- 11 Ocak 2018
- 2.765
- 4.875
- 83
- Konu Sahibi bikinisindeastronomi
-
Okumayan 20 yaşli kizlarin hedefi evlenmek mi olmali?20 yaşında okumuyorsa ne yapacak evlenecek hedef evlenmek yani evlenip mutluda olabilir sonradan aah keşke şunları şunları yapsaydım da diyebilir. ama hangi adımı atarsa atsın asla geriye bakmamalı
Benim esimle aramla 7 yas var ve cokda mutluyum Allah basimdan eksik etmesinHerkese merhaba ben 20 yaşımdayım annem ve babam her zaman bizim köyden olan bi adamla evlenememi ister bende öyle isterim yalan yok şu zamanlarda bizim köyden olan 28 yaşında 1 kere evlenip boşanan bir adam var ve onunla bakışıyoruz her ortama girdiğimizde gayet yakışıklı takipleşiyoruz ve attığım fotoğraflara hep yanıt veriyor bu konuyu anneme ve teyzemlere açtım ve bana kaçırma dediler ama aklımda bir konu var adamın daha önce 1 evlilik yapmış olması... Sizce bunu takmalı mıyım? Yaşı pek sorun etmiyorum 8 yaş var açıkçası ama diğer evlilik canını sıkıyor. Ön yargı ile yaklaşıyorum kesinlikle ama içimde bir sıkıntı olmuyor değil. Sizce ne yapmalıyım hanımlar ablalar?
Gözünüzle gördünüzmü?boşanma olunca çirkefleşir ve iftira atabilir ler? Hiç bir kadın mutlu huzurlu olduğu adamı bırakıp gitmez. Kimsede Etim kokmuş demez :) Yaşın 20 Daha çok kücüksün benden sana abla Tavsiyesi Evlenmek için acele etmemelisin evlilik dışarıdan gözüktüğü kadar kolay değil. Kendini Geliştirmek için cabala- arkadaşlarınla Gezip Eğlenmeye bak, Yaş ilerledikçe fikirler değişiyor Dilerim hep mutlu olursun....Eşi hırsızlık yapmış o yüzden bırakmış kadını
İstanbulda okuyorsun yalnızsın 20 yasındasın, köydeki senden buyuk cocuklu adamla evlenmek istiyorsun gerekirse iki yıl bekleyeceksin?İstanbula yaşıyorum ben yalnız doğru okursan sevinirim
27 yaşındayım.3 yıllık evliyim.Evlilik kötü değil ama iyi tarafıda kızımın olması.Yalnız eskiye dönüp hazır şuan çalısıyorken doya doya gezip yeni yerler keşfetmek kariyerim için bir şeyler yapmak isterdim.Bende çevremde bekar istediği yere gidebilen birilerini görünce özeniyorum.Evli ve çocuklu olunca biraz zor oluyorHerkese merhaba ben 20 yaşımdayım annem ve babam her zaman bizim köyden olan bi adamla evlenememi ister bende öyle isterim yalan yok şu zamanlarda bizim köyden olan 28 yaşında 1 kere evlenip boşanan bir adam var ve onunla bakışıyoruz her ortama girdiğimizde gayet yakışıklı takipleşiyoruz ve attığım fotoğraflara hep yanıt veriyor bu konuyu anneme ve teyzemlere açtım ve bana kaçırma dediler ama aklımda bir konu var adamın daha önce 1 evlilik yapmış olması... Sizce bunu takmalı mıyım? Yaşı pek sorun etmiyorum 8 yaş var açıkçası ama diğer evlilik canını sıkıyor. Ön yargı ile yaklaşıyorum kesinlikle ama içimde bir sıkıntı olmuyor değil. Sizce ne yapmalıyım hanımlar ablalar?
30 yaşında evde kalmış mı olunuyor? Hayır 32 de evlendim, hala acaba erken mi evlendim diye düşündüğüm oluyorda...Annen ve teyzen iyimi? Kacirma ne.
Sanki yasin 30 olmus evde kalmissin gibi
Durumu iyiyse eski karısı neden hırsızlık yapıyor?Teyzelerim dedi durumu iyi olduğu ve çok iyi bi insan olduğu için tamda aileme göre de bir ailesi olduğu için zaten uzaktan akrabayız
olabilir eşi hırsızlık yapmış diye sadece degildir..Kadın hırsızlık yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?