Evet kadın çalışıyor işe girmiş. Emlakçılık yapıyorKadin calisiyor mu?
Neden ukraynaya dönmemişte ukraynalilarin oldugu sehirde yaşıyormuş
Çocuk daha olula başlamadı seneye başlayacak. Ukrayna lı arkadaşları ailesinden bazı kişiler olduğu için orda yaşamak istedi. Sevgilimde Türkiye’de yaşa istediğim zaman kızımı görebileyim demiş ona. 2.5 aydır görmedi daha şimdi bugün gitti yanına. 2 gün kalıp dönecekBu adam ne iş yapıyor,mesleği nedir?
Büyük ihtimal çocuğun okulu için türkiye'de o ukraynalıların çook olduğu ilde yaşıyor.
İstediği zaman görmek de 2.5-3.5 ayda bir yalnızÇocuk daha olula başlamadı seneye başlayacak. Ukrayna lı arkadaşları ailesinden bazı kişiler olduğu için orda yaşamak istedi. Sevgilimde Türkiye’de yaşa istediğim zaman kızımı görebileyim demiş ona. 2.5 aydır görmedi daha şimdi bugün gitti yanına. 2 gün kalıp dönecek
Evet kadın çalışıyor işe girmiş. Emlakçılık yapıyor
Çocuk 6 yaşındaymış, anaokuluna gitmiyor mu?Çocuk daha olula başlamadı seneye başlayacak. Ukrayna lı arkadaşları ailesinden bazı kişiler olduğu için orda yaşamak istedi. Sevgilimde Türkiye’de yaşa istediğim zaman kızımı görebileyim demiş ona. 2.5 aydır görmedi daha şimdi bugün gitti yanına. 2 gün kalıp dönecek
İstediği zaman 3 ayda bir görmek mi?Çocuk daha olula başlamadı seneye başlayacak. Ukrayna lı arkadaşları ailesinden bazı kişiler olduğu için orda yaşamak istedi. Sevgilimde Türkiye’de yaşa istediğim zaman kızımı görebileyim demiş ona. 2.5 aydır görmedi daha şimdi bugün gitti yanına. 2 gün kalıp dönecek
Hicbir sey normal degil. Bosanmamislar. Cok mu safsiniz. Bir kere kizi aradiginda acmamasi bile eksi puan. Cocuk ariyorsa babasini ozlemis, konusmak istemis. Babasi acmamis. Nesi normal bunun. Boyle durumda cocugum arasa niye acmayayim. Arayan karisiydi. Bakin eski karisi degil, karisi.Herkese merhaba. Bundan 2 yıl önce boşandığımda bu sayfa bana ilaç olmuştuher türlü şiddet ve kumar sonucu boşandığım halde çok kötü dönem geçirmiştim ve buradaki ablalarım beni silkeleyip toparlamıştı adeta. Şimdi üzerinden 2 sene geçti ve benim karşıma yeni biri çıktı. Aynı desteği şimdide sizlerden bekliyorum, fikirlerinizi merak ediyorum. Bu kişi 6 yıl önce yurt dışında yüksek lisans yaparken sınıfında ki Ukraynalı bir kadınla evlenmiş ve evlendiği gibi bir kızları olmuş. Ama evlilikleri hiç yolunda gitmemiş. Kadın Özgür ruhlu biri, sürekli kızını alıp Ukrayna’ya gidip uzun yıllar gelmiyormuş. 6 yıl evli kalmışlar ama tüm yıllar yan yana geçirmemişler. Sevgilim evlenirken de o kadına büyük aşklar duymadığını, sadece birlikte yaşamanın dini açıdan sıkıntı olduğu için ailesinin zoruyla evlendiğini söylüyor. 2023 ün Ocak ayında boşandılar ve kadın kızıyla birlikte bizden çok uzak bir memlekete yerleşti. Bizde mart gibi sevgilimle tanıştık. Konuştuk dertleştik arkadaş olarak. Sonra yakınlaştık, çok iyi anlaştık. Bana karşı çok ilgili çok sevgi dolu. Yeni boşandım ama 4 yıldır karı-koca ilişkim yoktu diyor. Şimdi 2-3 ay aralığında eski eşinin memleketine gidip kızını görecek. 2 gün kalıcak orda kızıyla vakit geçirecek. Kızı daha 6 yaşında olduğu için ona ait bir telefon yok o yüzden eski eşiyle iletişim halinde. Her gün mutlaka görüntülü arar kızına çok düşkün bir baba. Eski eşiyle de anladığım kadarıyla uzun zamandır karı koca ilişkileri kalmadığı için iletişimler arkadaşça. Sürekli tartışma savaş halinde geçmiş, şimdide boşanınca sakinleştiler ve bana söylediği kadarıyla çocuk için sadece iletişimdeler. Kadın faceden hala soyadını değişmemiş durumunda evli yazıyor, alyans takıyor. Ben bunu sevgilime söylediğimde izin verirsen facede neden soyadını kaldırmadığını sormak istiyorum dedi. Bende sorabilirsin dedim. Aradığımda direk kızım açıyor eski eşimle konuşmuyoruz dedi ama ben hiç konuşmalarına denk gelmedim. 