Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16:30 açgibiden tokasaat 17 00
ac gibiden toka
Aynen canım bende o konuda rahatladımSıkıntıdan yemiyorum yemek yemek benim icin artik bir hobi değil bedenimin ihtiyacini karsilamak icin yiyorum
Televizyon karsisinda kendimi kaybederek yemiyorum yemege odaklanıyorum.
Istedigim fizige kavusmak zevk icin yiyecegim en güzel yemekten daha lezzetli :)
dogru canim da 19 00 gibi yürüyorum ben aciktigimi hissettigim anda yiyorum o yuzden bi de cok acikinca saldırıyorum her seyi yiyesim geliyor ama daha dikkat etmeye calisalim bence de16:30 açgibiden toka
Aslında acıkmayı beklememiz lazım.
Evet benimde çok acıkınca elim ayağımm titriyor. Olsun alışacağız,öğreneceğiz,zayıflayacağız başka yolu yokdogru canim da 19 00 gibi yürüyorum ben aciktigimi hissettigim anda yiyorum o yuzden bi de cok acikinca saldırıyorum her seyi yiyesim geliyor ama daha dikkat etmeye calisalim bence de
canım youtubda zaza yurtsver ile hipnoz zayiflama icin onu bi dinler misinEvet benimde çok acıkınca elim ayağımm titriyor. Olsun alışacağız,öğreneceğiz,zayıflayacağız başka yolu yok
coooook sevinirizz hoşgeeldiiinn :))Kizlar bende araniza katilmak istiyorum
saat 10 15
ac gibiden toka
Hoşgeldin canım. Çok güzel kilo vermişsin. Bizimle devam ettesekkur ederim yazdiklarinizi okudum hosuma gitti.ben tugba forumda zayiflayanlardan biride benim.yaklasik bes ayda 18 kilo verdim 64 .9 kiloya kadar geldim uc ayda sadece bi kilo aldim hedefim58 ins oda sizinle beraber olcak
süper kilo vermissin canim tebrik ederim :)tesekkur ederim yazdiklarinizi okudum hosuma gitti.ben tugba forumda zayiflayanlardan biride benim.yaklasik bes ayda 18 kilo verdim 64 .9 kiloya kadar geldim uc ayda sadece bi kilo aldim hedefim58 ins oda sizinle beraber olcak
14:30 açgibiden toka10:30 aç gibiden toka
Bugün bende aynıyım canım. Yarın daha dikkatli besleniriz. Üstelik canımız ne isterse onu yeriz , biz bedenimizi dinliyoruzsaat 15 00
açtan tok gibi
saat 17 00
ac gibiden tok gibi garip bir gün doydugumu hissedemedim
aynen canım yilmadan devam :)Bugün bende aynıyım canım. Yarın daha dikkatli besleniriz. Üstelik canımız ne isterse onu yeriz , biz bedenimizi dinliyoruz