1 kızı olan yeni biri

E devlet bilgilerini göstersin. Artık kimseye inanmıyor güvenmiyoruz. Boşanmış gibi görünmüyor buradan bakınca
Türkiye de evliliğini tanıtmadıysa e devlette evli gözükmüyor olabilir. Ben çifte vatandaşım, evliliğimi tanıtmak ve çocuğumun vatandaşlığını almak için bir sürü işlem yaptırdım. Aksi durumda o ülkede hala bekar gözükecektim 🤣

Kadın çocuğunu alıp Ukrayna’ya kaçmış. Eğer orda olmasaydı çoktan boşanırdık dedi. Çocuğu için kadını zorla buraya getirip geldiği gibi de boşanmışlar. Boşnırken çocuğu yurt dışına çıkarmamak şartıyla velayeti annesine vermiş. Şimdi kadın Türkiye’nin Ukraynalıların çok olduğu bir ilinde yaşıyor kızıyla. Buda 3 ayda bir gidip görecek

Konunuza yazdığınız tüm mesajları yeniden okuyun. Adamın size anlattıklarının hepsi birbirinden mantıksız. Hani özgür ruhluydu bu kadın ? Kadın neden ülkesine gitmişken, kendi ayağıyla yeniden Türkiye'ye gelip; elini kolunu bağlasın ?

Sırf çocuğunu görebilmek için bu kadar sorun çıkaran ve kadını bu ülkede yaşamak zorunda bırakan adam, neden 3 ayda 1 görecekmiş çocuğunu ? Yazdıklarınız size mantıklı geliyor mu ?

Herkese merhaba. Bundan 2 yıl önce boşandığımda bu sayfa bana ilaç olmuştu😍 her türlü şiddet ve kumar sonucu boşandığım halde çok kötü dönem geçirmiştim ve buradaki ablalarım beni silkeleyip toparlamıştı adeta. Şimdi üzerinden 2 sene geçti ve benim karşıma yeni biri çıktı. Aynı desteği şimdide sizlerden bekliyorum, fikirlerinizi merak ediyorum. Bu kişi 6 yıl önce yurt dışında yüksek lisans yaparken sınıfında ki Ukraynalı bir kadınla evlenmiş ve evlendiği gibi bir kızları olmuş. Ama evlilikleri hiç yolunda gitmemiş. Kadın Özgür ruhlu biri, sürekli kızını alıp Ukrayna’ya gidip uzun yıllar gelmiyormuş. 6 yıl evli kalmışlar ama tüm yıllar yan yana geçirmemişler. Sevgilim evlenirken de o kadına büyük aşklar duymadığını, sadece birlikte yaşamanın dini açıdan sıkıntı olduğu için ailesinin zoruyla evlendiğini söylüyor. 2023 ün Ocak ayında boşandılar ve kadın kızıyla birlikte bizden çok uzak bir memlekete yerleşti. Bizde mart gibi sevgilimle tanıştık. Konuştuk dertleştik arkadaş olarak. Sonra yakınlaştık, çok iyi anlaştık. Bana karşı çok ilgili çok sevgi dolu. Yeni boşandım ama 4 yıldır karı-koca ilişkim yoktu diyor. Şimdi 2-3 ay aralığında eski eşinin memleketine gidip kızını görecek. 2 gün kalıcak orda kızıyla vakit geçirecek. Kızı daha 6 yaşında olduğu için ona ait bir telefon yok o yüzden eski eşiyle iletişim halinde. Her gün mutlaka görüntülü arar kızına çok düşkün bir baba. Eski eşiyle de anladığım kadarıyla uzun zamandır karı koca ilişkileri kalmadığı için iletişimler arkadaşça. Sürekli tartışma savaş halinde geçmiş, şimdide boşanınca sakinleştiler ve bana söylediği kadarıyla çocuk için sadece iletişimdeler. Kadın faceden hala soyadını değişmemiş durumunda evli yazıyor, alyans takıyor. Ben bunu sevgilime söylediğimde izin verirsen facede neden soyadını kaldırmadığını sormak istiyorum dedi. Bende sorabilirsin dedim. Aradığımda direk kızım açıyor eski eşimle konuşmuyoruz dedi ama ben hiç konuşmalarına denk gelmedim. 2 aydan fazladır birlikteyiz sadece yanımda bir kere eski eşi aradı onu da açmadı, kızım arıyordur sonra konuşurum dedi. Aslında görünüşte bir sıkıntı yok her şey olması gerektiği gibi. Fakat bende korku var ve ilerde bu kadın sanki sıkıntı olacakmış gibi. Sevgilimle bu korkuları paylaştığımda da hak veriyor, bu senin kırmızı çizgin olduğu için çok dilkat edeceğim diyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum, mutluyum aslında uzun zamandır bozulacak diye korkuyorum. Bağlandım baya ayrılık olur üzülürüm diye korkuyorum fakat ileride daha büyük sıkıntılar olacağına şimdiden görsem daha iyi olur diyorum. Size kabataslak yazdım fikirlerinizi almak istiyorum. Bu arada sevgilimin maddi sıkıntısı yok. Yani tek kafama takılan şey eski eşi.

