1 Haziran 2017 Hedeflerim(bana katılın)

Hafta sonu yazamadım. Hafta sonu eşimin kardeşi geldi İzmir'den. Onu gezdirmek için sürekli dışarı çıkacağım için muhtemelen bu haftam yollarda geçecek :) Ancak diyetimi bozmuyorum. Yani şöyle ki yemem gereken öğünün saatini kaçırsam bile diğer öğünde onu dengeliyorum. Yesiklerimi bir deftere gün gün, öğün öğün yazıyorum. Bunu yapmam kaçamak yapmamı engelliyor açıkçası :) yoksa şimdiye çoktan kaçamak yapardım :))) farkettim ki ne zaman deftere yazsam daha fazla sorumluluk bilinciyle hareket edip kendimi tutuyorum. Diyetimin 4. Gününü tamamladım. Tartılmıyorum ama fark olduğunu hissediyorum. Bu sabah eşim de söyledi bel kısmın incelmiş özellikle diye :) tartılınca motivasyonum çabuk düşüyor onun için haftada bir veya diyetisyenden diyetisyen e yani 15 günde bir tartılacağım artık... son güncel kilom 66 idi. boyum 1.66 hedefim şimdilik 60 kg ye düşmek. Hızımı alamazsam 58 i de bulurum da o zaman da çok küçülüyorum :)) siz neler yapıyorsunuz ne durumdasınız? Ayperest nasıl oldun özellikle seni merak ediyorum ?
canım harikasın başaracağız inanıyorum hepimiz fit olucaz.. zayıfladıktan sonra burda deli gibi spor yapıcaz sıkılaşmak için :)
yediklerini burayada yazabilirsin beraber yorumlarıZ daha motive olursun bence :)
58 daha iyi bence :)
ben daha iyiyim canım sağol. hafta sonları ayarı kaçırıyorum ona canım sıkılıyo doğru dürüst ilerleme kaydedemedim bu ara maalesef mutsuzum :KK43:

geçen cuma 61.2
bugün 60.5

-700 :halay:

ocak ayında 5.5 kg vermiş bulunmaktayım :KK73:
6 kg verecektim ama olmadı bunada şükür :KK68:

5 martta bebeğime mevlüt yapacağız keşke o zamana kadar 55 olabilsem :dua:

herkese günaydın :KK200:
geçen cuma 60.5
bugün 59.6

-900 :sampiyon:

50 lili rakamlara geri döndüüm :KK68::KK69:

ay şükürler olsun yaaaa ben 1 kg den fazla hayal ediyordum ama olsun. sanırım sporumu aksattığım için böyle oldu :KK51:

Merhaba. benim de 2 aylık bebeğim var. Emziriyorum. Boyum 1.70 doğuma 80 kilo ile girdim. Şuan 71 kiloyum hedefim 1 Ağustos da 58 kilo olmak. Ağustos da düğün var ona güzel fit anne olarak gitmek istiyorum:KK49:

Merhaba. benim de 2 aylık bebeğim var. Emziriyorum. Boyum 1.70 doğuma 80 kilo ile girdim. Şuan 71 kiloyum hedefim 1 Ağustos da 58 kilo olmak. Ağustos da düğün var ona güzel fit anne olarak gitmek istiyorum:KK49:
hoşgeldin canım :)
beraber başarırız inş bak ben 6.5 kg verdim bile sende yapabilirisin daha ağustosa çooook varr :)

hoşgeldin canım :)
beraber başarırız inş bak ben 6.5 kg verdim bile sende yapabilirisin daha ağustosa çooook varr :)
Bütün sayfaları okumadım. Emzirdigim için rejim yapamıyorum. Biraz dikkat etmeye çalışıyorum sadece. Ağustos a çok var ama hızlı kilo verebilecegimi düşünmüyorum anca veririm.bi de lohusa depresyonundan çıkamadım :KK43:

Bütün sayfaları okumadım. Emzirdigim için rejim yapamıyorum. Biraz dikkat etmeye çalışıyorum sadece. Ağustos a çok var ama hızlı kilo verebilecegimi düşünmüyorum anca veririm.bi de lohusa depresyonundan çıkamadım :KK43:
sütün güzelse bebeğinde emiyorsa hiiiç bulaşma bence rejime falan canım. 6 ay güZelce emzir 6 aydan sonrada spora başlarsın bence öyle yap. benim sütüm çook az olduğu için yüzde 99 mamayla beslendiği için ben bu kadar erken rejime girdim.
bende girmiştim o melül şeye :-) çıktım galiba heralde :p
ne gibi sıkıntılar yaşıyorsun ? istersen özelden yazabilirsin :KK66:

sütün güzelse bebeğinde emiyorsa hiiiç bulaşma bence rejime falan canım. 6 ay güZelce emzir 6 aydan sonrada spora başlarsın bence öyle yap. benim sütüm çook az olduğu için yüzde 99 mamayla beslendiği için ben bu kadar erken rejime girdim.
bende girmiştim o melül şeye :-) çıktım galiba heralde :p
ne gibi sıkıntılar yaşıyorsun ? istersen özelden yazabilirsin :KK66:
Sütüm çok yok ben de günde 2 3 sefer mama veriyorum yavaş yavaş birşeylere baslamam gerekiyor nerden nasıl basliycagimi bilmiyorum sıkıntılarım yazmakla bitmez :KK70: en başta kendimi sevmiyorum şuan

