1 Tabak Yemeği Esirgeyen Kuzenim...

A
Bende olsam bidaha kesinlikle gitmemde görüşmemde.Gerçi banda lazım öyle akraba 5 kilo versem :KK70: şaka biyana :)) çok rahatsız edici.Babam bana böyle bişey için söylense onada anlatırdım böyle böyle işim olmaz benim onlarla diye.Ama babam bana hak verir aman büyüktür boşver ara bilmemne diye uzatmicağını bildiğim için söylerdim.Seninki uzatır arayı yapmaya filan uğraşırsa hiç tartışmaya girmeye gerek yok.Görüşmemek çok doğru bi karar.
Akli sira babama beni suclu gibi gosterip uste cikmak iste, ama ben tenezzul bile etmiuorum. Ne ariyorum ne soruyorum kafam rahat etti yani.

Babam onlara yiyecek konusunda yük olmayayim diye de alisverise cikartti beni... ayni sekilde onlarda bize geldiklerinde babam biletlerine kadar aldi etti, ama insanlar anlamak istemiyor, o kadar yazdim gene de beni suclayanlari hayretle okudum... ne diyeyim ki ben simdi...
suçlanacak bir durumun yok canım
2 hafta kalmandan vurmuşlar ama demek ki yakınsınız ki 2 hafta gidip kalabiliyorsun kaldı ki baban masrafını karşılayarak gönderiyor seni
herşeyi geçtim durumu olmayabilir ama o zaman kendi yemez misafire verir
en azından ben böyle gördüm annemden
babama verirdi bize verirdi misafire verirdi kendi yemezdi ben zaten aç değilim diyerek
hala da öyledir ilk önce misafire yedirir eğer kaldıysa kendi yer
senin kuzenin kendini doyurmuş bi de utanmadan aaa sana tavuk kalmadı mı demiş en çok buna sinir oldum ben ya
belki abartılacak bişe yok ama kızdım ben
babanla arasının bozulmasından da niye korkuyorsun boşversene o seni düşünmeden babana şikayet edebiliyor sen de olanı olduğu gibi anlat senin babanla aran bozulacağına onun arası bozulsun

suçlanacak bir durumun yok canım
2 hafta kalmandan vurmuşlar ama demek ki yakınsınız ki 2 hafta gidip kalabiliyorsun kaldı ki baban masrafını karşılayarak gönderiyor seni
herşeyi geçtim durumu olmayabilir ama o zaman kendi yemez misafire verir
en azından ben böyle gördüm annemden
babama verirdi bize verirdi misafire verirdi kendi yemezdi ben zaten aç değilim diyerek
hala da öyledir ilk önce misafire yedirir eğer kaldıysa kendi yer
senin kuzenin kendini doyurmuş bi de utanmadan aaa sana tavuk kalmadı mı demiş en çok buna sinir oldum ben ya
belki abartılacak bişe yok ama kızdım ben
babanla arasının bozulmasından da niye korkuyorsun boşversene o seni düşünmeden babana şikayet edebiliyor sen de olanı olduğu gibi anlat senin babanla aran bozulacağına onun arası bozulsun
Artik 1 oldu 2 oldu 3 oldu 4. De sanirim olan biten ne varsa anlatacam babama... utanmasa gene davet edecek :KK70: kilo alirsam eger zayiflamak icin giderim bitek artik ahahaha :KK70:

Artik 1 oldu 2 oldu 3 oldu 4. De sanirim olan biten ne varsa anlatacam babama... utanmasa gene davet edecek :KK70: kilo alirsam eger zayiflamak icin giderim bitek artik ahahaha :KK70:
aslında iyi fikir hatta yüzsüzlük yapayım yanına da beni al da ben de zayıflayım azıcık :KK70:
şaka bi yana anlat tabi o senin baban kimbilir seni nasıl şikayet ediyo ki gelip baban sana kızıyor
ne gerek var bırak senin ağzının tadı kaçmasın

Bu tip insanların canını sıkmaya ben bayılıyorum. Ben yerinizde olsam evet bir daha konuşmazdım ama inadına daha fazla yerdim son gittiğimde. Niye bir tek benim canım sıkılsın ki onunkini de sıkardım :KK48::KK48: Öyle ya da böylearkandan laf edecekse zaten edecektir. Mesela, "a tavuk bittiyse ben de pilav alırım." derdim. Öğle yemeğinde "ben acıktım, dünden kalan makarnaya domatesli bir sos yapayım da yiyeyim" derdim. Bıraksaydın içi içini yesin. Giderken de lafımı söyler, bir daha da yüzüne bakmazdım.

