calistigim icin ve kendime kahve-cikolata aralari verdigim icin. ee burasi gurbet tabikine, oyle ofiste kanki , ne yedin vs. durumlari yasayamadim. kocacim da yese de almayanlardan. ben de oyle bi basima sistikce sistim anlayacaginiz.

hamileligimin son ayindaki kiloya ulasinca, oooo, dedim ne oluyoz, bu gidisata dur demenin vakkti geldi.

95 kilo ile basladim. iki gun once 93,5 kiloya dustum.:dance: yarin tekrar tartilicam.

herkese basarilar. beraber saglikli guzel gunlere :1hug:

bu arada kizlar, kisa donemde hedefim 89 kilo. su an 93,5 kiloyum. yani 90lara bay bay demek istiyorum ve onlari bir daha tartida gormek istemiyorum. :oklava:

iki haftada bir diyetisyene gitmeye basladim. ilk iki hafta cok kucuk degisikleri hayatima eklemeye calistim.
mesela,

- asonsor kullanmiyorum artik ofiste, merdiven ...
- pazar gunleri yarim saat yuzme dersine katiliyorum. sonra 2 saat yuzuyoruz, oynuyoruz suda kizimla. (5 yasinda bir kuzumuz var.)
- mutfagimizdaki beyaz ekmek, makarna, pilav gitti. artik kepekli urunlere gectik ailecek.
- multivitamin kullanmaya basladim.
- tatli, pasta haftada 1 gun.
- baska baska hmmm yemek saatini erkene aldik(aksam yemegi)

gecen carsamba gunu yani 2. diyetisyen ziyaretimde, 1500 kalorilik bir diyet hazirladik. onu uygulamaya basladim.

selam nrmn , simdi ben bu hafta 1. takim listesinde var miyim aceba? bana bi sey ulasmadi da.:a015: yer oldugunu soylemistin, yine de teyit edersen mutlu olcam.
merhabaaa
hoş geldin önceliklee
bu hafta deneme sürecin başlasın canımcım...
selam hanımlarrr.....
ben bu hafta ve diğer hafta birldirim yapamayacağım.. annemin baskülü yokkk:(
internete fazla giremiyorum........
ama aynı kilodayımdır...
dikkat ediyorum amaaa vermek için bir çaba gödtermiyorum burda....
almayımdaaaaa...............
sizleri çok özledimmm.....
bu arada 4. olmuşuz... bu da iiiii vallaaa............
biz de seni özledik hayatcımmm
çabuk gell :))
lütfen dikakt etmeye devam et, sen çok başarılısın bu konuda biliyoruz hepimiz zaten..
bu takımda niye 6 kişi var?
yeni üye alıyor musunuz?
çabuk diyin bakayım bana-tatlicadiarzu-
merhabaa
tabiki takıma yeni üye kabul ediyoruzz
denem sürecin başlasınnnnna.s
Sabah: simitle klasik kahvaltım
ara: 1 kase çeşitli çerez, 1 az şekerli Türk kahvesi
akşam: kuru fasülye var henüz yemedik. Belki biraz da meyve, ekmek yok inşallah.
tatlım çeşitli çerez de ne demek, nerden çıktı bu:oklava:
sadece beyaz leblebi demedik miii
kzılar valla cumartesi ve pazar olmasına rağmen çok zor da olsa tutuyorum ben kendimii
artık bu yaz şişko olmak isteniyorum, 2009 benim için süper başladı, süper sağlıklı bi bedende olmak istiyorum ve başaracağım inş.
bunu söyleyelim hep kendimize, ne zaman kaçamak yapacakssaaakkk:teselli:
Aktivite: oturup ders çalışmak:((

...
- multivitamin kullanmaya basladim.
- tatli, pasta haftada 1 gun.

gecen carsamba gunu yani 2. diyetisyen ziyaretimde, 1500 kalorilik bir diyet hazirladik. onu uygulamaya basladim.
tatlım slm,
öncelikle yeni kararlar harika
diyetisyen fikri ve diğer uygulamalarında süper
ancaaakkk tatlı ve pastaya baybay demek lazım, haftada 1 gün de olsa yok lütfen kızlar artık börek kek vs yokk lütfeenn kendimiz içinnn
2. multivitamin yerine meyve ve protein alsan daha sağlıkl ıdeilmidir cicim
sadece bir tavsiyeyerimseniben

