• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bugün yediklerimi yazayım:

sabah 1 bardak süt (kızdan fırsat olmadı,saat da 11 olunca fazla bir şey yemek istemedim)

öğle 1 kase yoğurt,2 ızgara köfte

akşam çorba, kıymalı patates yemeğinden çok az

3 minik grissini

1.5 lt su

kaydirigubbakcemile5harikasınn güzel annee
özellikle de su kısmısına dikkat çekerimmm
bu cuma birşeyleri kutlayacağız sanırım:lepi:

günaydın bayanlar...

zor bir akşamdan sonra güne aydın bir şekilde başlayabildim cok şükür..
dün yediklerimi yazayım:

sabah bir kase elmalı sütlü yulaf,eşimin zoruyla da bir parça ekmekle melemen,1 zeytin

öğle malesef akraba ziyaretinde yemek hazırladılar.
yememe durumum yoktu.
çünkü akrabalara diyet yaptığımı söyleyemiyorum.
emzirdiğim için garip şekilde kınama alıyorum:bbo:

corba salata ve tavuklu pilav,yoğurt yedim..

bir kaç dilim elma

akşam da 2 bardak yeşil çay içtim.

1lt su

not: emziren anneler yeşil çay içmek isterseniz gözünüzü seveyim gündüz için...
.

Son düzenleme:
29.03.2009 Pazar

12.00: 1 kizarmis kepek ekmegi, 1 fincan sekersiz cay, 1 yumurta, 1 domates, yarim kk beyaz peynir
14.00-19.00 arasi 3 misir pirinc patlagi
19.20: 3 et koftesi, 2 tavuk nugget, 3-4 kasik pirinc pilavi

gunler uzadigi icin aksam yemekleri daha gec saatte olmaya basladi, sanirim az porsiyon ogle yemegi yemeye baslamam lazim. yine meyve yok cunku sevmiyorum ehehe

kızar eve yeni geldik babanneme gittik seçimden sonra. ona bikaç unutulmaya yüz tutmuş konya yemeğinin tarifini sormuştum o da sağolsun hepsini yapmış. o kadar zahmetten sonra yememek de olmadıcokacimcoook

sabah kıymalı yumurta peynir domates zeytin konyanın meşhur bir tatlısı - kayısı kurusuyla yapılıyor( sadece 2 kaşık )vb :1no2:

öğlrn yemedim bişey ...kahvaltıyı 10:30 da yaptık çünkü

akşam meşhur konya düğün pilavı 4 kaşık - arabaşı çorbası ve yoğurt

selam yulafcim. ben de senin gibi ogun sayisini az tutmayi deniycem. aslinda cumadan beri, kosusturmacalar sebebiyle boyle oldu. baktim fena olmuyor. gunluk kalori miktari azalmis olur, ise bin cesit sey goturmek zorunda kalmam, vucudum habire bi seyleri sindirmek icin butun enerjisini harcamaz, zihnim daha acik olur vs. diye dusundum. hem de daha ekonomik olur. 3 ana, 3 ara. ben sIkildim galiba bu duzenden.. sabah acikmadigim halde kahvalti yap vs. yapmiycam.

oglene dogru kahvaltimi yapicam. (boylece kahvalti + ara ogun ucmus olucak. )
ogleden sonra belki ara ogun yaparim. (1 meyve+sut , yada kraker , hurma vs. gibi)

bakalim bi deneyeyim bu hafta.

nrymn kaptan sen yaptin? 31 mart olacak mi 59? az kalmis hadi bakalim. 50lere yol aldin masallah. tamam benim de 15 nisan kabul.. insallah olucak.. guzelcim senin de listeni gorelim. oyle haftada 1 kere lapa diyeti olmaazzz. diger gunler neler yiyosun sen bakalim, hmm. CADIARZU

bakalim p.tesi birincisi kim olucak?? hihoyyyt ayy belki ben olurum ayol kaydirigubbakcemile3

ehh sizde sabah olmak uzere. yeni bir hafta basliyor. herkese guzel bir hafta diliyorum. a.s. insallah guzel degerlendirilmis bir hafta yasariz 1. takim olarak. bu hafta yine birinci olur muyuz ne dersiniz?

ogle yemegi sevmiyorum canim ya. ogle yemegi yersem aksam acikamam, aksam yemek saatim daha gec olur falan filan.

afiyet olsun canim.. babannenin ellerine saglik.. cok iyi yapmissin bence, sizin icin hazirlanmis. toparlarsin bu hafta, masallah bu azimle.. :)

kızar eve yeni geldik babanneme gittik seçimden sonra. ona bikaç unutulmaya yüz tutmuş konya yemeğinin tarifini sormuştum o da sağolsun hepsini yapmış. o kadar zahmetten sonra yememek de olmadıcokacimcoook

sabah kıymalı yumurta peynir domates zeytin konyanın meşhur bir tatlısı - kayısı kurusuyla yapılıyor( sadece 2 kaşık )vb :1no2:

