1 kere evlilik yapmış benden 8 yaş büyük bir adamla konuşulur mu? akıla ihtiyacım var...

evlilik için neden bu kadar acele daha yaşın 20 oku gez toz tadını çıkar. Gençlik bir daha ele gelmez. Sanıyorsun evlenince yaşarım herşeyi diye yanılıyorsun baba evi kadar rahatı yok

30 yaşında evde kalmış mı olunuyor? Hayır 32 de evlendim, hala acaba erken mi evlendim diye düşündüğüm oluyorda...
30dan sonrasi oyle. Ideal evlenme yasi değil bana gore. erkek icin sorun degil ama kadin icin 30 ve sonrası bence gec

adam sizinle evlenmek istiyor mu emin misiniz? çok ilgilenseydi buluşur bir şekilde normal konuşurdu diye düşünüyorum. 28 yaşında bir insanın sosyal medyada fotoğraflara yorum yapması beğenmesi, ortamlarda bakışması?? falan bilemedim. tek beğendiği ve yazdığı dişi siz olmayabilirsiniz.

8 yaş bence fazla. maksimum 4-5 yaş olmalı bence çiftler arasında. ama yaşa gelene kadar daha sizin sağlıklı bir iletişim yolunuz yok o sorun. ayrıca bir erkeğin kalitesini düşürebilecek en mühim etken kadının çalışmıyor ve kendi eline bakıyor oluşu. o yüzden ekstra incelemek lazım.
bir de boşanma sonrası eski eşi hakkında hırsız demiş olması kalitesiz olma belirtisi. kadın hırsızlık yapmış bile olsa.

Milletin gazına gelip de hemen evlilik yoluna girme. Öncesinde en azından biraz tanıma fırsatı bul. Belki adam sıkıntılıydı son evliliğinde nereden biliyorsun ?

Tabi 8 yaş da az değil... Önce biraz tanı... Yoksa üzerler kızım

Annen ve teyzen iyimi? Kacirma ne.
Sanki yasin 30 olmus evde kalmissin gibi
Evde kalmış diye birşey yok.
Kadınlar eşya değildir. Eskimezler. İnsanlar eskimez yaşı artar. 20 30 40 50 60 herkes evlenebilir. Ama yaşlarına göre hayat kurarlar. Evlilik diye kafanızda çok kalıplaşmış bir düzen var. İki insanın birbirini sevmesi hayat arkadaşı olmasını düşündüğümüzde herkes kendi akranıyla evlenmesi uygun oluyor. Yani 30 yaşındaki kadın evlenmezse 30 yaşındaki erkekte evlenemez. Çünkü dünyanın düzeni böyle. . Bir de erkeler için öyle olmuyor demişsiniz. Niye öyle olmuyor. Onlar Gitgide gençleşiyorlar mı. Herkes kendi akranıyla evlenmeli. Bir düşünsenize 30 yaşını geçtikten sonra 22 yaşındaki bir kadının enerjisine yetişebilecek mi. Her 10 yılda bir hormon seviyelerimiz bile azalır. İki tarafında.
yaş farkı sorun olmayadabilir. Ama taraflardan biri genç olmamalı yani açıkça söylüyorum. 20li yaşlarda olmamalı. Gençlik enerjisine yetişebilecek insan yok.
20li yaşlardakiler çok güzel evlilikler yapabilirler. Kendi yaşlarıyla tabiki. Yani 30 -40 evlilik olabilir. 30 - 30 da olur. Ama 20- 30 sorunlu olabilir.
erkeklerin sizlerin beynini yıkadığı gibi değil gerçekler. Kendisi 35 olunca üniversite çağındaki gençlerle takılamaz. Basit insan fizyolojisi. Birsürü farklılık var.

Eee yani? Buraya yasim 30 evlenmedim evde kaldim konusu acanlara da boyle uzun uzadiye yaziyonuzmu. Benim görüşüm o yönde oldu yazdim. Yoksa kimseye yasindan dolayi evde kalmis gozuyle bakmiyoruz . Evlenmek icin acele etmen gereken bir yasmi ki evlenesin demeye getirdim polemiğe gerek yok

O gözle bakıyorsunuz tabiki hanımefendi yazmışsınız ya. O yüzden cevap yazdım.
polemik yapmıyorum. Bende kendi düşüncelerimi paylaştım. Bu tür konularda ben 17 yaşındayken bile aynı şeyi düşünüyordum. Hatta dershanede bir öğretmenimiz vardı kadın 32 yaşında evlenmişti. O zamanlar bir laf söyleyen olmuştu. Şimdiki aynı düşüncelerimi söylemiştim orada da. önemli değil. Sizin görüşünüz farklı saygı duyuyorum.

Benim eski kv de bizim aramız çok iyiydi, oğlumu bıraktı gitti demiş Aylarca benimle muhatap olmaması, dedikodumu yapması vs dışında evet çok iyiydik

Ben zaten karşı tarafı kötüleyen erkeğin hiç de iyi olduğunu sanmıyorum (istisnalar kaideyi bozmaz ).

20 yaşında tek derdim yeni bi ülke görmek sinavlarindan iyi not almak gezmek tozmakti. Annem veya baska biri benden büyük üstelik boşanmış birini bana kaçırma deseler gülerdim herhalde. Fena dalga geçerdim onlarla. Sen niye ciddiye alıyorsun

Çok doğru söylüyorsunuz ailesinin doldurusuna gelen Bi tip olabilir karısını kıskançlıktan evden çıkartmayan biri olabilir

fazla bir yaş farkı yok.

Bu yaşta neden bu kadar istıyırsunku evliligi bence biraz daha gec evlen küçük yaşta sorumlulugu alma evlendıkte ne oldu sanki evliligi birşey sandık hiç birşey bekarlık ve nişanlılık gıbı olmuyor sevgi de bitıyor aşkta. aşka olan inmacımı yıtirdim keyfını çıkar bu zamanlarınun iyi araştır iyi tanı hiç bi kimse görümdügü gıbı olmuyor mutlu oluyoruz sanıp evlenıyoruz sadece hayallerde kalıyor gece gece dertlendım yıne bekarlık sultanlıktır otur evinde keyfini çıkar 20 li yaşlar insanın en güzel yaşları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…