• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben diyette 2 dilim ekmek yiyorum ogunlerde. 6 kasik pilav baya iyi. dun aksam 6 kasik bulgur plivai, 2 kasik tavuk, cacik ve bol salata yedim. ohh be kanim doydu.

cok haklisin hayatcim. seni kocaman opuyorum, diyetisyenini de a.s. 1 kasik ekstra pilavla, kilo mu alicaz. benim kizim 5 yasinda, o bile 2 kasik pilavla doymuyor. ben kocaman herbal, olacak sey mi.. :roflol:

bakalim sozumu tutabilcek miyim. 15 nisan 85 kilo olucam insallah. :uhm:
kendime bi hediye alicam. eger basarirsam.

sabah
=====
sadece muz yedim.

oglen:
======
oglen, kebap yiycem naniknanik efendim :mymeka: :tomato:

valla önceleri bana da doktorum iki kaşık diyordu. daha sonra 3 kaşık olarak değiştirildi dedi.... ve ben hep üç kaşık kullandımm... amann canım bir kaşıktan kilo alacaksakk vay bizim halimize.... evet canım harika bir menü... bende yarın yada öbür gün yapacağım kısır.....

hepinizi optum. hemen calismaya donmem lazim.

cocostarim Allah sana kolaylik versin, ne kadar yogun bi tempo canim benim.
insallah Turkiye'de annelik-bebek iznini daha uzun yaparlar. 4 aylik bebis annesi icin, acaip yogunmus.
cok optum seni a.s.

bence spor yapmana gerek yok. sen zaten yapiyorsun. 20 dk yuruyus, merdiven in-cik demissin. daha ne olsun. evde zaten oturmuyorsun anlasilan.

hepinize guzellikler dilerim. hoscakalin..

24.03.2009 Sali

10.30: 2-3 bardak su
11.00: 2 dilim kepek ekmegi ile yapilmis 1 adet kasarli tost, 1 fincan sekersiz cay
11.00-18.20: 4 grisini
18.20: ½ tabak mercimek corbasi, yagsiz ton balikli salata

bol bol su, yesil cay, sirkeli karisim

hic hareket edemedim, spor yok.

yorum: cok kiziyorum yulaf sana hic ama hic meyve yemiyorsun.

selam güzeller....
ben sabah her zamanki gibi kahvaltı
saat 4 gibi yarım çokanat( 177 / 2 yani 88 cal.)
akşamda iki dilim ince hamur pizza, salata ve turşu
birazdan da meyve faslına geçeriz.....
bu kadar kızlar.... umarım bu hafta 58 li kiloları görürüm.....

ay canim benim, olur mu hic, sen bizim takimin caliskan cocugusun. a.s. surekli duzenli bildirimde bulunuyorsun. ben de senin 60lara inmeni cok istiyorum, ve heyecanla bekliyorum inan. cok sevinicem.

bende tavsiye cok ama, merhemi kendi basima surebilsem kaydirigubbakcemile3

oglen, esimle ciktik. 1,5 sandwic doner yedim. ama soyle ince , lavas deniyo ya, ona sarili sekilde, buyuk degildi ama 1,5 yedim. bir kac adet de patates. sonra da sekrsiz kahve, yanina cikolata. ayy cok ayip oldu yaa :utangac: ama oldu bi kere naapiyim.
ben de hemen cok uzun bir tur attim. bulundugumuz ofis, buyuk bir park icinde. epey yurudum. insallah telafi etmisimdir. sabah kahvaltida sadece muz yemistim. insallah aksam biraz kisarim. :1rolleyes:

herbalim valla supersin yani. herkese tavsiyeler verebiliyorsun. sanirim benden cok sen hakediyorsun yardimciligi =)

insallah gorursun hayatcim. biz de cok sevinirim. kilo cizelgen yok, hep unutuyorum. daha oncede sormusumdur belki ama. sen simdi kac kilosun hayat im?

selam güzeller....
ben sabah her zamanki gibi kahvaltı
saat 4 gibi yarım çokanat( 177 / 2 yani 88 cal.)
akşamda iki dilim ince hamur pizza, salata ve turşu
birazdan da meyve faslına geçeriz.....
bu kadar kızlar.... umarım bu hafta 58 li kiloları görürüm.....

celik anne , artik pek yazamiyo buraya. ne oldu celikim ya, enistemiz resti cekti mi yoksa, yine mi kk gibilerinden ;))) optum seker. efelerin efe'si ne yapiyo? yoksa calismaya mi basladin celik anne? (evdeydin digmi celikcim, hic ise gittiginden bahsetmiyordun, ben o yuzden evdesin diye dusunuyordum)

Back