bi araştıriyim onu ya rahatsiz olmaya basladimBende çok sık çıkmıyorum. Günde 1 yada 2günde1
Halbuki çok su içiyordun spor yapıyordun..bi araştıriyim onu ya rahatsiz olmaya basladim
Yürüyüşüm bitti de saat 19:30 da aç değilken yedim çünkü misafirlikteydim sevdiğim yemek vardı.<--- #hatalıbeslenme !!Saat 10:30 açtan toka
Saat 15:00 açtan tok gibiye
Birazdan yürüyüşümü yapacam..
kendini affet ve devam et çünkü zafer düştüğünde pes etmeyenindir :))Yürüyüşüm bitti de saat 19:30 da aç değilken yedim çünkü misafirlikteydim sevdiğim yemek vardı.<--- #hatalıbeslenme !!
Pes etmek yok tabi asla yok!!kendini affet ve devam et çünkü zafer düştüğünde pes etmeyenindir :))
BU YAZ BİZİM
Biz fit olmayı seçtik canım. Kıskançlıkda söz konusu olacak ama bizden millete karşı değil, milletten bize karşı olacak :)Eki Görüntüle 1880217
FIT HISSEDECEGIZ :))
4.5 saat de az degilmis hem ardarda yememissin böyle şeyler olabilir önemli olan devam etmek :))Pes etmek yok tabi asla yok!!
Tam acıkmadım ama 2 yemeğin arası 4,5 saat olmuştu. Ve o arada yürüyüş de yapmıştım. Tabiki öyle olmayacak artık daha dikkatli olacağım.
kesinliklee herkesin ağzını açık bırakacağızBiz fit olmayı seçtik canım. Kıskançlıkda söz konusu olacak ama bizden millete karşı değil, milletten bize karşı olacak :)
Tam gaz devammm.
Sende bugün benim gibi olmuşsun :) olsun canım problem yok2 EYLÜL CUMA
1)açlıktan ölmek üzere
2)çok aç
3)aç
4)açlık gibi bir sızı var
5)nötr
6)nerdeyse doymuş
7)doymuş,tok
8)çok dolu ,epey doymuş
9)tıka basa doymuş
10)rahatsızlık verecek derecede doymuş
1/// Kahvaltimi ac , ara ac gibi ,aksam yemegimi ac gibi duzeyinde yedim.saat aksam 9 civarinda notr duzeyde döner yedim bi gun oncecok canım cekmisti
YUMURTA +
KURUYEMİŞ +
SEBZE +
2/// skinny jeans ilk 20 dakika +45 DAKIKA YÜRÜYÜŞ +25 SQUAT
3/// 3 litre su
4/// Yeşil çay
ya canim dün çok döner cekti yedim gitti valla aklimda kalacakti yoksa :)Sende bugün benim gibi olmuşsun :) olsun canım problem yok
Dikkat ettin mi canım saatlerce aralarda birşeyler yemiyoruz bu harika bir gelişme
Zayifliyoruz Inceliyoruz Çıtır oluyoruzZayıflıyoruz...
Zayıflıyoruz...
Zayıflıyoruz...