tamam canim merak etme sen. ben sorarim ne yapiyorsun ediyorsun. fazla kacirdiginda ceza veririz gerekirse =)
aslına bakarsanız çok özel şeyler yapmadım evde ne pişiyosa yiyorum sadece akşamları salata ve çorba ağırlıklı besleniyorum ..sporda yapamıyorum sadece mekik çekiyorum biraz okadar
yeşil çaımıda hiç aksatmıyorum
birde yaptığım başka bişey var henüz test aşamasındayım 1 ayın sonunda söylicem gerçek rakamları
ama yaklaşık 2 haftadır lahana yağı kullanıyorum sürdüğüm bölgelerde 3 ile 5 cm arası ilcelme var bakalım bir aya yayıldığında sonuç ne olacak sizi haberdar ederim
çok iyi olurrr...
ya bende gündüz süper gidiyo ama akşam sağolsun anneannem bir sürü yemek yapıyo yemeyincede küsüyo kızıyo ben sizin için uğraşıyorum die. yememek için tokum diyorum bazen ama buda nefs meselesii(
tamam canım bekliyoruzzz
hedef kilonu not ettik canımcım saolasın, demek eliptik pisikletin var da kullanılmıyorduuu bunu bildiğimiz iyi olduuu:jeyyar:canım spor yapmaya çalışacağım. açıkçası sizinle buluşana kadar çok da spor yaptığımı söyleyemem. eliptik bisikletim var o paslanmadan değerlendireyim onu bari :)))))))))
bu arada hedef kilom 59... tabi bu şimdilik :)))sonrasında 55 olmam lazım...:teytey:a.s.
kurufasülye, lahana dolması minik meleğine gaz yapmasın:ecrin_bebek:bu arada öğlen kurufasülye pilav çıktı işyerinde :) aşçıya söyliycem bir daha pilav yapmasın. dayanamadım az bişey yedim
kaydirigubbakcemileben de normalmişişmmbu durumda ben normal kilolu çıkıyorum :)
ama hiçbir kıyafetime de olmuyorum :)))
ama BMI da normal kiloluların en üst seviyesindeyim ( 24,8 )
böyle kendi kendine ceza verip, kaptanı da kaptan yardımcısını da zor durumda bırakmayan kuğu geline teşekkürlerra.s......pilav yedim bendee ama akşam 75 mekik çekicemmm ceza kendimeeklava:
:1ninca:acaba kimden öğrendin:1ninca:....( bu tabiri de burdan öğrendim :smiley-cool:)
.....
suyumu da içmeye başladım..
hadi bakalım...
canımcım yukarıda bhk anneciğe de yazdığım gibi, protein ağırlıklı beslenmedinizde fayda var, sütünüzün kalitesi açısındana.s...önerilerinizi bekliyorum hem diyet hem düt arttırıcı olarak...
bugun ayin 19'u oldugu yani benim diyetimin 2. ayi doldugu icin az once disari ciktigimda gidip tartildim. tabi yarin sabah da tartilacagim.
su anda toplamda 2 ayda (19.01-19.03) 10.7 kg vermis bulunuyorum.
cok az kaldi kizlar. hepimiz istedigimiz kilolara yavas yavas ulasiyoruz.
:1ninca:ahanda maviş yakalandı kaydirigubbakcemile2taze anne adayımız maviş de alttan alttan bakıyor bize :)
ayyy ,nşaallaah yaakaydirigubbakcemile5....
hepimiz saglikli ve guzelligimize guzellik katmis olacagiz bu kilolarimiz gittiginde.
herbalcimgorunuse bakilirsa ben daha coook burdayim kizlar. mezun olmam biraz zaman alicak gibi :))) ideal kiloma 25 kilocuk var.. gerci 65 benim en zayif halim. 75'e kadar kendimi kilolu bulmuyorum o da ayri bi konu.
neyse hemen menumu yazip, kacayim. ise donmem lazim.
sabah:
---------
1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, bogurtlen cayi(sekersiz)
oglen
--------
1 tabak yeseil mercimek(10 corba kasigi, yagsiz) , 1 dilim ekmek
ara:
-----
1 elma + sut
aksam:
----------
daha bilmiom ama muhtemelen yine mercimek olur, biraz da kofte vardi.
su an henuz kahvaltimi yaptim. hadi bismillah gune basliyoz. insallah aksam da abartmazsam, sanirim bu birazcik vermisim. :))
...[/B]. [/COLOR]
bence de:1rolleyes:ekmek yemezsen günde bir öğünde 2-3 kaşık yenebilir bence pilav..
hatta öğlen olursa daha makul...
işler tıkırında tabiibu arada tickerimı cok seviyordum ama bucuklu rakam kabul etmiyordu.
mecburen değiştirdim :)
çok sevindim mavişşevet cnm bakıyordum size nasılsın dünkü sıkkınlıgın geçtimi biraz..
canın eşin istiyorherbal canım eşim de senin gibi yemen lazım diyip duruyor.
ama hiç gerek duymuyorum ben,canım da istemiyor...
harikaaaa:1hug:.....tesi doktora gidecem bakalım ne durumda kalp atışlarını duyacaz inş..
