1 kızı olan yeni biri

E devlet bilgilerini göstersin. Artık kimseye inanmıyor güvenmiyoruz. Boşanmış gibi görünmüyor buradan bakınca
Türkiye de evliliğini tanıtmadıysa e devlette evli gözükmüyor olabilir. Ben çifte vatandaşım, evliliğimi tanıtmak ve çocuğumun vatandaşlığını almak için bir sürü işlem yaptırdım. Aksi durumda o ülkede hala bekar gözükecektim

Konunuza yazdığınız tüm mesajları yeniden okuyun. Adamın size anlattıklarının hepsi birbirinden mantıksız. Hani özgür ruhluydu bu kadın ? Kadın neden ülkesine gitmişken, kendi ayağıyla yeniden Türkiye'ye gelip; elini kolunu bağlasın ?

Sırf çocuğunu görebilmek için bu kadar sorun çıkaran ve kadını bu ülkede yaşamak zorunda bırakan adam, neden 3 ayda 1 görecekmiş çocuğunu ? Yazdıklarınız size mantıklı geliyor mu ?

Adamın yalan söylediğini düşünüyorum. Mart, nisan, mayıs daha 3 ay olmamış ne bağlanması.

Tr'den yurtdışına eğitim için gidip ilk iki yılda yabancı biriyle evlenme çok nadir bir olay,. Ben bu güne kadar bunu sadece 2 kere gördüm.

Ukrayna ile bizim pek vize sıkıntımız olmadı, adam çok rahat gidip gelebilirmiş. Hem bunlar ukraynanın neresinde çocuk niye savaş zamanı babasının yanına gelmemiş.

Adamın hikayesi çok tutarsız.

kadın ukraynalı onlarda bizimki gibi bir memleket kavramı olduğunu sanmıyorum

Konu sahibi farkındasınızdır hikaye o kadar çok sizin isteklerinize uygun gelişiyor ki doğru olması mümkün değil:

1) Zorla(?) Ukraynalıyla evlendirilen bir sevgili (eski karımı hiç sevmedim sen birincisin mesajı işlenmiş)

2) Yatak odasına dair hiç gereksiz ayrıntılar (bakın birinci madde)

3) Yavrusu için çırpınıp yurtdışından eski eşini getirttiren bir koca (iyi babayım mesajı)

4) Bu kadar uğraşılan çocuğun 3 ayda bir görülecek olması (iyi babayız dedik de o kadar değil, ilk önceliğim sensin aşkım mesajı)

Adam ne hoşunuza gidecekse onu söylüyor.

Ne yapın edin, sözüne kanmayın kendiniz kanıt bulun. Hep kızım çıkıyor yalanına da inanmayın artık, ne konuştuklarını bile bilmiyorsunuz.

Gerçekten tatlı baba kız konuşması olsa o telefon sizden kaçırılır mı? İyi düşünün.

Bu adamın boşandığına emin misiniz? Boşanmış, özgür ruhlu bir kadın eşinin soyadını sosyal medyasında tutup alyans takmaya devam etmez.
Her şeyi geçtim bu erkeklerin bu kadar zaman hiç birlikte olmadık yalanları da çok bayatlamadı mı ya?! Kesin öyle olmuştur kesin. Yok din hassasiyetiymiş, aile baskısıymış Komik. Kadın hamile kaldı muhtemelen evlenmek zorunda kaldılar. Yoksa gönül eğlendirmeye devam ederdi.
Ben boşanmış erkekte evliliğini ve eski eşini kötüleyen erkeklere de çok uyuz olurum ayrıca. En azından çocuğumun annesi der insan bu kadar özelini anlatıp karşı tarafı suçlamaz. Adam gibi arkasında durur evliliğinin.

Benim dayım da 3 cocukla yabancı uyruklu bir hanımdan boşandı yeni hayat kurdular ikisi de. Başkalarıyla birliktelik yaşıyorlar kendi evlerinde. Yabancı uyruklu hanımın soyadı facede dayımın soyadı. Facebook tek kriter değil bence sayın kadinlar kulubi uyeleri

Çok mantıksız. Ukraynada savaş varken, hatta daha yeni zelenisky halkın alışveriş yaptığı marketin bomba sonrası goruntulerini paylaşmışken bir kadın deli mi de küçük çocuğunu alıp Ukrayna'ya kaçsın? Savas geçen şubattan beri var, kadın tam savaşın en civcivli zamanında mi kaçmış Ukrayna'ya?

Şu anda Türkiye’de yaşıyorlar
Yorumuma ekleme yaptım zaten.
Savaş Şubat 2022de başladı. Adamın kadını zorla Türkiye'ye getirdiği tarih Ocak 2023.
Yani bu kadın deli mi savaşın başında gitsin Ukrayna'ya. Ya da bir yıldır orada savaş varken kendi isteğiyle değil eski kocasının zorlamasıyla Türkiye'ye gelsin.
Çooook mantıksız her şey.
Bence sen bunu bir güzel didikle bacım. Senin yanında da konuşsun hatta kadınla. İçin rahat edene kadar, gercekten bosandiklarina emin olana kadar adama mesafeni koy.
İnşallah biz yaniliyoruzdur ama anlatılanlar çok sacms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…