1 kızı olan yeni biri

E devlet bilgilerini göstersin. Artık kimseye inanmıyor güvenmiyoruz. Boşanmış gibi görünmüyor buradan bakınca

hangi kadın boşandığı adamın soyadını kullanmaya alyansını takmaya devam eder ben boşandığına inanmadım

Adam doğru söylüyorsa yeni boşanmışlar, bak yeni boşandık ama herşey biteli yıllar olmuştu zaten, unuttum gitti yani diye kar tarafı rahatlatma çabası bu. 4 yıl aranda hiçbir şey yokken nasıl devam edebilirsin, 4 yıl boyunca karınla yatmadın kimle yattın, boşanıp hayatını yaşamak varken neden evlilik bağını sürdürdün, işine gelen ne vardı böyle bir ilişkide diye sorsun konu sahibi bence.

Konunuza yorum yaptım ama şunu da söylemek istiyorum bana Rus ve Ukraynalı kadınlarla evlenen Türk erkekleri pek güvenilir gelmiyor .

Yabancı kadinla evlenmek değil mesele misal bir Fransız bir İngiliz değil de illa yabancı ile evlenilcekse Rus ve ukraynali biriyle evlenenler biraz takıntılı oluyor .

Hangi konuda takıntılı oluyor mesela? Sınıf arkadaşı oldukları için evlenmişler, özellikle Ukraynalı olsun diye mi seçti bilmiyorum

Çocuğu için tabi katip aşk olsun.
Alacagi maksimum cevap budur.
Sevmeden evlenmiş, yurtdışında okurken aile zoruyla evlenmiş birde. Hikayeden mantik fışkırıyor maşallah.
Kadınların evliliği yeni bitmiş bile olsa erkekleri rahatlatmak için böyle, eski esiyle kari koca ilişkisi bitmişti falan dediğini sanmıyorum. Çoğunun bu ayrıntılara tahammülü bile olmaz.
Ama erkeklerin hep bu yalana başvurması ve kadınlar tarafında kabul görmesi, alttan alta bundan hoslanilmasi değişik geliyor.

Biz ilk başta arkadaştık. Bir arkadaş grubunda tanıştık. Bana bu bilgileri arkadaşken verdi. Sonra aklımızda hiç yokken yakınlaştık. Boşandığından eminim geçen gün yanımda gidip avukatın parasını verdi. Kadın gittiği memlekette çalışıyor acaba kimse rahatsız etmesin diye mi soyadını kaldırmadı veya evli olan durumunu değişmedi. Alyans ta belki de eski bir fotoğraftır bilemiyorum ki

Hangi konuda takıntılı oluyor mesela? Sınıf arkadaşı oldukları için evlenmişler, özellikle Ukraynalı olsun diye mi seçti bilmiyorum
Aşko bence seninki iflah olmaz bir ekşici, Türk kızları ile olmaz yeaaa çok kezbanlar çok paragözler diye yamşak ağzını yaya yaya konuşan kamillerden. Bunların Rus kızı bulabilmiş hali işte, seninki. Yapamamışlar, kültür farkı falan, kadın bunun anasına bakmamış, maaş kartını verip hizmetçilik etmemiş, tatillerde anasına konserve yapmaya gitmemiş Antalya sahilleri dururken, mevzu çıkmış işte.

Genelleme gibi olacak belki de erkek arkadaşınız bu genellemenin dışındadir bilemem ama ,
Var bizim milletin erkeklerinde Rus ukraynali moldovalı takıntısı.
Yani zevk meselesi gibi ama takıntılı olarak bu milletin kadınlarını begeniyorlar. Bilemeyiz tabiki ama böyle bir takıntı gerçekten var

Kadın çocuğunu alıp Ukrayna’ya kaçmış. Eğer orda olmasaydı çoktan boşanırdık dedi. Çocuğu için kadını zorla buraya getirip geldiği gibi de boşanmışlar. Boşnırken çocuğu yurt dışına çıkarmamak şartıyla velayeti annesine vermiş. Şimdi kadın Türkiye’nin Ukraynalıların çok olduğu bir ilinde yaşıyor kızıyla. Buda 3 ayda bir gidip görecek

Benim bildiğim Türk anası aman günah işlemeyin diye Ukraynalı kızla alelacele nikah kıydırmaz aşko. Ayırmak için her şeyi yapar, köyünden kız bulur hatta ahahahaha.

Belki o size baştan beri yaklaşacaktı ve işledi sizi. Bilemezsiniz. Kadınla alyans meselesini sizin yanınızda konuşsun.

Bana da öyle geldi ama konu sahibi kırılsın istemedim. Her gün ağlıyorlar evlendik kültür farkı var, çocuğumu alıp gitti , her gece dışarı çıkıyor diye. Rus ukraynali kadınlarla evlenmek kolay çünkü. Evlen bakalım bir Fransızla izleyelim

Kendinizi kandırmayın belli ki bi halt dönüyor

Benim bildiğim Türk anası aman günah işlemeyin diye Ukraynalı kızla alelacele nikah kıydırmaz aşko. Ayırmak için her şeyi yapar, köyünden kız bulur hatta ahahahaha.
Kadin hamile kaldığı için evlenmis olma ihtimalleri çok daha yüksek bence. Aile o yüzden bir şey diyememiştir. Yoksa ailenin günah diye bu evliliğe zorlama hikayesi çok saçma. Sen yurt dışında yüksek lisans yap, aile zoruyla Ukraynalı sevgilimle evlendim yalani at. Çok dar bir vizyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…