- 16 Haziran 2011
- 14.892
- 62.585
Evet kadın çalışıyor işe girmiş. Emlakçılık yapıyor
Çocuk daha olula başlamadı seneye başlayacak. Ukrayna lı arkadaşları ailesinden bazı kişiler olduğu için orda yaşamak istedi. Sevgilimde Türkiye’de yaşa istediğim zaman kızımı görebileyim demiş ona. 2.5 aydır görmedi daha şimdi bugün gitti yanına. 2 gün kalıp dönecek
Antalyadadır.Fethiye değil ama yakın
Çok güzel yazmışsınız tebrik ediyorumBence kadın ekonomik sebeplerden, iş için falan başka şehre gitti, kocasıyla uzaktan yürütmeye çalışıyor. Mümkün mü boşanan insan soyadını degistirmesin, alyans taksın.
Saf misin konu sahibi?
Hadi Anadolu'nun ücra köşesinde olsa laf söz olur diye böyle evliymis gibi devam eder ortalikta , ama kadın Ukraynalı.
Ayrıca 'hic sevmedim evlendim" diye altı yıllık karısını b.klayan adam seni ki seviyor üç günde? Karısı için bunu diyen yarın senin arkandan ne der
Benim içime sinmeyen bir şeyler var zaten o yüzden buraya yazdım. Çok aşık olduğu birinden ayrılmış o sırada bu kadınla tanışmış. Boşluğu doldurdu zaman geçirdik dedi. Türkiye’ye gezmeye gelmişler ailesi de kuzu sevince sanırım evlenin zaten birliktesiniz bir nikah eksik diyip evlenmişler. Diyor o zaman bi heyecana gelip evlendim zaten anlaşamadığımız ortadaydı ama anlık galeyana geldim. Hemen çocuk yapmışlar. O sıra ailecek maddi çöküntüye girmişler bu kadın destek olmadı gitti Ukrayna’ya ailemi göreceğim dedi gelmedi kaç yıl dedi. Orda çocuğu kreşe koydu dünyanın parasını gönderiyordum diye anlattı. Sonra gittim kzıımı görmeye bir baktım oranın kültürüyle büyüyor davranışları değişmiş falan dedi. Ondan sonra kadına gel Türkiye’ye diye yalvarmış uzun uğraşlar sonucunda kadıkı getirtmiş . Burda da biraz denemişler bir süre ama yapamamışlar en sonda da boşanmışlar. Yurt dışına çıkmamak şartıyla velayeti kızına vermiş. Sürekli görmüyor ama en azından bir şey olursa hemen yetişebilmişim mesafede en azından benim ülkemin kültürüyle yetişiyor diye işin rahat diyor. Evet yanımda hiç telefonla konuşmaması konusunda çok haklısınız. Her gün mutlaka arıyor en fazla konuşma süresi 2-3 dakika sürüyor. Biz tüm gün birlikte değiliz bir kaç günde 3-4 saat görüşüyoruz o sıra da benimle ilgilenmek için telefonu çok eline almıyor. Her zaman seslide ve yanımızda duruyor telefonu. E devletten de boşandılar mı diye soracağım ilk görüşmede. Şu an kızının yanına gidiyor yolda. 2 gün sonra döndüğünde burda yazılan mesajlar doğrultusunda konuşacağım
Tam da tahmin ettiğim gibi. Diyordum bu kesin birinden tekmeyi yedi, onun acısı ile Ukraynalı kıza tutundu, nispet yapmak için. Ya bi ara facebookta saçma sapan bi tip görüyordum bi sayfanın altında Türk kızlarına ateş püskürüyordu, Rus karısı varmış işte çok mutluymuş, ama ne hikmetse sabah akşam dilinde Türk kızları.Benim içime sinmeyen bir şeyler var zaten o yüzden buraya yazdım. Çok aşık olduğu birinden ayrılmış o sırada bu kadınla tanışmış. Boşluğu doldurdu zaman geçirdik dedi. Türkiye’ye gezmeye gelmişler ailesi de kuzu sevince sanırım evlenin zaten birliktesiniz bir nikah eksik diyip evlenmişler. Diyor o zaman bi heyecana gelip evlendim zaten