1 konudan fazlası :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kitap yazın daha çok okunur.
Bu ne ama cidden? Siz olsanız bu yazılanları okuyabilir miydiniz?
Dahası yazım hataları ile dolu. Bari akıcı olaydı belki okurdum.

Az bir kısmını okuduğum kadarıyla kendinize zerre güveniniz yok.
Kalçalarınızın düzlüğünün birileriyle selamlaşırken el sıkışmamakla ne ilgisi varki oraya bağlamışsınız?
"sonuçta evliyim, belirgin vücudum da yok, nede benden sakınıyorlar" ne demek ama yaa? İnsan böyle bir cümle nasıl kurar eşine?

Ayrıca sizle veya karşı cinsle tokalaşmayan adamın kendi tercihi olamaz mı bu? Ne diye karısına bileniyorsunuz? Adam böyle biri demekki.

Ve saygı.. Biraz saygı gösterin e mi? Karşı cinsle tokalaşmayan bir sürü insan var.
Siz de uzatmayıverin elinizi.
Karısı eşinize uzatıyorsa o karısının bileceği iş. Kadın karşı cinsle tokalaşmakta sakınca görmüyordur.
Ha eşiniz görüyorsa o uzatmasın elini.
Yani milleti didiklemek yerine önce kendinizi düzeltin derim.

O rakamlar ne telden yazıyorum sonradn duzenlemeye caıstm ama hakkaten uzundu heosını bı konuda bırlestıreyım tek tek konu acnayım dedım😵😵😔
Bir sürü rakam yazmışsınız
Paragraf olmadığı için kafam karıştı
Hep sayılar var dikkat edin

Bodur pilic her daim pilictir diyin gorumceniz mesaji alir ancak onun gibi gulerek soyleyin. Esinizin kuzenlerinin eşleri o kadar dis kapinin mandali ki yilda iki kere goruyorsaniz dayanmaya calisin bir sureden sonra bu konuyla ilgili kavgalar arttar ve esiniz alttan almaz artik gormezden gelin. Onlar terbiyesizlik yapti diye esinizinde yapmasina gerek yok diyip rahatlatin kendinizi bu tarz takintilariniz varsa papatya melisa cayi icin iyi gelir. Bebek icinse ben evli degilim ama burda okuduklarima gore stres onemliymis bu gorumceymis kuzen esiymis yatak odanizin kapisinin onune birakirsaniz bebisinizde kucaginiza gelecektir eminim 😊

1.ne güzel zayıf çıtı pitisiniz .Hiç umursamayin . hamilelik te vs illa vücut değişiyor .Bende bir zamanlar aynı kilodaydim sizinle .Bir rahatsızlık sonucu yıllardır 20 kg kadar fazlayim goguslerimde büyüdü kalcamda ama 47 kg olduğum günleri tercih ederdim ...
2.Ben rahat büyüdüm eşim daha mesadelidir .mesela kuzenlerimi filan sarılırım öperim direk .Arkadaş çevremiz var kimisinin eşi sadece tokalasir ,kimisi uzaktan başıyla selam verir kimi tokalaşırken yanağını uzatır . Karsimdakine göre şekil alırım .Esim karşısındaki yanağını uzatıyor diye bzoup uzaktan selam verse kızarım .O yüzden gereksiz bir konu yani o öpmüş bu bilemem ne yapmış ...
3.Esimin didisinin bidisi yada bir arakdaskmin eşi vs .Esime x abi veya x bakayım bı gözlük nasıl durmuş vs dese buna surat asmak aklıma gelmez .
4.sperm kokusu nedir ya ???

Evet sonuna kadar okudum kendimi önce müsadenle tebrik edeceğim. Sonra sana diyeceklerimi sıralamak isterim. 1. Si inşallah kocanı böyle darlamıyorsundur. 2 cümleyle anlatacagın konuda destan yazmışsın. Bize ne görümcenin yasadıgı yerden kocasından vs. Görümcen saka yapmaya çalısıyo ama hoş değil. Kocan seni silah zoruyla almadıysa görümcenin şakalarını takacak bir durum yok. Senin özgüvenin onun 2 dudağı arasında değil dimi. 2. O kız konusunda haklı olabilirsin ama adamla aynı konu yuzunden sürekli niye kavga edip duruyosun. Uyardın bitti gitti. Takıntı yapmıssın. Kimse kimsenin kocasına yanak vermesin el uzatmasın bitti gitti konu işte. 3. Daha erken çocugum olmuyo mu vs demek için ama ben yine de bir tavsiye vereyim başkaları da okuyor sonuçta burayı. Benimki nilimsel falan değil. İlişkiden sonra 15 dakika bacaklarını dikip duvara vs bir yere bekliyormuşsun. Ben bunu yaptım ve hamile kaldım. Tesadüf mü bilmiyorum. Denemekte yarar vardır yine de

