- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
Kitap yazın daha çok okunur.
Bu ne ama cidden? Siz olsanız bu yazılanları okuyabilir miydiniz?
Dahası yazım hataları ile dolu. Bari akıcı olaydı belki okurdum.
Az bir kısmını okuduğum kadarıyla kendinize zerre güveniniz yok.
Kalçalarınızın düzlüğünün birileriyle selamlaşırken el sıkışmamakla ne ilgisi varki oraya bağlamışsınız?
"sonuçta evliyim, belirgin vücudum da yok, nede benden sakınıyorlar" ne demek ama yaa? İnsan böyle bir cümle nasıl kurar eşine?
Ayrıca sizle veya karşı cinsle tokalaşmayan adamın kendi tercihi olamaz mı bu? Ne diye karısına bileniyorsunuz? Adam böyle biri demekki.
Ve saygı.. Biraz saygı gösterin e mi? Karşı cinsle tokalaşmayan bir sürü insan var.
Siz de uzatmayıverin elinizi.
Karısı eşinize uzatıyorsa o karısının bileceği iş. Kadın karşı cinsle tokalaşmakta sakınca görmüyordur.
Ha eşiniz görüyorsa o uzatmasın elini.
Yani milleti didiklemek yerine önce kendinizi düzeltin derim.
Bu ne ama cidden? Siz olsanız bu yazılanları okuyabilir miydiniz?
Dahası yazım hataları ile dolu. Bari akıcı olaydı belki okurdum.
Az bir kısmını okuduğum kadarıyla kendinize zerre güveniniz yok.
Kalçalarınızın düzlüğünün birileriyle selamlaşırken el sıkışmamakla ne ilgisi varki oraya bağlamışsınız?
"sonuçta evliyim, belirgin vücudum da yok, nede benden sakınıyorlar" ne demek ama yaa? İnsan böyle bir cümle nasıl kurar eşine?
Ayrıca sizle veya karşı cinsle tokalaşmayan adamın kendi tercihi olamaz mı bu? Ne diye karısına bileniyorsunuz? Adam böyle biri demekki.
Ve saygı.. Biraz saygı gösterin e mi? Karşı cinsle tokalaşmayan bir sürü insan var.
Siz de uzatmayıverin elinizi.
Karısı eşinize uzatıyorsa o karısının bileceği iş. Kadın karşı cinsle tokalaşmakta sakınca görmüyordur.
Ha eşiniz görüyorsa o uzatmasın elini.
Yani milleti didiklemek yerine önce kendinizi düzeltin derim.