Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte bebek de olunca çok zor oluyor ,zaten bebeğim de zor bi bebekMaalesef 1. Dönem bitene kadar dişinizi sıkacaksınız bu tempoda gitti bizim ki çünkü. 2. Dönem bir tık daha rahat edersiniz. Ben 1. Dönem hamileydim çalışıyordum. İşten gel koştur koştur ödevle saatlerce uğraş karnım burnumda. 2. Dönem yenidoğan bebek eklendi ayrı uğraştım çok zordu çok.
Çalışan annelere çok ama çok daha zor sizde birde bebek var Allah sabır versin.
Bakayım bi teşekkürlerEki Görüntüle 3129536 bir arkadaşım çocuğuna bundan aldı sağ ya da sol hangi elini kullanıyorsa baya işe yaradığını söyledi elini ağrıtmıyormuş isterseniz bir bakın
Ben doğru bulmuyorum.gayet doğal bir hafta alıştırma yaptılar yoksa ana sınıfı gibi algılıyor çocuklar
Benim oğlumun öğretmeni cuma karne alacaklar perşembe sınıfında ders veriyordu düşünün artık
2 gündür veriyor valla,ödev yaparken oğlum öğretmeni sevmeyeceğim ödev veriyor diyorBen doğru bulmuyorum.
Eğitim hayatı çok uzun bir serüven, bu çocuklar 6 yaşında ve 20 sene okuyacaklar.
Her yaş grubunun öğrenme şekli farklıdır.
Lise talebesi gibi ödevle sürekli pratikten ziyade oyunla, bıktırmadan, işin içine eğlence katarak, okulu sevdirmek ve şevk uyandırmaktır aslolan.
Okumayan insan mı var, elbet sökecekler yazacaklar, bismillah pzt akşamı verilen ödevle olmuyor bu.
Ödev dediği de sayfalarca yazma değildir. Bizimki de vermiş. Noktalardan oluşan balık dondurma vs şekiller var. Noktaları birleştirip boyama ödevi.Ben doğru bulmuyorum.
Eğitim hayatı çok uzun bir serüven, bu çocuklar 6 yaşında ve 20 sene okuyacaklar.
Her yaş grubunun öğrenme şekli farklıdır.
Lise talebesi gibi ödevle sürekli pratikten ziyade oyunla, bıktırmadan, işin içine eğlence katarak, okulu sevdirmek ve şevk uyandırmaktır aslolan.
Okumayan insan mı var, elbet sökecekler yazacaklar, bismillah pzt akşamı verilen ödevle olmuyor bu.
2 gündür veriyor valla,ödev yaparken oğlum öğretmeni sevmeyeceğim ödev veriyor diyor
O yaşa göre ödev o zaten.Ödev dediği de sayfalarca yazma değildir. Bizimki de vermiş. Noktalardan oluşan balık dondurma vs şekiller var. Noktaları birleştirip boyama ödevi.
İlk hafta e harfinden sınav olmustu yavrum yemin ediyorum her hafta cuma günü sınav yapti bir yıl boyuncaİlk günden ödev biraz şaşırtıcı doğrusu.
Benim ilkokul zamanımda annem gerizekalı olmamdan korkuyordu A harfini yazamazdım hoş çoğu harfi yazmakta zorlanırdım sınıfta en geç okumayı söken ben oldum kadın korkmakta haklıydı Hiç ders çalışmazdım az dayak yemedim bu yüzden adfgh. Ama sonra ilkokulun ortalarında okumam çok güzeldi gerçekten hiç takılmadan okurdum yazılarım el yazısı gibi güzeldi. Diğer arkadaşlarından size yakın olan var mı beraber yapınca ben o zaman çalışıyordumSlm kızlar,1.sınıfa başlayan bi oğlum var 2 gündür öğretmen ödev veriyor ve asla yapmak istemiyor o çizgi çalışmalarını,ödevleri,sıkılıyor..2 saat sürüyor yaptırmaya çalışmam,yaparsa güzel ve hızlı yapıyor zaten anaokulu ve kreş geçmişi de var ama yapmak istemiyor çok vermiş diyor bi de bebeğim var çalışıyorum şu an yıllık izindeyim bu ödev yaptırma tüm yıl boyunca saatlerimi mi alacak var mı öneriniz nasıl sevdirip ağlamadan yapmasını sağlayabilirim
Nasıl olabilir yahu bu, nefret ettirmek mi istiyorlar okuldan?İlk hafta e harfinden sınav olmustu yavrum yemin ediyorum her hafta cuma günü sınav yapti bir yıl boyunca
Kaç aylık oğlunuz?Slm kızlar,1.sınıfa başlayan bi oğlum var 2 gündür öğretmen ödev veriyor ve asla yapmak istemiyor o çizgi çalışmalarını,ödevleri,sıkılıyor..2 saat sürüyor yaptırmaya çalışmam,yaparsa güzel ve hızlı yapıyor zaten anaokulu ve kreş geçmişi de var ama yapmak istemiyor çok vermiş diyor bi de bebeğim var çalışıyorum şu an yıllık izindeyim bu ödev yaptırma tüm yıl boyunca saatlerimi mi alacak var mı öneriniz nasıl sevdirip ağlamadan yapmasını sağlayabilirim
Böyle öğretmenle asla devam etmemek gerekir. Çok üzüldüm.İlk hafta e harfinden sınav olmustu yavrum yemin ediyorum her hafta cuma günü sınav yapti bir yıl boyunca