- 5 Ağustos 2018
- 434
- 201
- 53
- 31
- Konu Sahibi bikinisindeastronomi
-
bak iyimiş bizim köyde 20 yaşında evlenen doluydu geç evlenen ay evde kalmiş denirdi şimdi o devir çooktan geride kaldi..30 yaşında evlenen oldu:)Valla benim babaannem köylüydü hem de 1936 doğumlu kadın. O bile 22 yaşında evlenmiş.
30dan sonrasi oyle. Ideal evlenme yasi değil bana gore. erkek icin sorun degil ama kadin icin 30 ve sonrası bence gec30 yaşında evde kalmış mı olunuyor? Hayır 32 de evlendim, hala acaba erken mi evlendim diye düşündüğüm oluyorda...
Herkese merhaba ben 20 yaşımdayım annem ve babam her zaman bizim köyden olan bi adamla evlenememi ister bende öyle isterim yalan yok şu zamanlarda bizim köyden olan 28 yaşında 1 kere evlenip boşanan bir adam var ve onunla bakışıyoruz her ortama girdiğimizde gayet yakışıklı takipleşiyoruz ve attığım fotoğraflara hep yanıt veriyor bu konuyu anneme ve teyzemlere açtım ve bana kaçırma dediler ama aklımda bir konu var adamın daha önce 1 evlilik yapmış olması... Sizce bunu takmalı mıyım? Yaşı pek sorun etmiyorum 8 yaş var açıkçası ama diğer evlilik canını sıkıyor. Ön yargı ile yaklaşıyorum kesinlikle ama içimde bir sıkıntı olmuyor değil. Sizce ne yapmalıyım hanımlar ablalar?
Evde kalmış diye birşey yok.Annen ve teyzen iyimi? Kacirma ne.
Sanki yasin 30 olmus evde kalmissin gibi
Eee yani? Buraya yasim 30 evlenmedim evde kaldim konusu acanlara da boyle uzun uzadiye yaziyonuzmu. Benim görüşüm o yönde oldu yazdim. Yoksa kimseye yasindan dolayi evde kalmis gozuyle bakmiyoruz . Evlenmek icin acele etmen gereken bir yasmi ki evlenesin demeye getirdim polemiğe gerek yokEvde kalmış diye birşey yok.
Kadınlar eşya değildir. Eskimezler. İnsanlar eskimez yaşı artar. 20 30 40 50 60 herkes evlenebilir. Ama yaşlarına göre hayat kurarlar. Evlilik diye kafanızda çok kalıplaşmış bir düzen var. İki insanın birbirini sevmesi hayat arkadaşı olmasını düşündüğümüzde herkes kendi akranıyla evlenmesi uygun oluyor. Yani 30 yaşındaki kadın evlenmezse 30 yaşındaki erkekte evlenemez. Çünkü dünyanın düzeni böyle. . Bir de erkeler için öyle olmuyor demişsiniz. Niye öyle olmuyor. Onlar Gitgide gençleşiyorlar mı. Herkes kendi akranıyla evlenmeli. Bir düşünsenize 30 yaşını geçtikten sonra 22 yaşındaki bir kadının enerjisine yetişebilecek mi. Her 10 yılda bir hormon seviyelerimiz bile azalır. İki tarafında.
yaş farkı sorun olmayadabilir. Ama taraflardan biri genç olmamalı yani açıkça söylüyorum. 20li yaşlarda olmamalı. Gençlik enerjisine yetişebilecek insan yok.
20li yaşlardakiler çok güzel evlilikler yapabilirler. Kendi yaşlarıyla tabiki. Yani 30 -40 evlilik olabilir. 30 - 30 da olur. Ama 20- 30 sorunlu olabilir.
erkeklerin sizlerin beynini yıkadığı gibi değil gerçekler. Kendisi 35 olunca üniversite çağındaki gençlerle takılamaz. Basit insan fizyolojisi. Birsürü farklılık var.
O gözle bakıyorsunuz tabiki hanımefendi yazmışsınız ya. O yüzden cevap yazdım.Eee yani? Buraya yasim 30 evlenmedim evde kaldim konusu acanlara da boyle uzun uzadiye yaziyonuzmu. Benim görüşüm o yönde oldu yazdim. Yoksa kimseye yasindan dolayi evde kalmis gozuyle bakmiyoruz . Evlenmek icin acele etmen gereken bir yasmi ki evlenesin demeye getirdim polemiğe gerek yok
Ya kadın aldatmıstir ya hırsızlık yapmistır ya ailesini kovmustur vsvsvs bitmez bu sacma bahaneler. Ben karaktersizin tekiyim kadın kosarak kactı diyenine denk gelmedim. İnsanın azcık aklında kadınının iftiraya ugrayabılecegı de olmalı koru korune de herseye inanılmaz ki bası bacadan cıkmis gıbı, banane illa evlencem diyerek.
Hep magdur bu yavrum erkekler, hep melekler. Sizinki de melekmıs kıyamam.
Çok doğru söylüyorsunuz ailesinin doldurusuna gelen Bi tip olabilir karısını kıskançlıktan evden çıkartmayan biri olabilirYa kadın aldatmıstir ya hırsızlık yapmistır ya ailesini kovmustur vsvsvs bitmez bu sacma bahaneler. Ben karaktersizin tekiyim kadın kosarak kactı diyenine denk gelmedim. İnsanın azcık aklında kadınının iftiraya ugrayabılecegı de olmalı koru korune de herseye inanılmaz ki bası bacadan cıkmis gıbı, banane illa evlencem diyerek.
Hep magdur bu yavrum erkekler, hep melekler. Sizinki de melekmıs kıyamam.
Okumayan 20 yaşli kizlarin hedefi evlenmek mi olmali?
Ay yazik ya insallah kadina iftira atilmiyordur..Evlerinde hırsızlık olmuş sonradan bunu o kadının yaptırdığı çıkmış ortaya ayrılmış
Herkese merhaba ben 20 yaşımdayım annem ve babam her zaman bizim köyden olan bi adamla evlenememi ister bende öyle isterim yalan yok şu zamanlarda bizim köyden olan 28 yaşında 1 kere evlenip boşanan bir adam var ve onunla bakışıyoruz her ortama girdiğimizde gayet yakışıklı takipleşiyoruz ve attığım fotoğraflara hep yanıt veriyor bu konuyu anneme ve teyzemlere açtım ve bana kaçırma dediler ama aklımda bir konu var adamın daha önce 1 evlilik yapmış olması... Sizce bunu takmalı mıyım? Yaşı pek sorun etmiyorum 8 yaş var açıkçası ama diğer evlilik canını sıkıyor. Ön yargı ile yaklaşıyorum kesinlikle ama içimde bir sıkıntı olmuyor değil. Sizce ne yapmalıyım hanımlar ablalar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?