1 Tabak Yemeği Esirgeyen Kuzenim...

Ders oldu bana da kimseye gitmem artik maximum 2-3 gün :)

Mesajların hepsini okuyamadım ama bu kuzen size gelip yiyip içip hizmet etirip gidiyorsa aynı muameleyi sizede yapmalı istanbullu diye kendini birşey sanmamalı ,
Aynen oyle, hizmet beklemedim bile aslinda sadece paylasmayi bilsin istedim ben ona ablam derdim o bana cok buyuk ayip etti sadece...

Eheheh valla guzel cevap, 2 hafta kardesim dedigi insana dayanamiyorsa, 2 yildir aramiyorum diye de babama sikayetlenmesi cok sacma :)

Nasıl bi vicdansizliktir bu yaa insan olan hiç lokma sayarmi heleki evindeki bi misafire rezillikle resmen ayrıca çok çıkarcı
Benim ailemin bir lafi vardir hep, "insan paylasmayi ogrenirse bircok seyi, allah ona daha cok verir" kuzenim paylasmaktan korktugu icin devamli yokluk cekiyordu, halbuki maddi destegimizi de her daim vermistik, ayip etti... kendi etti kendi buldu...

Başka birşey değil de bu yemek konularında çok hassasım, kuzeninize çok gıcık oldum. İyiki de çıkarmışsın hayatından. Böylelerinin kapısının önünden bile geçilmez. Terbiyesiz. Ben evime gelen misafirin önüne ne koyacağımı şaşırırım. Misafirimin boş oturması beni rahatsız eder. Öyle gördük. Görgü önemli tabi. Ama artık düşünüp sinirini bozma boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…