yeni gelinle eşinizin yanaktan öpüşmesinden sonrasını okuyamadım kusura bakmayın.
boyunuza göre kilonuz iyi biraz alırsanız zaten boyunuzdan dolayı yakışmayan vücutlar var ki benimde boyum 1.58 ve 49-50kiloda takılıyorum. kalçanız falan olsun istiyorsanız spor yapın sürekli belli hareketler var yaparsanız olur.

Fiziğinizi kafanıza takıp boşuna üzmeyin kendinizi.Esiniz sizi beğenmiş ki sizinle evlenmis.Fiziki standartları başka olsa ona uygun bir kadınla evlenirdi.Görümcenizin yaklaşımı hoş değil sizi incitmesine izin vermeyin.3.sahislar için ilişkinizi bozmayin ve çift olarak sınırlarımızı belirleyin.Bebek konusunda da daha çok yeni evlisiniz acele etmeyin stres yaparsanız daha kötü etkilenirsiniz.

Bıde cocuklu olupta zayıf olmak cok guzel zayıf olacaksan ıste tamda cocugun varken zayıf olmak onemlı. Ama boyle cocuk yokken zayıf olunca kısa boylu bırıne cocuk gıvı duruyor. Millet kardesımı hep ablam sandı. Esımıde bazen abım falan sanoyolar
Formunu korursan emin ol çocuklu olduğun zaman sana +olarak dönecek. Minyon olmak iyidir :KK36:

Konu konu değil binbir gece masalları. Bittikçe yenisi geliyor arkadan. Sperm kokusuna kadar okuyabildim.

Bıde cocuklu olupta zayıf olmak cok guzel zayıf olacaksan ıste tamda cocugun varken zayıf olmak onemlı. Ama boyle cocuk yokken zayıf olunca kısa boylu bırıne cocuk gıvı duruyor. Millet kardesımı hep ablam sandı. Esımıde bazen abım falan sanoyolar
Ama cidden kuzen konusunu ayrıyetten aç. Bu konuyu düzenle sadece kilo kısmı kalsın,kimse okuyamıyor kilodan sonrasını :)

Mesela görümcenizin kocasının sizin bulunduğunuz şehirde kursta olmasının bu konuyla alakası nedir?
Böyle böyle uzatmışsınız konuyu.

Eşinizi de böyle darlamayın. Adam özel harekatçıymış zaten kafası yoğundur bir de siz yormayın, sakinleşin, sizi beğendi aldı, mutludur emin oldun :KK66:

Cocugum yazacaklarimi abla tavsiyesi olarak al

Lutfen cocuk yapma , once sen bir buyu , olgunlas , kendini ifade etmeyi ogren , hayata bakisini degistir , sonra dogur
Cocuk yetistirmek filmlerde goruldugu gibi degil , her cocugun olgun bir anneye ihtiyaci var
Kendine biraz zaman ver , hersey yerli yerine otursun bi , sonra dogur

Işte böyleleri aile arasında huzursuzluklara sebep oluyor. Kizin kocası elini uzatmadı diye kıza kin öfke nefret off! Belki adamın kendi başına aldığı bir karar bu. Tutmuş eşinle tartışmışsın gereksiz konular yüzünden. Ne laflar adama ne laflar.. ah yazık bu adamlara.

Kitap yazın daha çok okunur.
Bu ne ama cidden? Siz olsanız bu yazılanları okuyabilir miydiniz?
Dahası yazım hataları ile dolu. Bari akıcı olaydı belki okurdum.

Az bir kısmını okuduğum kadarıyla kendinize zerre güveniniz yok.
Kalçalarınızın düzlüğünün birileriyle selamlaşırken el sıkışmamakla ne ilgisi varki oraya bağlamışsınız?
"sonuçta evliyim, belirgin vücudum da yok, nede benden sakınıyorlar" ne demek ama yaa? İnsan böyle bir cümle nasıl kurar eşine?