anlaşamadığımız ortadaydı ama anlık galeyana geldim. Hemen çocuk yapmışlar. O sıra ailecek maddi çöküntüye girmişler bu kadın destek olmadı gitti Ukrayna’ya ailemi göreceğim dedi gelmedi kaç yıl dedi. Orda çocuğu kreşe koydu dünyanın parasını gönderiyordum diye anlattı. Sonra gittim kzıımı görmeye bir baktım oranın kültürüyle büyüyor davranışları değişmiş falan dedi. Ondan sonra kadına gel Türkiye’ye diye yalvarmış uzun uğraşlar sonucunda kadıkı getirtmiş . Burda da biraz denemişler bir süre ama yapamamışlar en sonda da boşanmışlar. Yurt dışına çıkmamak şartıyla velayeti kızına vermiş. Sürekli görmüyor ama en azından bir şey olursa hemen yetişebilmişim mesafede en azından benim ülkemin kültürüyle yetişiyor diye işin rahat diyor. Evet yanımda hiç telefonla konuşmaması konusunda çok haklısınız. Her gün mutlaka arıyor en fazla konuşma süresi 2-3 dakika sürüyor. Biz tüm gün birlikte değiliz bir kaç günde 3-4 saat görüşüyoruz o sıra da benimle ilgilenmek için telefonu çok eline almıyor. Her zaman seslide ve yanımızda duruyor telefonu. E devletten de boşandılar mı diye soracağım ilk görüşmede. Şu an kızının yanına gidiyor yolda. 2 gün sonra döndüğünde burda yazılan mesajlar doğrultusunda konuşacağım
Evli olmaya da gerek yok ki. Bağ kopmamış daha belli ki.Hala evliler bence. Emin olmadan 1 gün daha geçirme. Ve resmi nikahı olmayadabilir. Sadece medeni durumuna bakmakla yetinme. Kadınla görüşebilme şansın olsa keşke.
Boşanıp eski eşinin soyadını kullanmaya devam edebilir. Bunu yapan çok insan var Turkiyede de. Ama alyans olayı biraz garip geldi açıkçası. Adamın kimliğine gizlice bakma şansınız var mı medeni halini görmek için.Herkese merhaba. Bundan 2 yıl önce boşandığımda bu sayfa bana ilaç olmuştuher türlü şiddet ve kumar sonucu boşandığım halde çok kötü dönem geçirmiştim ve buradaki ablalarım beni silkeleyip toparlamıştı adeta. Şimdi üzerinden 2 sene geçti ve benim karşıma yeni biri çıktı. Aynı desteği şimdide sizlerden bekliyorum, fikirlerinizi merak ediyorum. Bu kişi 6 yıl önce yurt dışında yüksek lisans yaparken sınıfında ki Ukraynalı bir kadınla evlenmiş ve evlendiği gibi bir kızları olmuş. Ama evlilikleri hiç yolunda gitmemiş. Kadın Özgür ruhlu biri, sürekli kızını alıp Ukrayna’ya gidip uzun yıllar gelmiyormuş. 6 yıl evli kalmışlar ama tüm yıllar yan yana geçirmemişler. Sevgilim evlenirken de o kadına büyük aşklar duymadığını, sadece birlikte yaşamanın dini açıdan sıkıntı olduğu için ailesinin zoruyla evlendiğini söylüyor. 2023 ün Ocak ayında boşandılar ve kadın kızıyla birlikte bizden çok uzak bir memlekete yerleşti. Bizde mart gibi sevgilimle tanıştık. Konuştuk dertleştik arkadaş olarak. Sonra yakınlaştık, çok iyi anlaştık. Bana karşı çok ilgili çok sevgi dolu. Yeni boşandım ama 4 yıldır karı-koca ilişkim yoktu diyor. Şimdi 2-3 ay aralığında eski eşinin memleketine gidip kızını görecek. 