Merhaba,
Günlerdir yazamadım. Son güncel kilom 66'ydı. 2 gün önce diyetisyen günümdü ve sadece 800 gr verebilmişim. Son güncel kilom 65.200 çıktı. Biraz moralim bozuldu 2 gündür diyeti falan bıraktım. Ancak emeğime yazık olacak toparlanmam lazım farkındayım da motive olamadım bir türlü!:KK43: Ayperest azmine hayranım gerçekten tebrik ediyorum. Seni örnek almalıyım :)))

Sütüm çok yok ben de günde 2 3 sefer mama veriyorum yavaş yavaş birşeylere baslamam gerekiyor nerden nasıl basliycagimi bilmiyorum sıkıntılarım yazmakla bitmez :KK70: en başta kendimi sevmiyorum şuan

canım o zaman yemenden kısmadan ya da şöyle söyleyim abartmadan ye ben mesela süt olsun diye 5 kilo almıştım :KK57: o kadar abartma akşam 8 den sonra yeme mesela, abur cubur tatlı asitli yeme , ekmeği azalt , 3 ltden çok su iç bol bol sıvı tüket sütün için. extra olarakta spor yap yemeyi çok kısmadan bol sporla kilo verebilirsin haftada 1 değilde yarım kilo verebilirsin mesela, ama üşenme hemen şimdi o cısslı yiyecekleri çıkar hayatından..

valla bende kendimden nefret ediyodum hala da sevmiyorum yani :KK70: eski ben nerdeee şimdiki ben nerdeeee... ilk günler banyoymuş diş fırçalamaymış hiçbişey yapmıyodum üstümü zor değiştiriyodum hep ter kokuyodum falan dünyadan kopuktum sorumluluk çok ağır gelmişti ayı gibi hissediyodum gençliğim gitmiş gibiydi. kıyafetlere sığamıyodum hamilelik kıyafetlerimle geziyodum. hala da hamilelik kıyafetlerimle geziyorum :KK70: hala berabt haldeyim bakma. sadece şuanda rejim yapmak ve başarılı olmak beni motive eden tek şey. ve tabiki bebeğim :KK36: ilk başlarda bebeğede adapte olamamıştım ama huyunu suyunu öğrenince uykusu düzelince biraz hayatımız düzene girdi rahatladık. ama kendimle sorunlarım bitmedi eşim beğenmiyomuş gibi geliyo hep. ve hala da doğru dürüst bakımlı olduğumu söyleyemem. 50 kg olduğum gün herşeye yeniden başlamyı düşünüyorum şuan çok ağırım :KK70:
kız şöyle anlatınca hala çıkamamışım depresyondan bak :KK70: sadece boşvermişliğe vurdum sanırım ve rejime tutundum. birde bebeğim için iyi olmalıyım düşüncesiyle ayakta duruyorum işte. ama itsen düşecekte gibiyim.. sanırım bunları çoğu anne yaşıyormuş :KK51:

Merhaba,
Günlerdir yazamadım. Son güncel kilom 66'ydı. 2 gün önce diyetisyen günümdü ve sadece 800 gr verebilmişim. Son güncel kilom 65.200 çıktı. Biraz moralim bozuldu 2 gündür diyeti falan bıraktım. Ancak emeğime yazık olacak toparlanmam lazım farkındayım da motive olamadım bir türlü!:KK43: Ayperest azmine hayranım gerçekten tebrik ediyorum. Seni örnek almalıyım :)))

canım bende bazı günler cozutuyorum valla neler neler yiyorum :KK70: sadece tek altın kuralım var VAZGEÇMİYORUM :sampiyon:
hemen ertesi gün aynı şekil devam ediyorum. sporu bugün yapamadıysam ertesi gün kesin yapıyorum. şuan rejimi bozdum diyelim asla rejimi bıraktım ben artık rejimde değilim amaaanboşver demiyorum. çünkü hayatımda ilk defa bu kadar uzun süredir rejimdeyim bu düzeni elde etmişken asla bırakmamalıyım diyorum devam ediyorum şu ana kadar kilo veremediğim bir hafta olamadı en az 700 gr da olsa verdim yani çok şükür toplam 6.5 kilo oldu ve kaldı 9.5 daha yolum uzun :KK70:

canım o zaman yemenden kısmadan ya da şöyle söyleyim abartmadan ye ben mesela süt olsun diye 5 kilo almıştım :KK57: o kadar abartma akşam 8 den sonra yeme mesela, abur cubur tatlı asitli yeme , ekmeği azalt , 3 ltden çok su iç bol bol sıvı tüket sütün için. extra olarakta spor yap yemeyi çok kısmadan bol sporla kilo verebilirsin haftada 1 değilde yarım kilo verebilirsin mesela, ama üşenme hemen şimdi o cısslı yiyecekleri çıkar hayatından..

