Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yaşasın :lepi:kaptanım ve kaptan yardımcım sağolun sizlerin sayenizde ve efe nin katkılarını da unutmamak lazım 3 gündür geceleri 40 dk bi uyanıyo yatak beşik arası mekik dokudum kesin ondan farketmiştir

ben 3 yıl önce 5 kilo vermek için diyetisyene gitmiştimsengözlerimebaksanab 5 kilo için gitmeye gerek görmüşüm. zamanında kilo fazlam sadece buymuş. ondan sonra da hamilelikte oldu işte. neyse benim diyetisyenim o zamanlar eliptik bisikletime 45 dk binmemi - günlük -söylemişti. ve de biniyordum. vücuttaki yağlar ilk 20 dk ısınıyormuş sonra yakılmaya başlıyormuş. o nedenle bence en az 40 dk uğraşın derim ben.

hoş ben sanki şimdi bu kadar yapabiliyorum da :roflol:

bişey sorsam ayıp olcak nedir bu lapa diyeti. ve de ne için yapılıyor acep -tatlicadiarzu-

henüz helikopteri tespit etmişler ama yanlarına giden yok 1 saate kadar orda olcaklarmış.

cok gerildim kizlar. her agizdan birsey cikiyor.
yazik yani kurtulacaklari varsa da soguktan donarak olmuslerdir.
kayiplarin nerede oldugu belli degil, kar altinda olabilir,kurtlar yemis bile olabilir :çok üzgünüm:

of ben de şimdi okudum haberleri..
gözlerimden yaşlar indi

m. yazıcıoğlu yok diyorlar.
zaten cesetler de soğuktan donmuş..
Allahım umutlar azalıyor heralde..
çok üzücü ya...

cesete ulaşmışlar arkadaşlar ya..
Allah rahmet eylesin..
çook üzüldüm.

hala 5 kişi bulundu biri kayıp diyorlar. diğer bir kanal da yazıcıoğlu da vefat etti diyor

vefat etmis arkadaslar. Allah rahmet eylesin. biz de iki gundur cok uzulduk, ozellikle bulunamayasi vs.. hep dogru, duzgun,saygin bir cizgisi vardi. mekani cennet olsun.

yulafcim listeyi verdiniz mi bilmiyorum ama ben kilo almamisim. dedigim gibi kucuk bi wc ziyareti sonrasi. tekrar ayni kiloda oldugumu gordum. belki siralamamizi etkiler.

tamam yulafcim. olsun haftaya kazanim oluyo boyle durumlarda. artik p.tesi birinci ben olurum

200 gr simdiden verdi ya..

bazi harfler cikmiyo, cabucak yazinca. sonra yazdigimi okuyunca tuhaf geliyo, kusura bakmayin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…