Bu tip insanların canını sıkmaya ben bayılıyorum. Ben yerinizde olsam evet bir daha konuşmazdım ama inadına daha fazla yerdim son gittiğimde. Niye bir tek benim canım sıkılsın ki onunkini de sıkardım :KK48::KK48: Öyle ya da böylearkandan laf edecekse zaten edecektir. Mesela, "a tavuk bittiyse ben de pilav alırım." derdim. Öğle yemeğinde "ben acıktım, dünden kalan makarnaya domatesli bir sos yapayım da yiyeyim" derdim. Bıraksaydın içi içini yesin. Giderken de lafımı söyler, bir daha da yüzüne bakmazdım.
Ahh ahh hani bazi insanlar vardir ya gece yastiga basini koyunca keske şöyle de yapsaydim, keske sunu da deseydim ya diyenlerdenim iste ben :KK43: icimde kalmadi degil bazi seyler ya

ne alaka. iki market yaptınız diye herşeylerini babam alıyor zaten ben orda kalıyorum demeye getiriyorsunuz. demekki babanızın marketi onları yeterince tatmin etmiyor ki.sizin gelmenizi istemiyorlar. demekki aldığınızdan afzlasını tüketiyorsunuz:)
Aynen 1 kg zeytin alip 3 kg zeytin yiyiyorum :) tavuklarinida ben yedim bitirdim hepsi ac kaldi... :KK70: market yapmak nedir ya? Yeni bir fiil mi turettiniz

Iy ne sinir insanlar bidesoruyor şikayetmi ediyorlar... allah nasıplerini kısar tabi misafir sevmeyen yediği gözüne batan.. amaan takma babanada anlat...

2 yıl geçmiş üstünden sıcağı sıcağına beni aç bıraktı diye ailene anlatsaydın bu tarz olaylar olmazdı.

aslında iyi fikir hatta yüzsüzlük yapayım yanına da beni al da ben de zayıflayım azıcık :KK70:
şaka bi yana anlat tabi o senin baban kimbilir seni nasıl şikayet ediyo ki gelip baban sana kızıyor
ne gerek var bırak senin ağzının tadı kaçmasın
Zayiflama kampi gibi evi vardi masallah :KK70: ehehe fazla kilolara birebir... tekrar bu mevzulari dile getirirse anlaticam babama yoksa ben haksiz cikiuorum :/

Durumu olmayan insanlara neden gidiyorsunuz ki? Hemde her sene hemde 2 hafta ...
Kuzenizin yaptigi hic hos degil ama belli ki oda bikmis.
Kuzenimgille aram cok iyiydi, yani maddi acidan yuk oldhgumu bilsem gitmezdim, her gitmemde ihtiyaclarini karsilar ceplerinede harcligini koyardi babam. Ama 1 tabak makarna sizce adami fakir eder mi?

Kuzenimgille aram cok iyiydi, yani maddi acidan yuk oldhgumu bilsem gitmezdim, her gitmemde ihtiyaclarini karsilar ceplerinede harcligini koyardi babam. Ama 1 tabak makarna sizce adami fakir eder mi?
Yoo etmez, bence zaten o maddi yönden rahatsiz olmadi. Gelmenden rahatsiz oldu gibi ... Mesela o yemek yaparken sizde yardim ediyormusunuz? Beraber zaman geciriyormusunuz yoksa evi hotel gibi mi kullaniyorsunuz?

Kafaya takilcak birsey yok 2 sene önce olan seyler :KK45: muhatap olmayin yeter

Yoo etmez, bence zaten o maddi yönden rahatsiz olmadi. Gelmenden rahatsiz oldu gibi ... Mesela o yemek yaparken sizde yardim ediyormusunuz? Beraber zaman geciriyormusunuz yoksa evi hotel gibi mi kullaniyorsunuz?

Kafaya takilcak birsey yok 2 sene önce olan seyler :KK45: muhatap olmayin yeter
Ediyordum hep, temizlik ve bulasiklar benim gorevimdi ...

canım yaa üzüldüm kendim geldi aklıma seni çok iyi anlıyorum.benimde pintimi pinti bi teyzem vardı ama nasıl pinti yazları annem yanına yollardı beni kızı yok yardım et diye giderdim sabaj-hları bir yumurta haşlar beşe böler ortaya koyardı 4 çocuk uzanda ye sıkıysa bide hepsi erkek.utancımdan çatal değdiremezdim.sadece iki dilim ekmek incecik önüme koyardı bide konuşurd kız kızmışı çok yemez aç kalkar diye.ayy kıtlıktan çıkmış gibi gelirdim evimize.zayıf çıtı pıtı bi kızdım zati.anneme anlatırdımda ne var öldünmü açlıktan kimse ölmez teyzen o senin derdi.rezillik yaa 10- bilemedin 12 yaşındayım sahip çıkacağına teyzemi tutardı.benim kızım yesin diye gözünün içine bakıyorum.senin gene annen insaflıymış.

X