- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.976
- 798
- Konu Sahibi bikinisindeastronomi
-
Evlen evlen.Kadın hırsızlık yapmış
Sanki bana kıvanc tatlıtug da iki uc sene ugrunda bekleyip mucadele edeceksin. Üf ben bu konudan gidiyorum.Annem şimdi asla diyor zaten ailem asla vermez ama 2 3 sene sonra neden olmasın
Evlerinde hırsızlık olmuş sonradan bunu o kadının yaptırdığı çıkmış ortaya ayrılmış
Iyice arastirmadan inanmayin.Herkes kendi acisindan anlatir olaylari.yani benim 20 yasinda kizim olsaydi ,hic kacirma bunu vs asla demem iyice tanisam bile.Evlilik cunku cok farkli bir sey.kimse kimseye kefil olamaz.Eşi hırsızlık yapmış o yüzden bırakmış kadını
konunun neresinden tutsan elinde kalıyor? daha 20 yaşındasın 20.çocuksun daha.adam evlenmiş boşanmış neredeyse 30 yaşında adam.bir de akraban.aklını başına topla yakma kendini.okumadıysan git oku mesleğini al eline, dil öğren, dünyayı gez.daha evlilik düşünecek yaşta değilsin.teyzenle anneni de dinleme, parası var diye önüne gelene verecekler seni.Teyzelerim dedi durumu iyi olduğu ve çok iyi bi insan olduğu için tamda aileme göre de bir ailesi olduğu için zaten uzaktan akrabayız
Çok iyi bi insan olsaydı eski karısı bırakmazdı deki misin ne gerek var sen bekarsin daha yaşınküçük acelen neTeyzelerim dedi durumu iyi olduğu ve çok iyi bi insan olduğu için tamda aileme göre de bir ailesi olduğu için zaten uzaktan akrabayız
Kaçırma sakınHırsızlık yapmış
Herkese merhaba ben 20 yaşımdayım annem ve babam her zaman bizim köyden olan bi adamla evlenememi ister bende öyle isterim yalan yok şu zamanlarda bizim köyden olan 28 yaşında 1 kere evlenip boşanan bir adam var ve onunla bakışıyoruz her ortama girdiğimizde gayet yakışıklı takipleşiyoruz ve attığım fotoğraflara hep yanıt veriyor bu konuyu anneme ve teyzemlere açtım ve bana kaçırma dediler ama aklımda bir konu var adamın daha önce 1 evlilik yapmış olması... Sizce bunu takmalı mıyım? Yaşı pek sorun etmiyorum 8 yaş var açıkçası ama diğer evlilik canını sıkıyor. Ön yargı ile yaklaşıyorum kesinlikle ama içimde bir sıkıntı olmuyor değil. Sizce ne yapmalıyım hanımlar ablalar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?