- 3 Temmuz 2019
- 35
- 13
- 3
- 24
- Konu Sahibi bikinisindeastronomi
-
Eşi hırsızlık yapmış o yüzden bırakmış kadınıYani ailenizdekiler neden kacirma dediler ben ona takildim.cok matah biri olsaydi esi birakmazdi ,cook gencsiniz cok.
Teyzelerim dedi durumu iyi olduğu ve çok iyi bi insan olduğu için tamda aileme göre de bir ailesi olduğu için zaten uzaktan akrabayızAnnen ve teyzen hangi mantıkla kaçırma dedi?
Evleneceğim diye bir şey yok hemen sadece düşünüyorum yani aklıma girdi o kadar 1 2 sene sonra neden olmasın amaYa bak çok ta inanma öyle bosananlar da denene, tabi oğullarını kotuleyecek değiller ya karşı tarafı kotuleyecekler, çok iyi araştırmadan çıkma yola ben olsam o eşi bulur sorardım neden boşandin diye bunları diyorum çünkü biz ne desek diyelim sen bu yaşta evleneceksin....
Herkese merhaba ben 20 yaşımdayım annem ve babam her zaman bizim köyden olan bi adamla evlenememi ister bende öyle isterim yalan yok şu zamanlarda bizim köyden olan 28 yaşında 1 kere evlenip boşanan bir adam var ve onunla bakışıyoruz her ortama girdiğimizde gayet yakışıklı takipleşiyoruz ve attığım fotoğraflara hep yanıt veriyor bu konuyu anneme ve teyzemlere açtım ve bana kaçırma dediler ama aklımda bir konu var adamın daha önce 1 evlilik yapmış olması... Sizce bunu takmalı mıyım? Yaşı pek sorun etmiyorum 8 yaş var açıkçası ama diğer evlilik canını sıkıyor. Ön yargı ile yaklaşıyorum kesinlikle ama içimde bir sıkıntı olmuyor değil. Sizce ne yapmalıyım hanımlar ablalar?
Kadın hırsızlık yapmışNeden boşanmış eşinden,birde yaşın çok genç yaa
Evlerinde hırsızlık olmuş sonradan bunu o kadının yaptırdığı çıkmış ortaya ayrılmışBen daha önce evlenmesinden çok neden boşandığını merak ederdim. Atıyorum sorumsuzmuymuş, şiddete meğilli miymiş vs... Karşındaki kişi hakkında iyi kötü fikir verir
Annem şimdi asla diyor zaten ailem asla vermez ama 2 3 sene sonra neden olmasın20 yasındakı bir insan neden köydeki Bosanmıs kendinden cok buyuk adamla evlenmek ister aklım almıyor.
Daha da fenası yavrum sen daha Kucuksun diyenin olmaması.
Ya kadın aldatmıstir ya hırsızlık yapmistır ya ailesini kovmustur vsvsvs bitmez bu sacma bahaneler. Ben karaktersizin tekiyim kadın kosarak kactı diyenine denk gelmedim. İnsanın azcık aklında kadınının iftiraya ugrayabılecegı de olmalı koru korune de herseye inanılmaz ki bası bacadan cıkmis gıbı, banane illa evlencem diyerek.Kadın hırsızlık yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?