-
- Konu Sahibi freshvegetables
Babam onlara yiyecek konusunda yük olmayayim diye de alisverise cikartti beni... ayni sekilde onlarda bize geldiklerinde babam biletlerine kadar aldi etti, ama insanlar anlamak istemiyor, o kadar yazdim gene de beni suclayanlari hayretle okudum... ne diyeyim ki ben simdi...
Babama konusuyoruz biz yok oyle bisey dedim, babam aksina ustume geliyor neden konusmuyorsun ne oldu diyor. Ama anlatmak istemiyorum cunku aralari bozulucak bu sefer iyice saldiracak belki bana. En sonunda patlayacam amaBabanızla konuştunuz mu bu konuyu hiç bu süre içerisinde ben onu merak ettim.
Ben kuzenimi arayıp müsaitseniz size geliyoruz dediğimde bana müsait değiliz yemek yiyelim ondan sonra gelin derdi var böyle cins insanlar
Ahahahasiz yokluk görmediniz sanırım.şimdi kimse bana yüklenmesin. kuzeniniz cimrilik yapıyor ama belki hayat şartları onu o duruma düşürdü. bu kadar maddi durumu olmayan evli bi kadının evine 2 haftalığına her sene tatile gidilir mi?
babanız nasıl bir market yapıyor.tuz,un,ekmek,deterjan,salça,meyve,baharat vs alıyor mu? kullandığınız elektirği suyu vs.iki hafta uzun bir süre.
demekki sizide marketinizi de istemiyor.bunda unutamayacak kabullenemeyecek bir durum yok. keşke siz kuzeninizi evinize davet etseniz her sene 2 hafta. zeytin hesabı yapmadan bi iki hafta rahat etse kadıncağızzz
Babama anlatcam sonunda suanda beklemedeyim, patlayacam ... :)Bu el darlığı değil fırsatçılık ve açgözlülüktür net. Eşi de böyle o zaman.
Sizin gibi eli açık insanları bulmuşlar görüşmek ister tabi.
Babana anlat görüşme olsun bitsin.
siz yokluk görmediniz sanırım.şimdi kimse bana yüklenmesin. kuzeniniz cimrilik yapıyor ama belki hayat şartları onu o duruma düşürdü. bu kadar maddi durumu olmayan evli bi kadının evine 2 haftalığına her sene tatile gidilir mi?
babanız nasıl bir market yapıyor.tuz,un,ekmek,deterjan,salça,meyve,baharat vs alıyor mu? kullandığınız elektirği suyu vs.iki hafta uzun bir süre.
demekki sizide marketinizi de istemiyor.bunda unutamayacak kabullenemeyecek bir durum yok. keşke siz kuzeninizi evinize davet etseniz her sene 2 hafta. zeytin hesabı yapmadan bi iki hafta rahat etse kadıncağızzz
Bizimde maddi durumumuz cok iyi degil zaten suanda ve yardim etmiyoruz artik, cok iyi oldu valla benim gorusmemem o da anladi mesajini aldi uzak duruyor bizden ama sadece babama sikayetleniyor birgun arayip yeter artik yaptiklarinin ustune hala daha neden konusuyorsun diyecem.olcak bitcek vallabunun fakirlikle zenginlikle ilgisi yok, ne fakirler var gönlü bol, ne cimriler var pinti bekir. ayrıca babanız mutfak alışverişini de yapmış buna rağmen böyle davranması çooooook ayıp. üstüne size de hediye aldırmaya kalkmış. bence babanıza herşeyi olduğu gibi anlatın. iki sene anlatmamanız kabahat ben olsan şişerdim valla! ben olsam asla görüşmem, evlerine gitmem, babama herşeyi olduğu gibi anlatırım ve belki acımasızca olacak ama babamın yardım yapmasını da engellerim. ne iyi niyetli yardıma muhtaç insanlar var. öz kuzeninin lokmasını sayandansa onların erzak alışverişlerini yaptırırım.
Bu arada 2 hafta ben ac kaldim, hergun makarna yapsa kuru ekmek sogan koysa yerdim sorun yok, ama o yememem icin herkesden az koyuyordu tabagima. Senede 2 hafta bilemediniz 1 hafta gidiyordum kalmaya cok samimiydik bu yuzden sureler bu kadar uzundu , ayrica o bana hicbizaman gelme demedi ima da etmemisti taaa ki son gidisimde yaptiklariyla anladim ne yapmak istedigini... butun masraflarini karsilamamiza ragmen hala daha 1 tabak makarna esirgiyosa bu benim sucum mu yoksa onun mu?babanıza anlatın ve ona birşey söyememesi için söz alın. Sizin yemek ısmarlamadığınız sürece son 3 gün aç kaldığınızı hatta bırakıdığınızı çok net bir şekilde anlatın. FashionStil@ dediği gibi birdaha kimsede 2 hafta kalmayın. Onlar sizde kalsa bile 3 günden fazla kalmayın. Gitmeniz gerekirse babanıza ancak 3 gün açlığa dayanabileceğinizi söyleyin. Yemeğine acıyan kimseye yedirmesin. Acıdığını bile bile sizde onun sofrasına oturmayın. Bu arada böyle bir sıkıntıyı çocuğum benden gizlese üzülürdüm.
Bizimde maddi durumumuz cok iyi degil zaten suanda ve yardim etmiyoruz artik, cok iyi oldu valla benim gorusmemem o da anladi mesajini aldi uzak duruyor bizden ama sadece babama sikayetleniyor birgun arayip yeter artik yaptiklarinin ustune hala daha neden konusuyorsun diyecem.olcak bitcek valla
Beni aramadi, istese ulasabilrdi ama yapmadi, onun yerine babami arayip beni suclu gostermek daha kolayina gitmis olmali...O 2 yılda hiç gelmesini kuzeniniz size ya da babanıza şikayeteedeceğine niye sizi aryip sormamis niye konusmuyosun benimle bir sorun mu var diye. Kuzeninizin yaptığı çok yanlış. Ben kuzenleri bize gelse de kalsa diye dört gözle beklerim birlikte şunları yapariz yeriz diye plan yyaparım. Sizin kuzeniniz gerçekten çok cimriymis bunun başka açıklaması yok.