selam yulafcim. ben de senin gibi ogun sayisini az tutmayi deniycem. aslinda cumadan beri, kosusturmacalar sebebiyle boyle oldu. baktim fena olmuyor. gunluk kalori miktari azalmis olur, ise bin cesit sey goturmek zorunda kalmam, vucudum habire bi seyleri sindirmek icin butun enerjisini harcamaz, zihnim daha acik olur vs. diye dusundum. hem de daha ekonomik olur. 3 ana, 3 ara. ben sIkildim galiba bu duzenden.. sabah acikmadigim halde kahvalti yap vs. yapmiycam.
oglene dogru kahvaltimi yapicam. (boylece kahvalti + ara ogun ucmus olucak. )
ogleden sonra belki ara ogun yaparim. (1 meyve+sut , yada kraker , hurma vs. gibi)
bakalim bi deneyeyim bu hafta.
nrymn kaptan sen yaptin? 31 mart olacak mi 59? az kalmis hadi bakalim. 50lere yol aldin masallah. tamam benim de 15 nisan kabul.. insallah olucak.. guzelcim senin de listeni gorelim. oyle haftada 1 kere lapa diyeti olmaazzz. diger gunler neler yiyosun sen bakalim, hmm. CADIARZU
bakalim p.tesi birincisi kim olucak?? hihoyyyt ayy belki ben olurum ayol kaydirigubbakcemile3
ehh sizde sabah olmak uzere. yeni bir hafta basliyor. herkese guzel bir hafta diliyorum. a.s. insallah guzel degerlendirilmis bir hafta yasariz 1. takim olarak. bu hafta yine birinci olur muyuz ne dersiniz?
ogle yemegi sevmiyorum canim ya. ogle yemegi yersem aksam acikamam, aksam yemek saatim daha gec olur falan filan.