2 gün kalıcak orda kızıyla vakit geçirecek. Kızı daha 6 yaşında olduğu için ona ait bir telefon yok o yüzden eski eşiyle iletişim halinde. Her gün mutlaka görüntülü arar kızına çok düşkün bir baba. Eski eşiyle de anladığım kadarıyla uzun zamandır karı koca ilişkileri kalmadığı için iletişimler arkadaşça. Sürekli tartışma savaş halinde geçmiş, şimdide boşanınca sakinleştiler ve bana söylediği kadarıyla çocuk için sadece iletişimdeler. Kadın faceden hala soyadını değişmemiş durumunda evli yazıyor, alyans takıyor. Ben bunu sevgilime söylediğimde izin verirsen facede neden soyadını kaldırmadığını sormak istiyorum dedi. Bende sorabilirsin dedim. Aradığımda direk kızım açıyor eski eşimle konuşmuyoruz dedi ama ben hiç konuşmalarına denk gelmedim. 2 aydan fazladır birlikteyiz sadece yanımda bir kere eski eşi aradı onu da açmadı, kızım arıyordur sonra konuşurum dedi. Aslında görünüşte bir sıkıntı yok her şey olması gerektiği gibi. Fakat bende korku var ve ilerde bu kadın sanki sıkıntı olacakmış gibi. Sevgilimle bu korkuları paylaştığımda da hak veriyor, bu senin kırmızı çizgin olduğu için çok dilkat edeceğim diyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum, mutluyum aslında uzun zamandır bozulacak diye korkuyorum. Bağlandım baya ayrılık olur üzülürüm diye korkuyorum fakat ileride daha büyük sıkıntılar olacağına şimdiden görsem daha iyi olur diyorum. Size kabataslak yazdım fikirlerinizi almak istiyorum. Bu arada sevgilimin maddi sıkıntısı yok. Yani tek kafama takılan şey eski eşi.
Çok para yollama kısmına hele hiç inanmadımBenim içime sinmeyen bir şeyler var zaten o yüzden buraya yazdım. Çok aşık olduğu birinden ayrılmış o sırada bu kadınla tanışmış. Boşluğu doldurdu zaman geçirdik dedi. Türkiye’ye gezmeye gelmişler ailesi de kuzu sevince sanırım evlenin zaten birliktesiniz bir nikah eksik diyip evlenmişler. Diyor o zaman bi heyecana gelip evlendim zaten anlaşamadığımız ortadaydı ama anlık galeyana geldim. Hemen çocuk yapmışlar. O sıra ailecek maddi çöküntüye girmişler bu kadın destek olmadı gitti Ukrayna’ya ailemi göreceğim dedi gelmedi kaç yıl dedi. Orda çocuğu kreşe koydu dünyanın parasını gönderiyordum diye anlattı. Sonra gittim kzıımı görmeye bir baktım oranın kültürüyle büyüyor davranışları değişmiş falan dedi. Ondan sonra kadına gel Türkiye’ye diye yalvarmış uzun uğraşlar sonucunda kadıkı getirtmiş . Burda da biraz denemişler bir süre ama yapamamışlar en sonda da boşanmışlar. Yurt dışına çıkmamak şartıyla velayeti kızına vermiş. Sürekli görmüyor ama en azından bir şey olursa hemen yetişebilmişim mesafede en azından benim ülkemin kültürüyle yetişiyor diye işin rahat diyor. Evet yanımda hiç telefonla konuşmaması konusunda çok haklısınız. Her gün mutlaka arıyor en fazla konuşma süresi 2-3 dakika sürüyor. Biz tüm gün birlikte değiliz bir kaç günde 3-4 saat görüşüyoruz o sıra da benimle ilgilenmek için telefonu çok eline almıyor. Her zaman seslide ve yanımızda duruyor telefonu. E devletten de boşandılar mı diye soracağım ilk görüşmede. Şu an kızının yanına gidiyor yolda. 2 gün sonra döndüğünde burda yazılan mesajlar doğrultusunda konuşacağım
