• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 kere evlilik yapmış benden 8 yaş büyük bir adamla konuşulur mu? akıla ihtiyacım var...

Evlenmenizi tavsiye etmem türkiyede boşanma durumları oluyor bide çocuk nasıl bakacaksın türkiyede çocuk bakmak kolay değil eğitim berbat olduğu ülkede çocuk yapmayı damı düşünüyorsun sonra çocuk büyüyünce okul gitmek istemicek belki lisedeyken size tavsiyem evlenmeyin paranızı kendiniz kazanın kendiniz yiyin

28 yaşında erkek olsam 20 yaşındaki kızla ne paylaşabilirim diye düşünüyorum cinsellik dışında bir şey bulamadım. 20 yaş çok küçüksün daha bebeksin. Okumuyor musun?

Hırsızlık yapması doğruysa dikkatimi çekti muhtemelen eşine para vermemiştir madem zengin olmasına rağmen hırsızlık yapmış.
Tabi doğruysa.. yerinizde olsam okumaya bakardım.
Illa evlenicekseniz mahkeme kararını isteyin. Kendiniz okuyun en azindan boşanma sebebini.

Annem şimdi asla diyor zaten ailem asla vermez ama 2 3 sene sonra neden olmasın
Hangi annen vermeyecek,asla kacirma diyen mi?
O simdi etekleri zil cala cala ceyize coktan baslamistir canim,süt hakki bileziğini de secmistir hevesle...
O bilezigi de burada duydum,baldiz yüzüğünü de.
Sen kendini hazirla iyisi mi,adam bagirinca nasil susulur,sonra nasil sirnasilir,o yerken errrkek assslanlar gibi,karşısında nasil el pence divan durulur.
Küçük eş alan hukmetmeye hevesli olur genelde,o bakimdan bu alıştırmalar sart:işsiz:

20 yaşındakiler okulda dersleri nasıl geçicem diye düşünüp okumak için kafa yorup ter dökerken sen görümcelerinle oturup kısır mı yiyeceksin?

İlk eğitim ailede başlar diyorlar ya doğru. Ananın adamı kaçırma dediğine biz ne diyelim. İnsan 20 yaşında olan evladını neden hemen evlendirmek ister anlamıyorum. Ben 20 yaşındayken evleneceğim deseydim ailem kalp krizi geçirirdi herhalde. Birde 8 yaş büyük olacak birde evlilik geçirmiş olacak. Kesin kalp krizi geçirirlerdi😂

Bu konuyu cok baska acabilirdiniz.
Bizim mahallede begendigim biri var ve ilgimi cekiyor.
Ozaman isde cok tatli yorumlar gelirdi. Siz daha beyefendi ile sohbet bile etmemisken evlilikden bahsediyorsunuz.

- 20 yas
- anne ve teyze istIyor
- akraba
- evlilik
Bu saydigim 4 sey malesef hepsini negatif e cekiyor.

Sizin yaşınızdayken üniversite de bahar festivalinde arkadaşlarla eğleniyorduk. Yaşınız çok küçük evlilik için. Hiçbir uğraşınız yoksa tabi koca bakarsınız. Bari neden ayrılmış onu öğrenin önemli bu. Şiddet vs var mı

Eşi hırsızlık yapmış o yüzden bırakmış kadını
Ne çalmış mesela?Hani durumları çok iyiymiş ya kadın neden bişey çalma isteği duymuş?ayrıntıları biliyormusun?Eğer sadece erkek tarafından dinlediysen boşanma olayını yalan olabilir.Daha çok gençsin bu kadar riskli bir evlilik düşünecek muhakeme yeteneğin olduğunu sanmıyorum.Aklıma bir tanıdığım geldi, çocuk çok yakışıklı bir evlilik yapıp boşandı, ama rezillikler diz boyu, başka bir kadından evlenmeden çocuk yaptı filan.Aileside böyle senin gibi tanıdıkları bir kızı istiyorlardı, kızda bizim oğlana tav tani,kızın bunların hiçbirinden haberi yoktu.Yani demem oki iyi tanımaya çalış karşındaki insanları

Kizim evladim bak biz teyzelerini dinle evlenme bu yasta😏 meslegin var mi? Yapmak istedigin hayallerin yok mu hic? Hele bi 25 ol ne bu acele.. hirsizlik yapmis biriyle hoc evlenme bence

Ben 22 yaşındayım arkadaşlarımın çoğu evli ve çocuklu ama bence erken. Evlenince bir evin sorumluluğunu almak eşinin isteklerine karşılık vermek kolay değil. Her şeyin bir zamanı var bence doğru kişiyle doğru zamanı beklemek lazım.

Back