Ayrıca sizle veya karşı cinsle tokalaşmayan adamın kendi tercihi olamaz mı bu? Ne diye karısına bileniyorsunuz? Adam böyle biri demekki.

Ve saygı.. Biraz saygı gösterin e mi? Karşı cinsle tokalaşmayan bir sürü insan var.
Siz de uzatmayıverin elinizi.
Karısı eşinize uzatıyorsa o karısının bileceği iş. Kadın karşı cinsle tokalaşmakta sakınca görmüyordur.
Ha eşiniz görüyorsa o uzatmasın elini.
Yani milleti didiklemek yerine önce kendinizi düzeltin derim.
Hayır demek ıstedıgım neremı kıskanıyorlar evet kendıme olan guvenm bıraz ıncındı malesef surwkkı fızıgmle alakalı elestırı gelınce. Oraya baglamam benm cekıcı bır vucudum falanda yok neyınmı kıskanıyolar demek ıstedım. Ayrıca bahsetti m kısının kvsı esımın halası oluyor o dıyo zaten gelın bıraz kıskanc kayınbabasına bıle benden baska gelıne el opturme dıyormus somdı kpsına bunu dıyen esınıde kısıtlamıstır. Zaten esı daha once benmle selamlasıyordu slnradan el uzatmaz oldu. Sımdı karısı ona bunu yaptırmıyorsa kendııs neden benm esıme yanak uzstıyor normalde bdnde hıc takmazdım gormezdım bıle esım bıraz soguk dıye kendı aılene barı boyle durma mıllet senle kaynasmaya calısıyor vs dıye kızardım hıc rahatsız olmazdım esımle samımıyet kurmaha calısmasından ama baktım o bende evlı barklıyım benı kıskanıgorsa kendısıde benm esımle oyle samımı duramaz sımdı esıme sende selam verme kayınbabsına kocasına selam verınce kıskanıyor madem kendısıde sana yanaj uzatıdsa sende hıc el mel uzatma dedım ama sızce haksızmıyım . Evlı mısınz bılmıyorum ama aynı durum olsa sinir olursunz bence. Baska hıcbır konuda sorunumuz yok ya da benım buyuk sorunlarım olmadıgı ıcın cok sukur. Boyle seylere takıyorm ama ınanın onveden hıc takmıyodum bu kıskanclık olayını duyunca kozın bende esımde mesafelı duruçalım dedık

Hayır demek ıstedıgım neremı kıskanıyorlar evet kendıme olan guvenm bıraz ıncındı malesef surwkkı fızıgmle alakalı elestırı gelınce. Oraya baglamam benm cekıcı bır vucudum falanda yok neyınmı kıskanıyolar demek ıstedım. Ayrıca bahsetti m kısının kvsı esımın halası oluyor o dıyo zaten gelın bıraz kıskanc kayınbabasına bıle benden baska gelıne el opturme dıyormus somdı kpsına bunu dıyen esınıde kısıtlamıstır. Zaten esı daha once benmle selamlasıyordu slnradan el uzatmaz oldu. Sımdı karısı ona bunu yaptırmıyorsa kendııs neden benm esıme yanak uzstıyor normalde bdnde hıc takmazdım gormezdım bıle esım bıraz soguk dıye kendı aılene barı boyle durma mıllet senle kaynasmaya calısıyor vs dıye kızardım hıc rahatsız olmazdım esımle samımıyet kurmaha calısmasından ama baktım o bende evlı barklıyım benı kıskanıgorsa kendısıde benm esımle oyle samımı duramaz sımdı esıme sende selam verme kayınbabsına kocasına selam verınce kıskanıyor madem kendısıde sana yanaj uzatıdsa sende hıc el mel uzatma dedım ama sızce haksızmıyım . Evlı mısınz bılmıyorum ama aynı durum olsa sinir olursunz bence. Baska hıcbır konuda sorunumuz yok ya da benım buyuk sorunlarım olmadıgı ıcın cok sukur. Boyle seylere takıyorm ama ınanın onveden hıc takmıyodum bu kıskanclık olayını duyunca kozın bende esımde mesafelı duruçalım dedık
Ayy cevapların bile uzun 😣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X