öğlrn yemedim bişey ...kahvaltıyı 10:30 da yaptık çünkü

akşam meşhur konya düğün pilavı 4 kaşık - arabaşı çorbası ve yoğurt

yatmadan bugun yediklerimi de yazayim.

oglene dogru:
==========
1 adet pita, 4 ince dilim beyaz peynir, sekersiz cay

aksam:
======
1 adet pita
2 yemek kasigi yogurtlu ispanak, salata

ara : 3 hurma, 3 ustu cikolata kapli kus uzumu.

yorum : ogleden sonraki arayi unutmusum. hep disarda olunca vakit gecti..

pita : ekmek yerine yedigim pideye benzer bir sey. 120 kalorilik. 1,5 dilim ekmege denk geliyor sanirim.

gunler uzadi ama yarin oruc tutayim diyorum. kalkabilirsem sahurda, 1 adet tost ve yaninda sut + 3 adet hurma yerim diye dusunuyorum. degisirse yazarim..

flawlescim sen nerdesin? sen en sIki rakibemdim p.tesi yarismasinda.. goremiyom seni seker??

akşam kocacım saolsun,
seçimleri takip ettiğinden bilgisayara el koydu.
ancak ele geçirebildim bilgisayarı.

dün yediklerimii yazayım tez elden.

sabah 1 kase elmalı,sütlü yulaf ezmesi, 1 kk peynir

ara 1 bardak yeşil çay

öğle 1/2 kase yoğurt,1/2 pakek sunta bisküvi

ara 1 bardak karşık bitki çayı

akşam çorba,salata,3 kaşık kadar çok az yağlı makarna

1 bardak karışık bitki çayı,2 minik grissini

1.5 lt su (içtiğim çaylarla su ihtiyacım hedefine fazlasıyla ulaştı)

1 saat kadar da gezdik,yürüyüş de tamamdır...

bugün 5. gün ve ben hala wcye cıkamadım:bbo:

nasıl iş bu anlamadım.
dün içtiğim bitki çaylarını aktardan aldım,sırf bu iş için.
2 bardak içtim hala bi değişiklik yok.
napıcam ben ya:uhm:

tartılıcam ama böyle de tartılmak hiç istemiyorum.
içtiklerim işe yararsa tartılıp söylerim kızlar.
hatta ben hemen bir bardak daha içeyim,belki sabah sabah daha faydalı olur.

nrmyn kaptan,
tez savunman vardı.
inş iyi geçmiştir.
hadi bitir şu yoğunluklarını da daha sık burda ol.
sensiz olmuyor..:1hug:

gecen hafta biraz sönük geçti sanki..
bu hafta herkes daha sık uğrar inş topiğe.
birbirimizi yanlız bırakmayalım.
hele ki kuğu gelinler,
taze anneler sizi geçti,
bence evlilik topiklerinden daha sık vakit ayırın bize,buraya..

haydi herkese güzel haftalar diliyorum.
dünkü seçimlerle birlikte umarım tüm ülkemiz için hayırlara vesile güzel günlerin başlangıcı olsun bugün...

Günaydın kızlar.....
Kaçamak dolu bir haftasonundan sonra yeni bir haftaya başlamak güzel bir duygu...:1rolleyes:
Herkese hayırlı haftalar ve bol kilo vermeler diliyorum.

Dünkü menümü yazmak yerine 2 günde yaptığım kaçamakları sölesem daha iyi olur herhalde...:tomato:

cumartesi günü çok güzel giden bir diyet günümün sonunda bir porsiyon mantı yedim kafamçokkarıştı
pazar günü ise akşam yemeğinde 1 lahmacunu,akşam çayında ise kardeşimin doğum günü münasebetiyle bi orta dilim yaşpastayı afiyetle mideye indirdim.
Su içmeye hiç dikkat etmedim + hiç spor yapmadım
Tabi doğal olarakta cumartesi sabahı 59,3 olan kilom bugün itibari ile tekrar 59,7 oldu.Yani cuma gününün kilosu ile aynıyım.:utangac:

Sabahları yulaf yiyen kızlar,nasıl tüketiyorsunuz yulafı ?

Ben sabah 2 yemek kaşığı yulafa 1 bardak yağsız süt ekledim.İçerisinede 2-3 tane taze çilek doğradım.Süt çok soğuk olduğu için biraz mikrodalgada ısıttım ve iştahlıca bir kaşık ağzıma aldım kafamçokkarıştı.............................Sonrasını söylemeyeyim

Sonra biraz bal ekleyeyim belki tatlanır düşüncesiyle 1 çay kaşığı bal ekledim,yine bir kaşık ağzıma aldım kafamçokkarıştı....................Bununda sonrası bende kalsın sırnaşık şey

Yani diyeceğim o ki bu yulafın tadı hep mi böyle unlu gibi oluyor.Ha bide biraz bekleyince sünmelerde başlıyor.

Uzun lafın kısası bu yulafı daha lezzetli bi şekilde nasıl tüketebilirim :enbuyukkk:

Back