Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yulaf çok ciddi kendimi sana emanet etmek istiyorum bana 1 ayda 4 kilo verdircek bişiler söle yoksa ben bu işten vazgeçicem iice psikolojim bozuldu çok mutsuzum çokk nolur bana da yardım et nolurrr :1no2:

canim sunu ye bunu ye diyemem ki. insanin ne kadar verecegi belli olmuyor. ben de dun baktim 1 ayda ne kadar vermisim diye 1,9kg verebilmisim. o yuzden sen hic moralini bozma, yediklerine dikkat et, az da olsa hareketlendir bunyeyi. oyle ya da boyle bu kilolari veririz o sekilde. tabi yine paylasimda bulun neler yedigini ki bizler de birseyler soyleyebilelim.

kaptan bu tarif senin için ...
malzemeler

biraz brokoli
küçük boy havuç
küçük boy patates
bunları haslıyoruz haslandıktan sonra robattan geçiriyoruz içine bir bardak süt( çiğ kremada kullanılabilir) ilave edip kaynatılıyor .( ben biraz masumlaştırdım bu tarifi yağ ilave etmiyerek ).. bukadar .. afiyet olsun

birinciliğimizide kutluyorum... bu birincilik kesmez bizi haftayada birinci olalım kızlar

Son düzenleme:
çok sevindim birinci olmanızaa :dilcikar:

ben kendimi birinci olmuş sayamıcamm klava:

ayy oyle soyleme canimcim. bu enerjiyle siz de bu hafta daha iyi olucaksiniz insallah. onumuzdeki hafta tavan yapicaz. kimse eksi olmucak ona gore..

yasmine nisan resimleri yollayan sendin digmi canim. ayy ne sekersin sen oyle ya. rseimler cok guzeldi. siz de oyle . masallah.

hadi bakalim kugu gelinler, ben de dugun oncesi diyetle super bi kugu gelin olmustum.

ne kadar kaldi simdi evlilik tarihine.

hadi bakiim, tombik gelin olmucaniz, kugu gelin olucaksiniz..

khena, yasmine , turuncu baska kim var? ne kadar sureniz var dugun oncesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…