• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 milyon 500 tl ile yapılıcak işler

Oykumm786

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
905
323
103
31
merahaba hanımlar faize yatırmak istiyorum parayı fakat hayalimde galericilik yapmak var eşi bu işle ilgilenen bana akıl verebilicek biri varmı bankacıların yardımını bekliyorum faiz içinde iyi günler

1 milyon 500 tl mi 500 bin tl mi? O kadar paran var ve ne yapacağını bilmiyor musun? Vay beee. :cool:

Birkac tane lüks ev al kiraya ver. Hele İstanbul'da alacağın evler 2500 kadar kira getirir, hem de 1 2 yilda evlerin degeri ikiye katlanır.

Vay anasını benim de 1.5 trilyonum olsun ve ne yapacağımı bilemeyeyim Allahım, dinimiz amin.

1 milyon 500 tl mi 500 bin tl mi? O kadar paran var ve ne yapacağını bilmiyor musun? Vay beee. :cool:

Birkac tane lüks ev al kiraya ver. Hele İstanbul'da alacağın evler 2500 kadar kira getirir, hem de 1 2 yilda evlerin degeri ikiye katlanır.

Vay anasını benim de 1.5 trilyonum olsun ve ne yapacağımı bilemeyeyim Allahım, dinimiz amin.
Insanin cok parasi olunca duzgun sayamiyor herhalde :KK70: Baksana :olamaz:

valla 1,5 milyon liradır diye tahmin ediyorum. eğer öyleyse ve başlık yanlış açılmışsa ben olsam önce bi matematik özel dersi alırdım.
Bunu ben yazacaktim ama cok agir olur diye dusunup vazgectim :KK70:Neyse senin yazman iyi oldu. Icimde kalmadi.

bende plaka alin derim kira geliri cok iyi üstelik degerleniyor sürekli

Back
X