2 aydan fazladır birlikteyiz sadece yanımda bir kere eski eşi aradı onu da açmadı, kızım arıyordur sonra konuşurum dedi. Aslında görünüşte bir sıkıntı yok her şey olması gerektiği gibi. Fakat bende korku var ve ilerde bu kadın sanki sıkıntı olacakmış gibi. Sevgilimle bu korkuları paylaştığımda da hak veriyor, bu senin kırmızı çizgin olduğu için çok dilkat edeceğim diyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum, mutluyum aslında uzun zamandır bozulacak diye korkuyorum. Bağlandım baya ayrılık olur üzülürüm diye korkuyorum fakat ileride daha büyük sıkıntılar olacağına şimdiden görsem daha iyi olur diyorum. Size kabataslak yazdım fikirlerinizi almak istiyorum. Bu arada sevgilimin maddi sıkıntısı yok. Yani tek kafama takılan şey eski eşi.
Aynen kesin öyle olur. Adam elli tane yalan söylüyor ama sıkıntı elalemin kadını. Hep de eski karıları kötü oluyor bu adamların. Kendisi düzgün, çocuğuna düşkün tam aile babası, yersen. Pardon da siz niye çoluk çocuk sahibi kadına bileniyorsunuz?Fakat bende korku var ve ilerde bu kadın sanki sıkıntı olacakmış gibi.
Fethiye'de bahsettiğiniz kadar çok Ukraynalı var bana özelden şirket ismi ver gidip tegit etldeyim boşanmış mi bosanmamis miŞu anda Türkiye’de yaşıyorlar
Büyük ihtimalle sevgilimiz eski eşinizin dediği kişinin hala eşi, eski eşi değil. Hem sizi hem eşini aldatıyor büyük ihtimalle.Benim içime sinmeyen bir şeyler var zaten o yüzden buraya yazdım. Çok aşık olduğu birinden ayrılmış o sırada bu kadınla tanışmış. Boşluğu doldurdu zaman geçirdik dedi. Türkiye’ye gezmeye gelmişler ailesi de kuzu sevince sanırım evlenin zaten birliktesiniz bir nikah eksik diyip evlenmişler. Diyor o zaman bi heyecana gelip evlendim zaten anlaşamadığımız ortadaydı ama anlık galeyana geldim. Hemen çocuk yapmışlar. O sıra ailecek maddi çöküntüye girmişler bu kadın destek olmadı gitti Ukrayna’ya ailemi göreceğim dedi gelmedi kaç yıl dedi. Orda çocuğu kreşe koydu dünyanın parasını gönderiyordum diye anlattı. Sonra gittim kzıımı görmeye bir baktım oranın kültürüyle büyüyor davranışları değişmiş falan dedi. Ondan sonra kadına gel Türkiye’ye diye yalvarmış uzun uğraşlar sonucunda kadıkı getirtmiş . Burda da biraz denemişler bir süre ama yapamamışlar en sonda da boşanmışlar. Yurt dışına çıkmamak şartıyla velayeti kızına vermiş. Sürekli görmüyor ama en azından bir şey olursa hemen yetişebilmişim mesafede en azından benim ülkemin kültürüyle yetişiyor diye işin rahat diyor. Evet yanımda hiç telefonla konuşmaması konusunda çok haklısınız. Her gün mutlaka arıyor en fazla konuşma süresi 2-3 dakika sürüyor. Biz tüm gün birlikte değiliz bir kaç günde 3-4 saat görüşüyoruz o sıra da benimle ilgilenmek için telefonu çok eline almıyor. Her zaman seslide ve yanımızda duruyor telefonu. E devletten de boşandılar mı diye soracağım ilk görüşmede. Şu an kızının yanına gidiyor yolda. 2 gün sonra döndüğünde burda yazılan mesajlar doğrultusunda konuşacağım
Fethiye değil ama yakınFethiye'de bahsettiğiniz kadar çok Ukraynalı var bana özelden şirket ismi ver gidip tegit etldeyim boşanmış mi bosanmamis miemlakçı sonuçta.