- 13 Kasım 2019
- 6.280
- 13.193
- 198
- Konu Sahibi bikinisindeastronomi
-
Öncelikle şunu söyleyim. Severek evlenin, evlenmiş olmak için değil bu çok önemli. Onunla bir ömür yaşayacak olan sizsiniz, başkaları değil o yüzden başkaların ne dediğine bakmayın. Siz mutsuz bir evlilik yapacağınıza varsın evde kaldı desinler hiç aldırış etmeyin hem yaşınız da daha çok genç. Eğer seviyorsanız ve anlaşıyorsanız 8 yıl yaş farkı çok büyük değil. Daha önce de bir kere evlenmiş olması sorun olmaz diye düşünüyorum: Ben de ikinci evliliğini yapan biriyle evlendim. İkinci evliliği yapanlar bence daha deneyimli oluyor ve ikinci eşlerini daha dikkatli seçiyor, ilk evliliklerindeki hataları tekrarlamamaya çalışıyor, dolayısıyla ilk evlilikler yürümese de ikincileri genellikle yürür, yürümezse o zaman o kişi ile ilgili bir soru işareti belirir benim aklımda şahsen. Tek sorun olabilecek şey ilk evliliğinde bir çocuk varsa o çocuk daima eşinizin hayatında olacak ve sizin hayatınıza da girecek dolayısıyla buna hazırlıklı olmalısınız, ve eski eşe nafaka durumları varsa bunu da bilerek adım atmalısınız.Herkese merhaba ben 20 yaşımdayım annem ve babam her zaman bizim köyden olan bi adamla evlenememi ister bende öyle isterim yalan yok şu zamanlarda bizim köyden olan 28 yaşında 1 kere evlenip boşanan bir adam var ve onunla bakışıyoruz her ortama girdiğimizde gayet yakışıklı takipleşiyoruz ve attığım fotoğraflara hep yanıt veriyor bu konuyu anneme ve teyzemlere açtım ve bana kaçırma dediler ama aklımda bir konu var adamın daha önce 1 evlilik yapmış olması... Sizce bunu takmalı mıyım? Yaşı pek sorun etmiyorum 8 yaş var açıkçası ama diğer evlilik canını sıkıyor. Ön yargı ile yaklaşıyorum kesinlikle ama içimde bir sıkıntı olmuyor değil. Sizce ne yapmalıyım hanımlar ablalar?
Neden olsun?Annem şimdi asla diyor zaten ailem asla vermez ama 2 3 sene sonra neden olmasın
İstanbula yaşıyorum ben yalnız doğru okursan sevinirimBir ben mi takildim konu sahibinin nickine? Bikini ve astronomi. Amma da ilginc. Koyde yasayan bir kiz icin fazla ucuk kacik cesurca. Olabilir de ama...fake gibi geldi bana☻
Çocuk ve nafaka gibi sıkıntılar yok gerçekten teşekkür ederim anlayışınız ve tavsiyeniz içinÖncelikle şunu söyleyim. Severek evlenin, evlenmiş olmak için değil bu çok önemli. Onunla bir ömür yaşayacak olan sizsiniz, başkaları değil o yüzden başkaların ne dediğine bakmayın. Siz mutsuz bir evlilik yapacağınıza varsın evde kaldı desinler hiç aldırış etmeyin hem yaşınız da daha çok genç. Eğer seviyorsanız ve anlaşıyorsanız 8 yıl yaş farkı çok büyük değil. Daha önce de bir kere evlenmiş olması sorun olmaz diye düşünüyorum: Ben de ikinci evliliğini yapan biriyle evlendim. İkinci evliliği yapanlar bence daha deneyimli oluyor ve ikinci eşlerini daha dikkatli seçiyor, ilk evliliklerindeki hataları tekrarlamamaya çalışıyor, dolayısıyla ilk evlilikler yürümese de ikincileri genellikle yürür, yürümezse o zaman o kişi ile ilgili bir soru işareti belirir benim aklımda şahsen. Tek sorun olabilecek şey ilk evliliğinde bir çocuk varsa o çocuk daima eşinizin hayatında olacak ve sizin hayatınıza da girecek dolayısıyla buna hazırlıklı olmalısınız, ve eski eşe nafaka durumları varsa bunu da bilerek adım atmalısınız.
Neden okumak, meslek sahibi olmak yerine bu yaşta evlilik düşünüyorsun? Nedir bu yaşta evlilik merakınız?
Bir ben mi takildim konu sahibinin nickine? Bikini ve astronomi. Amma da ilginc. Koyde yasayan bir kiz icin fazla ucuk kacik cesurca. Olabilir de ama...fake gibi geldi bana☻
Teşekkürler anladığın için...Düşündüğünüz gibi değil şarkı adı o. Son feci bisiklet adında bir müzik grubu var. Bikinisinde astronomi o grubun şarkısının adı. Konu sahibi bu yüzden almış büyük ihtimalle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?