ayy durrr yapma yulafcim yaa.
sen 60lara inicen, kugu gibi bi genc kizin olucan. duuurrrrr. :1no2: bari bi dilim ye yulafcim.
artik cok gec senağlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy durrr yapma yulafcim yaa.
sen 60lara inicen, kugu gibi bi genc kizin olucan. duuurrrrr. :1no2: bari bi dilim ye yulafcim.
artik cok gec senağlama
yulaf cezani ben veriyorum. 2 bardak su.
olene , olana care yok. gelecege bakmak en guzeli. oohh, afiyet olsunn canim.. hic uzulme. epey zamandir sIki tutuyordun. daha biraz vaktimiz var halen.. :teselli:.
insallah gorursun hayatcim. biz de cok sevinirim. kilo cizelgen yok, hep unutuyorum. daha oncede sormusumdur belki ama. sen simdi kac kilosun hayat im?
hepinizi optum. hemen calismaya donmem lazim.
cocostarim Allah sana kolaylik versin, ne kadar yogun bi tempo canim benim.
insallah Turkiye'de annelik-bebek iznini daha uzun yaparlar. 4 aylik bebis annesi icin, acaip yogunmus.
cok optum seni a.s.
bence spor yapmana gerek yok. sen zaten yapiyorsun. 20 dk yuruyus, merdiven in-cik demissin. daha ne olsun. evde zaten oturmuyorsun anlasilan.
hepinize guzellikler dilerim. hoscakalin..
cocstarcım ya sende mi sezeryandın?
ben mekik çekmeye korkuyorum,
iç karın geç toplar kendini dediler.
bendemi başlasam acaba:uhm:
canım ben de bir ara denedim olmadı ama şimdi ( dün gece ) denedim ve oldu sıkıntı vermedi. 20 tane yaptım yapsam daha yapcaktım ama ilk günden fazla zorlamamak lazım dedim kendi kendime. yaa BHKcıım benim karnı br görsen rahat 3-4 kilo yağ var karnımda. koyunun kuyruğu gibi sallanıyooosırnaşık şey
ya canımcım benim de öyle..
korse olmadan cıkamıyorum dışarı..
hele yan yatınca öle bi serilişi var ki yana doğru,
deri ve yağ yığını resmen :bbo:
ama benim karnım aşırı büyüktü hamilelikte,iç karnım yokmuş benim resmen.
o yüzden benim de bişeyler yapmam şart..
ben tedirginim bu mekik konusunda ama napsam bilmiyorum...
gunaydin 1. takimin guzelleri,
inanilmaz bir ruzgar var burda. benim de cok uykum var.
biraz daha uzanayim geleyim.
hepinizi cok cok opuyorum.