- 27 Nisan 2012
- 15.015
- 17.541
tekrar istek yollayın bence deTamam ayıp olmasın kızcağıza
bazen böyle aksilikler olabiliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tekrar istek yollayın bence deTamam ayıp olmasın kızcağıza
Aile ilişkileri zaten önemlidir. Bizdede böyledir ama değer veren değer alır. Herşey karşılıklı.Şimdi biz de aile ilişkileri önemli yani şöyle vıcık vıcık değil ama mesela kardeş, kuzen eşi vb. Ailemize katılana saygı duyar, bize bir zararı yoksa severizde. Bunun dışında hani samimiyetin b**nu çıkartmayız. Hele sosyal medya konuları hiç mühim değil. Sadece belli ki sosyal medya seviyor ilk teklif ondan gelince şimdi kuzenimi ekleyip, onu eklenmemiş gibi olursa kırılır belki dedim.
Bizim gelin, annem ve diğer kuzenlerim daha iyi tanıyorlar ve kendini sevdirmiş ve ilk izlenim olarak düzeyli, boş birisi değil. Şimdi çok açık vermeyeyim diye kuzenimin işini yazmadım ama, çok önemli bir yerde ve eşide ona yakışır düzeyde bilgili, hayatı boş yaşamayan, hoş birisi. Bunuda diğer kuzenler, kendi konuşmalarımızdan çıkardım. Ama yinede tedirgin oldum yani.
Mevzu beni istemeyeni, istemek değil. Zaten buna kimse mecbur değil. Kuzenimin eşi diye beni kabul etmek zorunda hiç değil, saygı duyarım. Kuzenimle olan samimiyetten ağırlamış ve ötesine geçmek istememiş olabilir bu da çok normal bana saygısız, suratsız davranmadı. Aksine gereken seviyede, dozunda bir iletişim oldu. Kafamı karıştıran şey, onun talep etmesi ve sonra gelişen şeyler. Kuzenime " Ben kendinisini ekledim ama, o sadece seni eklemiş" demesin diye.
Ben bu kadar uzun yazıp eşi ilgilendi diyince sapıklık yaptı sandım kafan gerçekten bir takip istegine mi takildi ?Merhabalar kk. Ayağımın tozu ile yazıyorum, yorgunluktan mı? Yoğunluktan mı? Bir köşeye oturtamadığım bir mesele var.
İş için 15 gün farklı şehirlerde bulunmam gerekti. Bunlardan birinde çok sevdiğim bir kuzenim vardı ve iş olarakta beraber girmemiz gereken bir görüşmede buna dahildi.
Bu kuzenimle aramız iyidir. Depremden 2 ay sonra evlendi (başka şehirdeydiler)ve ben katılamadım. Kendimi toparlama şu bu derken eşini hiç tanıma fırsatım olmadı ve sonrasında yüzeysel, uzaktan telefonla Selam, hal hatır bu kadar oldu. Yaşadığım durum olmasaydı çok sıkı fıkıydık o kuzenimle ama o dönem kendimi kapatmıştım.
Uçaktan akşam iner inmez kuzenim aldı ve direkt olarak yemeğe bize gidelim, biz de kalırsın dedi. İşin açığı benim otel rezervasyonum vardı ve eşini hiç tanımayınca rahatsız etmek istemedim. Sadece bir yemek yeriz, hediyesini veririm demiştim çekinerek.
Eve gittik, çok sıcak karşıladı bıcır bıcır bir şey. Her şey yolundaydı yani. Ertesi gün görüşmeye kuzenimle katıldık ve eşi yine yemeğe davet etmiş red etsem ayıp mı olur acaba? Kırılır mı falan dedim. Kuzenim " Seni kendisi davet etti, gitmezsen tabii ayıp olur. Hem ne saçmalıyorsun? Yarın sabah gidiyorsun 2 gece seni ağırlayamayacaksak biz neden kuzeniz?" Dedi.
O gece eşi instagramımı sordu ve takibe aldı. Ben çok sosyal medya kullanan birisi değilim bu sebepten takip gelirse onaylıyorum, çoğu kez girmem bile. Kişisel gelişim, çocuk vb. Sayfalara bakmak için açtığım bir sayfaydı ve herkes eklemesin diye soyisim yazmadım (gereksiz akrabalar)
Ben telefonu elime almadım, lafa daldık ve ordan ayrılınca hen kuzenime, hem eşine istek gönderdim. (Kuzenimde eklemiş) Bu işlemi yaptığım yerde telefonun mobile İnterneti çok sağlıklı değildi. Sonra baktığımda ise kuzenim kabul etmiş, eşinin inst. Takip et diyor ya istek gitmemiş, ya kabul etmemiş.
Eğer kabul etmediyse bu sorun etmem kendi tercihidir. Ama kuzenime istek gidip, bağlantı kaynaklı eşine gitmemişse acaba yanlış anlar mı? Ciddiye almamak gibi bir durum ortaya çıkar mı? İlerideki akrabalık ilişkimi etkiler mi?
Sorsam diyorum acaba ekleme meraklısı durumuna düşer miyim? Belki kendisi istemedi ve saygı duyarım. Ama dediğim gibi bağlantı kaynaklı yanlış anlaşılırsa ve eşi kırılsa çok üzülürüm. Çok cici bir kız yani ne bileyim istemeden kırmak asla istemem.
Mevzu takipleşme falan değil, bunlar benim için önemli değil ama kafam karıştı.