bugün neler yaptımm
kızlar çok yorgun bir hafta geçirdiğim için bu gün 12 ye kadar uyumuşummm
kahvaltıyı kaçırdım o sebeple yalnız kahvaltı-öğle yemeği gibi bişi yaptım :))

saat 13:00 1 yumurta dereotu beyaz peynir ve suda haşlanmış 4-5 ev yapımı sucuğu çrıparak oölet tadında bişielr eydimm
1 dilim ekmek ve 1 fincan çorba ile birlikte (hazır çorba diiillll)

ara saat 15:00 2 adet kivi

ara :)) 16:30 az şekerli hatta 0 şekere yakın kahve- sütlüüüü

akşam: bol salata, 1 kase tarhana çorba ve fırında tavuk
haa 1 abrdak da gazoz

genel değerlendirme: çok saplıksız deil, abur cubur az
ancak yine de sağlıklı beslenme kuralı olan 6 öğün beslenme programına uymamışım + meyve ile birlikte protein almamışım.

takımımıza yeni katılan herkese merhaba sevgili arkadaşlarr,
bizler burada yediklerimiz içtiklerimiz ve yaptımız sporları paylaşıyoruz, onun dışında kafamızı bozan fanni dünya işlerini diyiveriyoruz..hani birine aşık olursak alıyoruz burda soluğu, ya da kocamızla neyin kavga edersek söylüyoruz içimiz rahatlıyor deil mi herbaryumcum, ya da nişanlanıyoruz filen, gelip anlatıyoruz deil mi gözyaşıcım :)
yani istediin herşeyi paylaşabilirsin bizimlenn, bizlerde uygun oldukça gelip okur, yorum yazarız..

aşağıdaki linkleri vakit buldukça okumanızı tavsiye ederim

yarışma kuralları bu linkte;
http://www.kadinlarkulubu.com/cuma-yarismasi-nedir-t154953/index.html
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-t37798/index.html

lütfen linkleri inceleyelim, yarına kadar hesaplama nasıl yapılır, nasıl alıntı yapılarak yazılır öğrenelim.....
takımda kalıcı olmanız için bu gerçekten çok önemli, başarılar herkeseeee

hesaplama da şöyle yapılıyor tekrar hatırlatayım dedim..
ilk sıradaki geçen haftaki kilonuz : (A)
ikinci sıradaki bugün ölçüm yaptığınız kilonuz : (B)
üçüncü sıradaki bugünki kilonuz ile geçen haftaki kilonuz arasındaki fark, DİKKAT, eğer kilo almış iseniz - çıkması lazım :)) :(B-A)
dördüncü sıradaki ise; bu ikisi arasındaki farkın geçen haftaki kilonuza bölümü )ve sonrasında da 100 ile çarpımı, işte hepsi buuu

FORMÜL : ( A / B / (B-A) / % [(B-A)/A] x 100 KOLAY GELSİİİNNNN

not:önüüzdeki haftadan itibaren takıma resmi olarak katılıp kuralları uygulamaya başlayacaksınız, o sebeple hesaplamalrın nasıl aypıldığını sistemin nasıl çalıştığını biraz çalışırsanız çok i yi olur kelebekler :))

1.TAKIM KURALLARI

Kural 1: bildirmde cumaya kalmayacağız, o iş takım içinde perşembeden bitmeli
herkes perşembe akşama kadar kilosunu bildirecek diye kural koyalım ve öyle devam etsin

Kural 2: 2 kez mazeretsiz bildirm yapmayan kişi diskalifiye oluyor..

Kural 3 :yarışmamız CUMA YARIŞMASI arkadaşlar, yani peşembeden iki eliniz kanda da olsa, gelip kilonuzu bildirimenizi istiyorum...

Kural 4 : takımdaki herkes gelip en son sayfayı okumak yerine, en son nerde kaldı ise o sayfadan itibaren okumalı

Kural 5: herkes günlük yediklerini yazıyorrr vee kendi değerlendirmesini yapıor benim 2 üst mesajda yaptığım gibiiiiiia.s

sevgiler ve iyilikelr diliyorummm

Son düzenleme:
canım yaa tabi ki hatırlıyorum seni...
o listeleri nasıl unuturum :1hug:

walla acilen bir takıma katılmalıyım ben:delphin:

Canım senin bızdık doğdu mu? Ay zaman nasıl hızlı geçiyor?
Kaptan kurallar gayet uygun bence de. Daha ne duruyoruz bu hafta biz birinciyiz inşallah kızlar. Defteri olanlar parmak kaldırsın :lepi:

Back