• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bende kaçamak yaptım hemde o kadar çokkii :oklava:
c.tesi sabah
sigara böreği, melemen ,peynir, şekerli çay ekmek yok.
sonra dışarı çıktık gezdik 5 olmuş farkına vardık hiç acıkmadık.
17 gibi 1 dilim pasta
eve geldik dinlendik misafir vardı ayak üstü yumurta ekmek yedik

C.tesi tam bir fiyasko olmuşş yeme düzeni yada yemeklerin yerleri çok alakasız olmuşşş. bayada sağlıksızzz. neyse efendim pazar günüü;

sabah sütlü tatlı, kestane,
kahvaltıda 1 börek, yarım bardak çay. 1 yumurta
sonra misafirliğe gittim 14.00 1 adet 3ü 1 arada ,1 yarım kek
akşam 20.00 da kısır..

bununda c.tesiden bi farkı yok ama benim. c.tesi pazar günlerim hep sokaklarda misafirliklerde geçiyor. gezince açlığımı hissetmiyorum. ole olunca böle dengesiz oluyor.

oklavaları alalımm. o yetmez ama falaka da olabileerrr :oklava::oklava::oklava:

ben en iyisi cezamı alayımm:mymeka:

o kadar yemeye karşı hafta sonu 300 gr vermişim oda gezmekten olsa gerekkk

Hepimize birer oklava....:oklava:

bence oklava yetmez her kaçamak yapan için 50 mekik olsunnn

beni için herkese 50 mekik
nesemese için 50
cocostar ın pizzası için 50
eee varmı başka kaçamak yapan 150 olduu..
aman daha kimse kaçamak yapmasınn 150 yeterr.. bencee ne dersiniz..

bundan sonra kaçamak yapanlar her kaçamak yapan kişi sayısı kadar 50 mekik çeksin.. hem böylece kaçamak yapanlara ayrı bir baskı olur.. kaçamak yapmayı düşünenlerde tekrar bi düşünürr

bence oklava yetmez her kaçamak yapan için 50 mekik olsunnn

beni için herkese 50 mekik
nesemese için 50
cocostar ın pizzası için 50
eee varmı başka kaçamak yapan 150 olduu..
aman daha kimse kaçamak yapmasınn 150 yeterr.. bencee ne dersiniz..

bundan sonra kaçamak yapanlar her kaçamak yapan kişi sayısı kadar 50 mekik çeksin.. hem böylece kaçamak yapanlara ayrı bir baskı olur.. kaçamak yapmayı düşünenlerde tekrar bi düşünürr

MEKİK ÇEKMEYİ DENİYCEM BEBEĞİM 2 AYLIKKEN DENEDİM YAAMAMIŞTIM. AMA ŞİMDİ 4 AYLIK OLDU SANIRIM YAPANBİLİRİM. YAPAMAZSAM DA BAŞKA BİR HAREKET 50 KEZ ANLAŞTIK MI sengözlerimebaksanab

MEKİK ÇEKMEYİ DENİYCEM BEBEĞİM 2 AYLIKKEN DENEDİM YAAMAMIŞTIM. AMA ŞİMDİ 4 AYLIK OLDU SANIRIM YAPANBİLİRİM. YAPAMAZSAM DA BAŞKA BİR HAREKET 50 KEZ ANLAŞTIK MI sengözlerimebaksanab

tamam anlaştık kendini çok zorlama belini falan incitirsin allah korusunnn... sen yapabildiğini yapp Şeniz

inanmiyorum size khena , yasmine.. yaa canimcimlar niye oyle yaptiniz , bak cok uzuldum hee.
lutfen bugunden tezi yok, persembeye dikkat , tamam mi guzeller. sonra gelinlik giyme gunu gelince, ya keske dememek icin, hadi biraz dikkat kizlar. agziniza abur cubur atarken hemen akliniza beyaz gelinlik gelsin.

hadi cocostart aramiza yeni katildi.
tebrikler bhk ve celik anneler. masallah ya. supersiniz kizlar..