çay içme o zaman:1ninca:....
çayın yanıında yiyecek masum bişey bulmam lazım
ben bu başarıyı tebrik ederim o zaman herbalim:1hug:.... inan bi dilim ekmege indirmek bile benim icin buyuk basari.
borokli çorbasını hep merak ederimselam millet ben bu akşam salata be brokoli çorbası yedim..... yarından umutluyum umarım umutlarım boşa çıkmaz.....
ben bu hafta pek adapte olamadım yeni hafta yeni umutlar ve diyetisyenimle yola devam pzt birinci ben olmalıyım
masuummuş yesinler senilülülülülülükızlar günaydın hadi bakalım bugün büyük gün :)
kahvaltım ekmek arası sucuk. ama avuç içi kadar bir ekmekti. ben masumum :)
.....
...
Hadi kızlar bu listeye kilo hesabınızı yaparak yazın. Bu hafta derece bekliyorum inşallah hepiniz çok güzel gittiniz. Hadi göreyim hepinizi çıtırlar kaydirigubbakcemile5
çok üşkür bhkcım yaa:içelim::içelim:....
dün Allaha şükür 2 lt suyumu içebildim.
benim için büyük gelişme..
.....
harikasın teşekkür edeirm:1hug:topkekcim ben kontrol ettim,
yanlışlık yok...
58,8 kilom hesaplama yapmayı hala eceremiyorummm kaydirigubbakcemile3
döverimmoff bütün moralim bozuldu valla böyle olmıcak bu iş galiba en iyisi ölüm orucuna başlamak senağlamaklava:
evet....diyetisyenimin ne dediğini kaptan açıklayacakmış-tatlicadiarzu-
kötü hissetmek yoookk:içelim:... kaptancım geçen hafta kendimi kötü hissediyodum bu hafta kilo almam gerekirken almadım 2 günde kurtardık bu hafta iyi hissediyorum veririm inş
ay suyum bitmiş bi koşu doldurayım hadi herkes su içmeye
ne yedin çabuk itiraf et:lepi:off takım off beni böle ayağımdan ters asınnn :tomato:
....
ben eşimle 1.5 ay içinde tanışıp evlenmiştim...
1 ay mı......
BHK ben de eşimle 4 ay içinde evlendim. ama aynen benim de kilo verdiğim döneme denk gelmişti şükür...
.....
:roflol::roflol:ilahi herbalcikkcabuk olun kaptan kizacak. hadi daha ise gidicem. B-A sonra?
birde yaptığım başka bişey var henüz test aşamasındayım 1 ayın sonunda söylicem gerçek rakamları
ama yaklaşık 2 haftadır lahana yağı kullanıyorum sürdüğüm bölgelerde 3 ile 5 cm arası ilcelme var bakalım bir aya yayıldığında sonuç ne olacak sizi haberdar ederim
kaptanım peynir konusunda haklı olabilirsin ama ben gerek yok diye düşünüp üstünde durmamıştım.
sabah koca bir kase sütlü yulaf tüketiyorum malum.
gün içinde de hemen hergün bir bardak daha süt içiyorum.
ya kakao katıyorum içine ya da cok az nescafe..
öğle yediğim yoğurt da inan yine sabahki kase kadar.
yani baya doyurucu.
hatta sadece protein ağırlıklımı besleniyorum ben acaba diye de düşünmüştüm bi ara...
Canım aşırı su tüketiyorum,uzmanlar bunun fazlasının da zararlı olduğunu söylüyorlar. Gerçekten çok fazla su tüketiyorum 2 litre değil 5-7 litre falan su içiyorum...
Spor yapmak tembelliğime geliyor,neden bilmiyorum ama gerçekten fazla tembelim.
Bir de evde tartımız bozulunca da motivasyonum tamamen gidiyor,tartı yok kimse kilomu bilemez diyerek yiyorum da yiyorum...
Bana bir diyet listesi önerebilir misiniz? Çoğunuzu sıkmayan?!?
hayat 70 arkadasimiz kaldi bir tek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?