• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selam kızlar harikayız vallaaa tebrik ediyorum hepinizi.... her ne kadarben kilo verememiş olsamda almayarak katkıda bulundun sanırım..... şimdi işimiz daha zorr... bu birinciliği kaprtırmayalım....şimdi geldi kendi yarışmamıza... bakalım pzrt kim brinci olacak.... bu arada flawes seni kutluyorum canım.....

Valla kuğu gelinler olarak utanç duyuyoruzz. bu hafta geriledik ama birinci olmak iyi geldi. haftaya daha azimle giricezz :lepi: tebriklerr

çok sevindim birinci olmanızaa :dilcikar:

ben kendimi birinci olmuş sayamıcamm :oklava:
utanç duymak yookk
öyle sizli bizli konuşmakk yookkk
hepimiz sağlıkla zayıflayacağız burda, birincilik bizleri motive etsin fütfenkaydirigubbakcemile5
kaptan bu tarif senin için ...
malzemeler

biraz brokoli
küçük boy havuç
küçük boy patates
bunları haslıyoruz haslandıktan sonra robattan geçiriyoruz içine bir bardak süt( çiğ kremada kullanılabilir) ilave edip kaynatılıyor .( ben biraz masumlaştırdım bu tarifi yağ ilave etmiyerek ).. bukadar .. afiyet olsun

birinciliğimizide kutluyorum... bu birincilik kesmez bizi haftayada birinci olalım kızlar
harrikaa bir tariff bayıldımmmm

2.liğini kutlarımm canımmmkaydirigubbakcemile5
1.liklerin başına olsun inşaallaahh
hepimizzeeehihoyyyt:nazar:

:hooray:1.liğimizz kutluu mutluu olsun arkadaşlaarr:teytey:
ben 5 i bir yerde çayımı içmeye gidiyorumm, ve 1 bardaak su içmeyeee
hadi bakalım bu mesajı okuyan herkeeeess
tez 1 bardak su içe:jeyyar:
:içelim:

hihoyyytçook teşekkürler topkekcimm

takımcımm ben son mesajımda söylediğim gibii zayıflama çayımı içtim, suyumu da içtimma.s
yarım saatt pisikletime bindim, 258 kalori yaktım, üstüne alamadım hızımı minder hareketleri ypatım, dulumu aldım, size iyi geceler dilemek üzere tekrar geldim:1hug:
sizi seviyorum a.s

oohh masallah supersin kaptanim..

celik cim tamam , hafta sonu abartmiyoz o halde. ben bugun abarttim ama bugun cuma :))

hafta sonu dikkat edicem insallah, kararliyim. bakalim p.tesi birincisi kim olcek? :jeyyar:

hihoyyytçook teşekkürler topkekcimm

takımcımm ben son mesajımda söylediğim gibii zayıflama çayımı içtim, suyumu da içtimma.s
yarım saatt pisikletime bindim, 258 kalori yaktım, üstüne alamadım hızımı minder hareketleri ypatım, dulumu aldım, size iyi geceler dilemek üzere tekrar geldim:1hug:
sizi seviyorum a.s

ayy oyle soyleme canimcim. bu enerjiyle siz de bu hafta daha iyi olucaksiniz insallah. onumuzdeki hafta tavan yapicaz. kimse eksi olmucak ona gore..

yasmine nisan resimleri yollayan sendin digmi canim. ayy ne sekersin sen oyle ya. rseimler cok guzeldi. siz de oyle . masallah.

hadi bakalim kugu gelinler, ben de dugun oncesi diyetle super bi kugu gelin olmustum.

ne kadar kaldi simdi evlilik tarihine.

hadi bakiim, tombik gelin olmucaniz, kugu gelin olucaksiniz..

khena, yasmine , turuncu baska kim var? ne kadar sureniz var dugun oncesi?

evet canım nişan resimlerini yollayan bendimm kaydirigubbakcemile3 evlenmeme 3 ay 14 gün kaldıııııııııı :roflol:

günaydın kızlar
birinciliğimiz hayırlı uğurlu olsun
emeği geçen herkese MAşaAllah diyorum
bu arada sabah 2 dilim ekmek az krem peynir 5 sucuk
arada kuşburnu çayının içinde az yulaf
şimdi de suu içiyorum :)
öğlene ustamız ne yaptı bakalım umarım kalorisiz bişeylerdir :)))

Back