Benim içime sinmeyen bir şeyler var zaten o yüzden buraya yazdım. Çok aşık olduğu birinden ayrılmış o sırada bu kadınla tanışmış. Boşluğu doldurdu zaman geçirdik dedi. Türkiye’ye gezmeye gelmişler ailesi de kuzu sevince sanırım evlenin zaten birliktesiniz bir nikah eksik diyip evlenmişler. Diyor o zaman bi heyecana gelip evlendim zaten anlaşamadığımız ortadaydı ama anlık galeyana geldim. Hemen çocuk yapmışlar. O sıra ailecek maddi çöküntüye girmişler bu kadın destek olmadı gitti Ukrayna’ya ailemi göreceğim dedi gelmedi kaç yıl dedi. Orda çocuğu kreşe koydu dünyanın parasını gönderiyordum diye anlattı. Sonra gittim kzıımı görmeye bir baktım oranın kültürüyle büyüyor davranışları değişmiş falan dedi. Ondan sonra kadına gel Türkiye’ye diye yalvarmış uzun uğraşlar sonucunda kadıkı getirtmiş . Burda da biraz denemişler bir süre ama yapamamışlar en sonda da boşanmışlar. Yurt dışına çıkmamak şartıyla velayeti kızına vermiş. Sürekli görmüyor ama en azından bir şey olursa hemen yetişebilmişim mesafede en azından benim ülkemin kültürüyle yetişiyor diye işin rahat diyor. Evet yanımda hiç telefonla konuşmaması konusunda çok haklısınız. Her gün mutlaka arıyor en fazla konuşma süresi 2-3 dakika sürüyor. Biz tüm gün birlikte değiliz bir kaç günde 3-4 saat görüşüyoruz o sıra da benimle ilgilenmek için telefonu çok eline almıyor. Her zaman seslide ve yanımızda duruyor telefonu. E devletten de boşandılar mı diye soracağım ilk görüşmede. Şu an kızının yanına gidiyor yolda. 2 gün sonra döndüğünde burda yazılan mesajlar doğrultusunda konuşacağım
Çocuğunun annesi için,fazla sevmeden ailemin gazıyla evlendim,bilmem kaç yıldır birlikte olmadım,boşluğu doldurdu,zaman geçirdik vs. gibi cümleler kurabilecek kadar tiksinç bir zihniyete sahip bir erkekten,o cümleleri duyduğum anda ayrılırdımBenim içime sinmeyen bir şeyler var zaten o yüzden buraya yazdım. Çok aşık olduğu birinden ayrılmış o sırada bu kadınla tanışmış. Boşluğu doldurdu zaman geçirdik dedi. Türkiye’ye gezmeye gelmişler ailesi de kuzu sevince sanırım evlenin zaten birliktesiniz bir nikah eksik diyip evlenmişler. Diyor o zaman bi heyecana gelip evlendim zaten anlaşamadığımız ortadaydı ama anlık galeyana geldim. Hemen çocuk yapmışlar. O sıra ailecek maddi çöküntüye girmişler bu kadın destek olmadı gitti Ukrayna’ya ailemi göreceğim dedi gelmedi kaç yıl dedi. Orda çocuğu kreşe koydu dünyanın parasını gönderiyordum diye anlattı. Sonra gittim kzıımı görmeye bir baktım oranın kültürüyle büyüyor davranışları değişmiş falan dedi. Ondan sonra kadına gel Türkiye’ye diye yalvarmış uzun uğraşlar sonucunda kadıkı getirtmiş . Burda da biraz denemişler bir süre ama yapamamışlar en sonda da boşanmışlar. Yurt dışına çıkmamak şartıyla velayeti kızına vermiş. Sürekli görmüyor ama en azından bir şey olursa hemen yetişebilmişim mesafede en azından benim ülkemin kültürüyle yetişiyor diye işin rahat diyor. Evet yanımda hiç telefonla konuşmaması konusunda çok haklısınız. Her gün mutlaka arıyor en fazla konuşma süresi 2-3 dakika sürüyor. Biz tüm gün birlikte değiliz bir kaç günde 3-4 saat görüşüyoruz o sıra da benimle ilgilenmek için telefonu çok eline almıyor. Her zaman seslide ve yanımızda duruyor telefonu. E devletten de boşandılar mı diye soracağım ilk görüşmede. Şu an kızının yanına gidiyor yolda. 2 gün sonra döndüğünde burda yazılan mesajlar doğrultusunda konuşacağım