ya cok ozur diliyorum arkadaslar. bu yarismanin mucidi bendim amma. bu sabah tartilamadim.
o kadar zor uyandim ki anlatamam. march break deniyor, 1 hafta mart ayinda, butun okullar kapaniyor burda. march break sonrasi, kizisi uyandirmak da cok zor oldu. optuk, gidikladik, irrite olmasin sabah sabah okuldan sogumasin vs. diyerekten, en tatli ses tonumuzla ayy tabi uykulu uykulu. ancak onu hazirlayip, evden cikabildik. yanima da hic bi sey almadim. oruc tutucam bugun. yani uzun lafin kisasi guzeller, ben bugun tartilamadim.

zaten p.tesi birincisi oldugumu hic zannetmiyorum. bana da ceza gelsin. dun aksam kisir ve cikolata yedim. yine de cok abarttim. veremediysem de almamis olabilirim.

su an ofisteyim , bildirimde bulanamadigim icin ozur dilerim.

sanirim celik anne 1. oldu. super 600 gr. hemen ardindan bhk.

cocostarcim, bebisin oldugunu ve 4. aylik oldugunu ogrendim, onceki mesajindan da canim. benim icin op. aramiza tekrar hosgeldin..

inanmiyorum size khena , yasmine.. yaa canimcimlar niye oyle yaptiniz , bak cok uzuldum hee.
lutfen bugunden tezi yok, persembeye dikkat , tamam mi guzeller. sonra gelinlik giyme gunu gelince, ya keske dememek icin, hadi biraz dikkat kizlar. agziniza abur cubur atarken hemen akliniza beyaz gelinlik gelsin.

hadi cocostart aramiza yeni katildi.
tebrikler bhk ve celik anneler. masallah ya. supersiniz kizlar..

ya cok ozur diliyorum arkadaslar. bu yarismanin mucidi bendim amma. bu sabah tartilamadim.
o kadar zor uyandim ki anlatamam. march break deniyor, 1 hafta mart ayinda, butun okullar kapaniyor burda. march break sonrasi, kizisi uyandirmak da cok zor oldu. optuk, gidikladik, irrite olmasin sabah sabah okuldan sogumasin vs. diyerekten, en tatli ses tonumuzla ayy tabi uykulu uykulu. ancak onu hazirlayip, evden cikabildik. yanima da hic bi sey almadim. oruc tutucam bugun. yani uzun lafin kisasi guzeller, ben bugun tartilamadim.

zaten p.tesi birincisi oldugumu hic zannetmiyorum. bana da ceza gelsin. dun aksam kisir ve cikolata yedim. yine de cok abarttim. veremediysem de almamis olabilirim.

su an ofisteyim , bildirimde bulanamadigim icin ozur dilerim.

sanirim celik anne 1. oldu. super 600 gr. hemen ardindan bhk.

cocostarcim, bebisin oldugunu ve 4. aylik oldugunu ogrendim, onceki mesajindan da canim. benim icin op. aramiza tekrar hosgeldin..

sağol canım öperim elbet.. biz de oğlumla seni öpüyoruz ...

haa kızlar bu arada pizza konusuna açıklık getireyim. 1 dilim ekmek büyüklüğünde ve içinde sadece kaşar lor 2 zeytin ve 1/4 patates vardı. haa bir de acılı domates sosu.. yani masumane :))cokacimcoook

kızlar ya Allah aşkına bilen biri varsa bana şu sindirim olayı için bişeyler önersin ne olur :(
cok afedersiniz 3 günde bir gidiyorum lavaboya..

kayısı,incir vs demeyin,denendi.
yulaf önceleri sindirimime de iyi geliyordu.
artık o da işe yaramıyor.
su da içiyorum eskiye oranla..
ne olucak bu durum bilemedim..
ilaç da istemiyorum.. :(

23.03.3009 Pazartesi

11.30: 1 domates, 1 salatalik, 1 yumurta, 1 kk beyaz peynir, 1 dilim kizarmis kepek ekmegi, 1 fincan sekersiz cay
15.00: ½ kase mercimek corbasi, 2 grisini
15.00-18.20 arasi 3 grisini
18.20: 1 kase mercimek corbasi, ton balikli salata, 1 dilim kepek ekmegi

yesil cay, elma sirkesi+bal+ilik su karisimi icilecek.

Back