1 kere evlilik yapmış benden 8 yaş büyük bir adamla konuşulur mu? akıla ihtiyacım var...

Kadın hırsızlık yapmış
Evlen evlen.
Kocasız yaşanmıyor bu ülkede.
Hırsız kadın bile koca bulmuş, sen de bul bir koca.

Bu arada ne mezunusun? Okuyup işsiz kalacağına koca parası yemek daha güzel. Arada hakaret ve dayak da yersin ama olsun. Kocalı olmak mühim. Hele zenginse değme keyfine.

Eşi hırsızlık yapmış o yüzden bırakmış kadını
Iyice arastirmadan inanmayin.Herkes kendi acisindan anlatir olaylari.yani benim 20 yasinda kizim olsaydi ,hic kacirma bunu vs asla demem iyice tanisam bile.Evlilik cunku cok farkli bir sey.kimse kimseye kefil olamaz.

Teyzelerim dedi durumu iyi olduğu ve çok iyi bi insan olduğu için tamda aileme göre de bir ailesi olduğu için zaten uzaktan akrabayız
konunun neresinden tutsan elinde kalıyor? daha 20 yaşındasın 20.çocuksun daha.adam evlenmiş boşanmış neredeyse 30 yaşında adam.bir de akraban.aklını başına topla yakma kendini.okumadıysan git oku mesleğini al eline, dil öğren, dünyayı gez.daha evlilik düşünecek yaşta değilsin.teyzenle anneni de dinleme, parası var diye önüne gelene verecekler seni.

Evlenmezseniz ölücek hastalığına mı yakalandınız? Daha 20 yaşında bu ne evlilik merakı? Tanıyın önce birbirinizi, öyle bakışmakta fotoğraf yorumlamayla olabilecek kadar basit bir şey değil evlilik. Kimse boşanmak için evlenmiyor elbette evlenmiş boşanmış bir insan olabilir hayatınızda ama bakış açınızı değiştirin. Bakalım adam sizinle evlenmek istiyor mu? Okuyun mesleğinizi alın elinize, büyüyün evlilik ondan sonra düşünmeniz gereken bir durum

20 yaşındasın, kaçırma tabi evde falan kalırsan mazallah.
8 yaş sorun değil, cocugu yoksa, evlenip bosanmasi da bana gore onemli degil ama sen bu kafayla iliskiye adim atarsan buyuk sorun.

O anne ile teyzeye de iki cift lafim var iletiver sana zahmet:

20 yaşındaki kızınızı okuyup, meslek sahibi olması için teşvik edin, hali vakti yerinde kocayı kaçırmaması için değil.

Tamamemn iletisimi kesmislerse olur ne kadar surmus evlilikleri bi yildan kisa surduyse olur uzun surduyse olmaz.. Surekli karsilastirma yapilir yas normal

Eşim daha önce nişanlanıp ayrılmış. İyi olsaydı bırakmazdı diğer nişanlısı salak ben evlendim. Bir kızım var hep derim daha önce ayrılık yaşayan biriyle evlenmesini istemem diye. (kendi bileceği iş tabii ki). Neden ayrılık yaşamış öğren ama kesin ya kadın bunu aldatmıştır ya da geçimsizdir. Adam da zerre suç yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…