- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.166
O %1000 yalan. Din değiştiren Rus, Ukraynalı kadın falan tanımıyorum zaten adamın söyledikleriyle çelişiyor. Kadın özgür ruhlu biri dememiş miydi o yalancı adam , eee özgür ruhlu kadın el adamı için din değiştirir mi? Ayrıca Slav ırkından çok kişi tanıyorum, hepsi gayet milliyetçi insanlar, dinlerine ve kültürlerine de çok bağlılar hiç kimse dinini el adamı için bırakmaz. Boşanan Rus kadın da tanıyorum birden fazla hepsi çocuğunu aldı ülkesine gitti, başka erkek buldu. Bu adam diyor ki kadın özgür zırt vırt ama boşandıktan sonra burda kalıyor üstüne alyans takıyor?? Adam mıçmış üstüne sıvamış yani sen de gözünü aç artık konu sahibesi.
Canim ogrendin mi evli mi bekar mi hepimiz evli oldugundan suphelendik
Konu sahibi başlıkla içerik çok değişti lütfen iyice araştır kızı olması sorun değil sorun karşı tarafın söylediklerinin çelişmesi
Elbette duygusal bir şeyler hissediyorsun durduk yere şimdi sak diye ayrıl denemez
Yapman gereken
-E devlet kontrolü, evli mi değil mi iyice arasturmak (Burası cok önemli)
-Ortak tanıdıklardan da soruşturmak
- senin yanında o telefonu açması için konuşmak detaylıca. Açarsa konuşursa rahat olursa ne ala
Bunları sırayla acilen uygulamalısın.
Kızını görmek için Ukrayna'ya mı gidecek?
Ben bu topa giremezdim bacım, yürek mi yedin?
Tornadan çıkmış gibi bu Slav kadınları zaten, valla kompleks olurdu sanırım bende.
Diğer hususların hepsini zaten üyeler yazmış genel hatları ile. Boşandım diyene inanmak da zor.
Kızlarr buraya yazana kadar hiç aklıma gelmeyen şeyleri aklıma getirdiniz valla başımdan o kadar şey geçti hala gözüm açılmamış demekkiAdam evli gibi görünüyor. Eğer size anlattığı gibi olsaydı, yanınızda aradığı zaman göğsünü gere gere o telefonu açardı. Hani kızı arıyormuş ya?
Psikoloğu kk'dan haberi yok tabiiKızlarr buraya yazana kadar hiç aklıma gelmeyen şeyleri aklıma getirdiniz valla başımdan o kadar şey geçti hala gözüm açılmamış demekkiherkese cevap olsun herkesi alıntıya ekleyemedim. Dedikleriniz doğrultusunda gözümü açarak geçiriyorum şu son bir kaç günü.
1: Boşanma konusunu sordum. Türkiye’de evlenmişler düğünleri falan oldu biliyorum önceden. Boşanma kağıdını attı bana e devletten.
2: Kadın alyans takmıyormuş o yüzük alyansa benzeyen bir kaç parmağa birlikte takılan yüzüklerden, başka paylaştığı bir fotoda daha net görünüyor. Soyadı nı neden kullanıyor dedim? Oda bilmiyordu engelliymiş onda göremiyormuş.
3: Kadının Müslüman olduğunu biliyordum, adını dini bir isim yaptı hatta örtündü bile bi ara, resimlerini gördüm. Sonra açılmış tabi hala dinini yaşıyor mu bilmiyorum.
4: Kadın Ukrayna da değil Türkiye de yaşıyor. Sevgilim kızını görmeye sadece başka bir ile gidiyor 3 gün kaldı döndü şimdi.
5: Niye yanımda konuşmadığını hiç sordum, sen rahatsız olma diye dedi. Zaten bir kaç saat görüşüyoruz ne gerek var konuşmaya dedi. Zaten yanımdayken çok önemli olmadığı sürece kimseyle konuşmuyor kız erkek anne baba dahil.
