1 Haziran 2017de buraya beyaz pantolonlu fotoğraf koyacağım :)

Sıkıntıdan yemiyorum yemek yemek benim icin artik bir hobi değil bedenimin ihtiyacini karsilamak icin yiyorum
Televizyon karsisinda kendimi kaybederek yemiyorum yemege odaklanıyorum.

Istedigim fizige kavusmak zevk icin yiyecegim en güzel yemekten daha lezzetli :)

Sıkıntıdan yemiyorum yemek yemek benim icin artik bir hobi değil bedenimin ihtiyacini karsilamak icin yiyorum
Televizyon karsisinda kendimi kaybederek yemiyorum yemege odaklanıyorum.

Istedigim fizige kavusmak zevk icin yiyecegim en güzel yemekten daha lezzetli :)
Aynen canım bende o konuda rahatladım :KK66:

dogru canim da 19 00 gibi yürüyorum ben aciktigimi hissettigim anda yiyorum o yuzden bi de cok acikinca saldırıyorum her seyi yiyesim geliyor ama daha dikkat etmeye calisalim bence de
Evet benimde çok acıkınca elim ayağımm titriyor. Olsun alışacağız,öğreneceğiz,zayıflayacağız başka yolu yok :KK66:

3 EYLÜL CUMARTESİ

1)açlıktan ölmek üzere
2)çok aç
3)aç
4)açlık gibi bir sızı var
5)nötr
6)nerdeyse doymuş
7)doymuş,tok
8)çok dolu ,epey doymuş
9)tıka basa doymuş
10)rahatsızlık verecek derecede doymuş

1/// Kahvaltimi ac gibi , ara nötr ,aksam yemegimi ac duzeyinde yedim.
YUMURTA +
KURUYEMİŞ +
SEBZE +

2/// jillian level2 2/10 +45 DAKIKA YÜRÜYÜŞ+120 BEL +50 SQUAT :nazar::nazar::nazar:

3/// 3 litre su

4/// Yeşil çay 2 sade Türk kahvesi Soda

Hayalgucumuz irademizden güçlüdür. .

Düşünün egildinizde bile dümdüz bir karın. Kendinizi böyle hayal edin sık sık.
Hayali bile kıpır kıpır yapmıyor mu içinizi?

Hayal edin cabalayin gerisini zamana birakin..

OLUYOR OLUYOR
ZAYIFLIYORUMM..

tesekkur ederim yazdiklarinizi okudum hosuma gitti.ben tugba forumda zayiflayanlardan biride benim.yaklasik bes ayda 18 kilo verdim 64 .9 kiloya kadar geldim uc ayda sadece bi kilo aldim hedefim58 ins oda sizinle beraber olcak

tesekkur ederim yazdiklarinizi okudum hosuma gitti.ben tugba forumda zayiflayanlardan biride benim.yaklasik bes ayda 18 kilo verdim 64 .9 kiloya kadar geldim uc ayda sadece bi kilo aldim hedefim58 ins oda sizinle beraber olcak
süper kilo vermissin canim tebrik ederim :)

aynen kalanlari bizimle ver kuralimiz acikinca yemek doyunca birakmak aclik skalamiz var ac ac gibi duzeyinde yiyor tokken birakiyoruz

saat 15 00

açtan tok gibi

saat 17 00

ac gibiden tok gibi garip bir gün doydugumu hissedemedim

4 EYLÜL PAZAR

1)açlıktan ölmek üzere
2)çok aç
3)aç
4)açlık gibi bir sızı var
5)nötr
6)nerdeyse doymuş
7)doymuş,tok
8)çok dolu ,epey doymuş
9)tıka basa doymuş
10)rahatsızlık verecek derecede doymuş

1/// Kahvaltimi ac gibi , ara ac ,aksam yemegimi ac gibi duzeyinde yedim.buraya kadar normal ama sonrasinda sapittim biraz
YUMURTA +
KURUYEMİŞ +
SEBZE +

2/// 45 DAKIKA YÜRÜYÜŞ :nazar::nazar::nazar:

3/// 1.5 litreden fazla su

4/// 2 sade Türk kahvesi

Sıkıntıdan yedigim zamanlarda kendimi tanıdığımi düşünuyorum.Bugunku cikarimim fiziksel bir acim olunca yemek istiyorum surekli bugün diş ağrısı cektim cok garibim ya :)
yasemin soysal ne diyor bu gibi durumlara girmeniz degil bu durumdan ne kadar cabuk cikabildiginiz onemli ben ciktim cok şükür yilmadan devam :)

X