1 kere evlilik yapmış benden 8 yaş büyük bir adamla konuşulur mu? akıla ihtiyacım var...

bikinisindeastronomi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
35
13
3
24
Herkese merhaba ben 20 yaşımdayım annem ve babam her zaman bizim köyden olan bi adamla evlenememi ister bende öyle isterim yalan yok şu zamanlarda bizim köyden olan 28 yaşında 1 kere evlenip boşanan bir adam var ve onunla bakışıyoruz her ortama girdiğimizde gayet yakışıklı takipleşiyoruz ve attığım fotoğraflara hep yanıt veriyor bu konuyu anneme ve teyzemlere açtım ve bana kaçırma dediler ama aklımda bir konu var adamın daha önce 1 evlilik yapmış olması... Sizce bunu takmalı mıyım? Yaşı pek sorun etmiyorum 8 yaş var açıkçası ama diğer evlilik canını sıkıyor. Ön yargı ile yaklaşıyorum kesinlikle ama içimde bir sıkıntı olmuyor değil. Sizce ne yapmalıyım hanımlar ablalar?

20 yaş görünce zaten diğer sorularına değinmeyeceğim... Tekrar söylüyorum 20 yaşındasın....
Senin yaşında iken yeni insanlar, yeni yerler keşfetme, yeni bilgiler öğrenme, nasıl kendimi geliştiririm, kariyer için daha neler yapmalıyım derdindeydim... Çok da güzel yaşadım o yaşları, 36 yaşındayım içimde şunu da yaşasam dediğim çok az şey kaldı..

Ama sen Bi erkekle bakışmaktan söz ediyorsun.... Kızım biraz kendini sev, insan bunu Kendine yapar mı...

Ya bak çok ta inanma öyle bosananlar da denene, tabi oğullarını kotuleyecek değiller ya karşı tarafı kotuleyecekler, çok iyi araştırmadan çıkma yola ben olsam o eşi bulur sorardım neden boşandin diye bunları diyorum çünkü biz ne desek diyelim sen bu yaşta evleneceksin....

Evleneceğim diye bir şey yok hemen sadece düşünüyorum yani aklıma girdi o kadar 1 2 sene sonra neden olmasın ama

Ben daha önce evlenmesinden çok neden boşandığını merak ederdim. Atıyorum sorumsuzmuymuş, şiddete meğilli miymiş vs... Karşındaki kişi hakkında iyi kötü fikir verir

Kadın hırsızlık yapmış
Ya kadın aldatmıstir ya hırsızlık yapmistır ya ailesini kovmustur vsvsvs bitmez bu sacma bahaneler. Ben karaktersizin tekiyim kadın kosarak kactı diyenine denk gelmedim. İnsanın azcık aklında kadınının iftiraya ugrayabılecegı de olmalı koru korune de herseye inanılmaz ki bası bacadan cıkmis gıbı, banane illa evlencem diyerek.

Hep magdur bu yavrum erkekler, hep melekler. Sizinki de melekmıs kıyamam.

Bak senin yapacağın tek şey gerçekten neden bosandiklarini öğrenmek, burda nice kadın boşandı ki ahlaksız şeyler yapan eşleri vardı, hepsi etrafına sanki kadın yapmış gibi anlattı, bu olağan bir olay...inanmadim ben bu hırsızlığa da ... Köy ortamı birde ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…