6: Şu an aramız bozuk biraz. Tüm bunları bir anda öğrenmeye çalıştım onun kızının yanında olduğu zamana denk geldi. Onu kızının yanında biraz darlamış bulundum oda bozuldu niye gelmemi beklemedin diye aramız açık biraz. Ben sizlerin mesajlarını görünce içime çok sıkıntılar girdi çünkü her yazdığınız o kadar önemli ki benim için. Hepinizden Allah razı olsun valla artık daha dikkatli davranacağım gerçekten. Ben biraz üzerine gidince psikolog arkadaşını aramış bir anda bir şeyler oldu ne olmuş olabilir diye dertleşmiş. Arkadaşı da ona bu soruların çok normal olduğunu bana bu süreçte Yardımcı olması gerektiğini ve beni bunların hepsine inandırmak için kanıt göstermekten çekinmemeli gerektiğini söylemiş. Oda tüm sorularıma anlayışla cevap veriyor, hayatında biri olduğuna dair whatsap durumuna tarih başharfimi falan da yazmış benim içimi rahatlatmak için sanırım. Durumlar böyle işte kızlar
Bana da sürekli diyor ki uyudun uyandın ne oldu ben çözemiyorumPsikoloğu kk'dan haberi yok tabii
Bi aydınlanma geldi aşkoBana da sürekli diyor ki uyudun uyandın ne oldu ben çözemiyorum
Bana da sürekli diyor ki uyudun uyandın ne oldu ben çözemiyorum
Psikoloğu kk'dan haberi yok tabii
Bir erkeği daha topluma kazandırdık diyelim mi o zamanBiz varken psikolog kim ki
Bi aydınlanma geldi aşko
Benim psikolog kk’yı yasakladı ya psikoloğu bıraktımPsikoloğu kk'dan haberi yok tabii
Kızlarr buraya yazana kadar hiç aklıma gelmeyen şeyleri aklıma getirdiniz valla başımdan o kadar şey geçti hala gözüm açılmamış demekkiherkese cevap olsun herkesi alıntıya ekleyemedim. Dedikleriniz doğrultusunda gözümü açarak geçiriyorum şu son bir kaç günü.
1: Boşanma konusunu sordum. Türkiye’de evlenmişler düğünleri falan oldu biliyorum önceden. Boşanma kağıdını attı bana e devletten.
2: Kadın alyans takmıyormuş o yüzük alyansa benzeyen bir kaç parmağa birlikte takılan yüzüklerden, başka paylaştığı bir fotoda daha net görünüyor. Soyadı nı neden kullanıyor dedim? Oda bilmiyordu engelliymiş onda göremiyormuş.
3: Kadının Müslüman olduğunu biliyordum, adını dini bir isim yaptı hatta örtündü bile bi ara, resimlerini gördüm. Sonra açılmış tabi hala dinini yaşıyor mu bilmiyorum.
4: Kadın Ukrayna da değil Türkiye de yaşıyor. Sevgilim kızını görmeye sadece başka bir ile gidiyor 3 gün kaldı döndü şimdi.
5: Niye yanımda konuşmadığını hiç sordum, sen rahatsız olma diye dedi. Zaten bir kaç saat görüşüyoruz ne gerek var konuşmaya dedi. Zaten yanımdayken çok önemli olmadığı sürece kimseyle konuşmuyor kız erkek anne baba dahil.
6: Şu an aramız bozuk biraz. Tüm bunları bir anda öğrenmeye çalıştım onun kızının yanında olduğu zamana denk geldi. Onu kızının yanında biraz darlamış bulundum oda bozuldu niye gelmemi beklemedin diye aramız açık biraz. Ben sizlerin mesajlarını görünce içime çok sıkıntılar girdi çünkü her yazdığınız o kadar önemli ki benim için. Hepinizden Allah razı olsun valla artık daha dikkatli davranacağım gerçekten. Ben biraz üzerine gidince psikolog arkadaşını aramış bir anda bir şeyler oldu ne olmuş olabilir diye dertleşmiş. Arkadaşı da ona bu soruların çok normal olduğunu bana bu süreçte Yardımcı olması gerektiğini ve beni bunların hepsine inandırmak için kanıt göstermekten çekinmemeli gerektiğini söylemiş. Oda tüm sorularıma anlayışla cevap veriyor, hayatında biri olduğuna dair whatsap durumuna tarih başharfimi falan da yazmış benim içimi rahatlatmak için sanırım. Durumlar böyle işte kızlar
Her mantıklı kadının yapması gereken seçimi yapmışsınızBenim psikolog kk’yı yasakladı ya psikoloğu bıraktım
Of yaa hiçbir yerden kontrol edemiyoruz her şeyin bi gizleme kısmı çıkmışWhatsappta hakkımda kısmını istediğine kapatır istediğine açar. Bu bir hayatımda biri var işareti değildir. Göz boyamak için yapmış.