saat 17 00
ac gibiden toka
Bende saat 15:00 de açtan tokasaat 17 00
ac gibiden toka
Evet hemde sadece seneye değil her yıllll. Ben artık kilo problemi yaşamak istemiyorum. Bugün çok beğendiğim bir kıyafeti bedeni yok diye alamadım. Her mağazada bunun büyük bedeni varmı ? Bu bana olurmu demekten çok yoruldum.......Kilo vermek irade işi degildir.Kilo vermek beyinde başlar, beyinde biter.
Çıktığınız yolculuktan zevk almalisiniz.Bilinçaltıniz sizi güvene almaya çalışıyor. Ona sabırla anlatin:
IKINIZDE AYNI SEYI ISTIYORSUNUZ:
GÜZEL FİT BIR VÜCUT
İSTEDİKLERİNİ GİYMEK
AYNI SEKILDE DÜŞÜNEREK FARKLI SONUCLAR BEKLEYEMEZSIN
DÜŞÜNCELERINI DEGISTIR
VE HAYAL ET:
KENDIMI SENEYE YAZIN HAVUZKENARINDA BİKİNİYLE HAYAL EDIYOR VE BUNDAN COK KEYIF ALIYORUM
aynen canım iyi okumalar paylasimlarini bekliyoruz :)Bende saat 15:00 de açtan toka
Şimdide birazdan acıkınca yicem. Aralarda acıkmadım iyi gitti. Hatta saatlerce bayram alışverişi yaptım. Sanırım yürüyüşümde yapılmış sayıldı. :)
Veee Yasemin Soysalın kitabını da aldım. TEK SUÇLU BEYNİNİZ
Buradan da. öğrendiğim şeyleri anlatacam canım. Babama bu yöntemi anlattım. Evet doğru aslında dedi :) Evet doğru ve mantıklı zayıflama bu
Kesinlikle cok güzel yazmissin canim!!Evet hemde sadece seneye değil her yıllll. Ben artık kilo problemi yaşamak istemiyorum. Bugün çok beğendiğim bir kıyafeti bedeni yok diye alamadım. Her mağazada bunun büyük bedeni varmı ? Bu bana olurmu demekten çok yoruldum.......
Bu defteri; adam akıllı, mantıklı olan yöntemimizle, kendimizi yıpratmadan diyet psikolojisine girmeden kapatacağız. Başarmak elimizde ve hiçbir engelimiz yok
Tamam canım hemen bakim instag.aynen canım iyi okumalar paylasimlarini bekliyoruz :)
Kesinlikle cok güzel yazmissin canim!!
Her sey bilincaltinda beyinde bitiyor dogru yoldayiz ve basladigimiz işi bitirecegiz hem de en kolay ve en dogal yöntemle :) canım instgrmin varsa perisoko var orda onu takip et bizim yontemimizi anlatiyor
bak canim acayip gaza getiriyor ve dogru yaptigimizi anliyoruz.Tamam canım hemen bakim instag.
aynen vazgeçmek yoook!!Eki Görüntüle 1879763 Süper #aslavazgeçme diyor. Vazgeçmicez.. iyiki söyledin bu sayfayı
Tamam canımaynen vazgeçmek yoook!!
bütün fotolara baktim ben sonuna kadar yorumlara bile sen de bak motive olup devam etmemi senle yazismamiz ve bu sayfa sağlıyor bi de youtbedan denz egece ebru salliyla videoları var onlari da izle
Aynen :) En lezzetli yemekde gözümüz yok artık cidden o yeme hırsımızı baya körelttik bence1 EYLÜL PERŞEMBE
1)açlıktan ölmek üzere
2)çok aç
3)aç
4)açlık gibi bir sızı var
5)nötr
6)nerdeyse doymuş
7)doymuş,tok
8)çok dolu ,epey doymuş
9)tıka basa doymuş
10)rahatsızlık verecek derecede doymuş
1/// Kahvaltimi ac gibi, ara ac ,aksam yemegimi ac gibi duzeyinde yedim.
YUMURTA +
KURUYEMİŞ +
SEBZE -
2/// skinny jeans 2. gün +45 DAKIKA YÜRÜYÜŞ +50 SQUAT+100BEL
3/// 3 litre su
4/// Yeşil çay
Yapanlardan hicbir farkımız yok.
Ideal bedende olan insanlardan hicbir farkimiz yok.
Bedenini dinle..
Güzel bir fiziğe sahip olmak en lezzetli yemekten daha lezzetli :)
aynen insanlar diyete basliyor kendilerini sıkıyor her seyi yasakliyor sonra neden basladigini unutup yemeklere saldiriyor.Aynen :) En lezzetli yemekde gözümüz yok artık cidden o yeme hırsımızı baya körelttik benceSağlıkla ve güzellikle fazlalıklarımızı atalım yeterde artar :)
yalniz canim sen tuvalete cikabiliyor musun rahat ?Aynen :) En lezzetli yemekde gözümüz yok artık cidden o yeme hırsımızı baya körelttik benceSağlıkla ve güzellikle fazlalıklarımızı atalım yeterde artar :)
Bende çok sık çıkmıyorum. Günde 1 yada 2günde1yalniz canim sen tuvalete cikabiliyor musun rahat ?
ben iki gündür cikamiyorum da