1 Haziran 2017de buraya beyaz pantolonlu fotoğraf koyacağım :)

Günaydın..
Bu sabah tartıldım ve kitapta tartılmayın yazısını okudum. 45 gün tartılmayın diyor.
20 ekime kadar tartılmıcam.
Güncel kilom 83.2

Bende dün öyle sapıttım
Olsun dün bitti gitti..

Saat 12:00 açgibiden toka..
Kitapta okuduğum bazı yerleri anlatacağım.
Yemeklerinizi düz tabakta yetin diyor. Çok geniş olmasın, renk renk pasta tabağında yememiz gerekirmiş..

Zayıflamak için beden+zihin+ruhumuz birlikte çalışmalıymış. Yoksa zayıflayamazmışız.mesela bugün öğlen canımın istediği yemeği hazırladım yavaş yavaş yedim ve yerken bedenimi doyuruyorum, ruhumu doyuruyorum ve zihnimi doyuruyorum dedim. Yediğimden inanılmaz mutlu olarak yedim.. Ama tam açlık sinyali almayı hala uygulayamıyorum.
Kitapta o konuya gelmedim daha onuda çözersek tamamdır. Zira koşu bandındayım

aynen canım dikkat ettim evimizde kocaman çukur tabaklar var ben 1 haftadan beri düz tabaklara koyuyorum yemegimi böyle olunca gözü doyuyor insanin.ve küçük tatli kaşık Çatallariyla yiyorum.

cok güzel bir uygulama yapmissin daha tam anlamiyla 1 haftadir yapiyoruz ve en doğru yöntem bu bakıyorum cogu insan vakit gecirmek için yiyor sıkıldıgi icin yiyor üzüldügu icin yiyor kilonun baş sebebi bu bence.

biz bunu asacagiz göreceksin her sey cok güzel olacaaaak :))

iyi sporlar bu arada caniiim yansin erisin yağlar gelsin fitlik güzellik :))

Kitaptaki motivasyon sorularının hergün birini yazacam.Buraya

#İstediğiniz kiloya kavuşmuş olsaydınız nasıl görünürdünüz??

Kitabı okudukça hedef kilom düşüyor:)
Şuan 58kiloyum. İnanılmaz fit görünüyorum. Atik ve sağlıklı bir duruşum var. Etrafa pozitif enerji saçıyorum. Kendime çok güveniyorum ve istediğimi başarmış olmanın gırurunu taşıyorum..

#İstediğiniz kiloya kavuşmuş olsaydınız nasıl görünürdünüz??

55 kiloyum.Mankenlere taş cikartiyorum.Iyi ki pes etmemisim.Incecik bir belim ve incecik bacaklarim var.Erimez denen basenlerim eridi.Cok zarif ve cok güzelim herkes bana bakiyor

biz yeterki hayal edelim zihnimiz gerceklestirmek için elinden geleni yapacaktir :))

Evet aynen öyle diyor kitapta. Özellikle uyumadan önce ve uyandıktan sonra ve yolculuk esnasında beyin dalgaları yavaşlıyormuş ve bilinçaltına inmek kolay oluyormuş. Ozamanlarda bol bol hayal edin diyor.
aynen ben yatmadan önce hayal ediyorum incecik bacaklarima geçirmisim beyazpantolunu üstümde de örgü kirmizi kisa bir üst saclar fönlü ayakkabi topuklu cok havaliyim cok :))

aynen ben yatmadan önce hayal ediyorum incecik bacaklarima geçirmisim beyazpantolunu üstümde de örgü kirmizi kisa bir üst saclar fönlü ayakkabi topuklu cok havaliyim cok :))
Ben beyaz pantolonu giyeceğim demeyi beyin algılamazmış ama beyaz pantolonla kendini hayal edersen beyine komut verirmişsin. Harekete geçermiş.

5 EYLÜL PAZARTESİ

1)açlıktan ölmek üzere
2)çok aç
3)aç
4)açlık gibi bir sızı var
5)nötr
6)nerdeyse doymuş
7)doymuş,tok
8)çok dolu ,epey doymuş
9)tıka basa doymuş
10)rahatsızlık verecek derecede doymuş

1/// ..
YUMURTA -
KURUYEMİŞ -
SEBZE -

2///30 SQUAT+100 BEL +35 DAKIKA YÜRÜYÜŞ

3/// 3 litreden fazla su

4/// 1 sade Türk kahvesi+1 yesilcay

DEVAM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…