Adamın yalan söylediğini düşünüyorum. Mart, nisan, mayıs daha 3 ay olmamış ne bağlanması.

Tr'den yurtdışına eğitim için gidip ilk iki yılda yabancı biriyle evlenme çok nadir bir olay,. Ben bu güne kadar bunu sadece 2 kere gördüm.

Ukrayna ile bizim pek vize sıkıntımız olmadı, adam çok rahat gidip gelebilirmiş. Hem bunlar ukraynanın neresinde çocuk niye savaş zamanı babasının yanına gelmemiş.

Adamın hikayesi çok tutarsız.

Biz ilk başta arkadaştık. Bir arkadaş grubunda tanıştık. Bana bu bilgileri arkadaşken verdi. Sonra aklımızda hiç yokken yakınlaştık. Boşandığından eminim geçen gün yanımda gidip avukatın parasını verdi. Kadın gittiği memlekette çalışıyor acaba kimse rahatsız etmesin diye mi soyadını kaldırmadı veya evli olan durumunu değişmedi. Alyans ta belki de eski bir fotoğraftır bilemiyorum ki
kadın ukraynalı onlarda bizimki gibi bir memleket kavramı olduğunu sanmıyorum

Konu sahibi farkındasınızdır hikaye o kadar çok sizin isteklerinize uygun gelişiyor ki doğru olması mümkün değil:

1) Zorla(?) Ukraynalıyla evlendirilen bir sevgili (eski karımı hiç sevmedim sen birincisin mesajı işlenmiş)

2) Yatak odasına dair hiç gereksiz ayrıntılar (bakın birinci madde)

3) Yavrusu için çırpınıp yurtdışından eski eşini getirttiren bir koca (iyi babayım mesajı)

4) Bu kadar uğraşılan çocuğun 3 ayda bir görülecek olması (iyi babayız dedik de o kadar değil, ilk önceliğim sensin aşkım mesajı)

Adam ne hoşunuza gidecekse onu söylüyor.

Ne yapın edin, sözüne kanmayın kendiniz kanıt bulun. Hep kızım çıkıyor yalanına da inanmayın artık, ne konuştuklarını bile bilmiyorsunuz.

Gerçekten tatlı baba kız konuşması olsa o telefon sizden kaçırılır mı? İyi düşünün.

Bu adamın boşandığına emin misiniz? Boşanmış, özgür ruhlu bir kadın eşinin soyadını sosyal medyasında tutup alyans takmaya devam etmez.
Her şeyi geçtim bu erkeklerin bu kadar zaman hiç birlikte olmadık yalanları da çok bayatlamadı mı ya?! Kesin öyle olmuştur kesin. Yok din hassasiyetiymiş, aile baskısıymış :KK70: Komik. Kadın hamile kaldı muhtemelen evlenmek zorunda kaldılar. Yoksa gönül eğlendirmeye devam ederdi.
Ben boşanmış erkekte evliliğini ve eski eşini kötüleyen erkeklere de çok uyuz olurum ayrıca. En azından çocuğumun annesi der insan bu kadar özelini anlatıp karşı tarafı suçlamaz. Adam gibi arkasında durur evliliğinin.

Benim dayım da 3 cocukla yabancı uyruklu bir hanımdan boşandı yeni hayat kurdular ikisi de. Başkalarıyla birliktelik yaşıyorlar kendi evlerinde. Yabancı uyruklu hanımın soyadı facede dayımın soyadı. Facebook tek kriter değil bence sayın kadinlar kulubi uyeleri

Kadın çocuğunu alıp Ukrayna’ya kaçmış. Eğer orda olmasaydı çoktan boşanırdık dedi. Çocuğu için kadını zorla buraya getirip geldiği gibi de boşanmışlar. Boşnırken çocuğu yurt dışına çıkarmamak şartıyla velayeti annesine vermiş. Şimdi kadın Türkiye’nin Ukraynalıların çok olduğu bir ilinde yaşıyor kızıyla. Buda 3 ayda bir gidip görecek
Çok mantıksız. Ukraynada savaş varken, hatta daha yeni zelenisky halkın alışveriş yaptığı marketin bomba sonrası goruntulerini paylaşmışken bir kadın deli mi de küçük çocuğunu alıp Ukrayna'ya kaçsın? Savas geçen şubattan beri var, kadın tam savaşın en civcivli zamanında mi kaçmış Ukrayna'ya?

Şu anda Türkiye’de yaşıyorlar
Yorumuma ekleme yaptım zaten.
Savaş Şubat 2022de başladı. Adamın kadını zorla Türkiye'ye getirdiği tarih Ocak 2023.
Yani bu kadın deli mi savaşın başında gitsin Ukrayna'ya. Ya da bir yıldır orada savaş varken kendi isteğiyle değil eski kocasının zorlamasıyla Türkiye'ye gelsin.
Çooook mantıksız her şey.
Bence sen bunu bir güzel didikle bacım. Senin yanında da konuşsun hatta kadınla. İçin rahat edene kadar, gercekten bosandiklarina emin olana kadar adama mesafeni koy.
İnşallah biz yaniliyoruzdur ama anlatılanlar çok sacms

X