valla bende kendimden nefret ediyodum hala da sevmiyorum yani :KK70: eski ben nerdeee şimdiki ben nerdeeee... ilk günler banyoymuş diş fırçalamaymış hiçbişey yapmıyodum üstümü zor değiştiriyodum hep ter kokuyodum falan dünyadan kopuktum sorumluluk çok ağır gelmişti ayı gibi hissediyodum gençliğim gitmiş gibiydi. kıyafetlere sığamıyodum hamilelik kıyafetlerimle geziyodum. hala da hamilelik kıyafetlerimle geziyorum :KK70: hala berabt haldeyim bakma. sadece şuanda rejim yapmak ve başarılı olmak beni motive eden tek şey. ve tabiki bebeğim :KK36: ilk başlarda bebeğede adapte olamamıştım ama huyunu suyunu öğrenince uykusu düzelince biraz hayatımız düzene girdi rahatladık. ama kendimle sorunlarım bitmedi eşim beğenmiyomuş gibi geliyo hep. ve hala da doğru dürüst bakımlı olduğumu söyleyemem. 50 kg olduğum gün herşeye yeniden başlamyı düşünüyorum şuan çok ağırım :KK70:
kız şöyle anlatınca hala çıkamamışım depresyondan bak
Ayňi beni tarif ettin ben de bunları yaşıyorum

geçen cuma 59.6
bugün 59.8 :KK43:

gerçekten çok üzgünüm bu hafta böyle olmucak çok sıkıcam kendimi !

geçen cuma 59.6
bugün 59.8 :KK43:

gerçekten çok üzgünüm bu hafta böyle olmucak çok sıkıcam kendimi !

merhaba ayperest. biz başka bir konuda zayıflıyoruz ama senin konunu da görünce yazmak istedim canım ♡

yaş hurma yiyerek hem sütün artar hem zayıflayabilirsin canım. içinde bir anneye ve çocuga yeticek her türlü besin kaynağı var. ve lif oranı cok yüksek oldugu için öğle yemeğinde 4 - 5 tane yiyerek bile o öğünğ tok geçirebilirsin.

eğer az da olsa emziriyorsan ki bebişin çok küçük canım lütfen emzir, yiyeceklerinden bu şekilde kesmemeni öneririm :anne: bu yaş kabe hurması cok fazla ve kaliteli süt yapıyor

daha fazla sporla ve düzenli yiyerek daha iyi kg verebilirsin ben bunu yaşamış biri olarak söylüyorum. 1.67 boyum 58 kg.ydim. cok değildi ama ben o attıgın fotolardaki gibi incecik fizik istediğim için 50 hedefliyorum. Geçen ptesi tartıldıgımda 53.6 kg çıktım. birkaç haftada verdim bu kiloyu.

Çünkü bir yerde okumuştum diyordu ki eğer kepek ekmeği bile keserseniz yemezseniz, vücudunuz kıtlık moduna girer ve metabolizmanız yavaş çalışmaya başlar. böylece az yedikçe daha az kilo vermeye başlarsınız. Ters köşe mantıgı yani. Ben sabah kahvaltıda mutlaka 2 3 dilim halk ekmeğin diyet ekmeğinden yiyorum. Ara öğünlerde meyve yiyorum. öğle yemeğinde ekmek yemiyorum ama akşam yemeğinde birkaç dilim mutlaka alıyorum. yoksa başım dönüyor midem bulanıyor vs vs t
ansşyon şeker drngesini bozmamak lazım. bu arada yaş 25. bekarım. hedef 48 50 :dua:
bütün konundaki tüm msjlarına bir anda yazmış oldum canım inş okurken sıkılmazsın :KK200::nazar::KK51:

merhaba ayperest. biz başka bir konuda zayıflıyoruz ama senin konunu da görünce yazmak istedim canım ♡

yaş hurma yiyerek hem sütün artar hem zayıflayabilirsin canım. içinde bir anneye ve çocuga yeticek her türlü besin kaynağı var. ve lif oranı cok yüksek oldugu için öğle yemeğinde 4 - 5 tane yiyerek bile o öğünğ tok geçirebilirsin.

eğer az da olsa emziriyorsan ki bebişin çok küçük canım lütfen emzir, yiyeceklerinden bu şekilde kesmemeni öneririm :anne: bu yaş kabe hurması cok fazla ve kaliteli süt yapıyor

daha fazla sporla ve düzenli yiyerek daha iyi kg verebilirsin ben bunu yaşamış biri olarak söylüyorum. 1.67 boyum 58 kg.ydim. cok değildi ama ben o attıgın fotolardaki gibi incecik fizik istediğim için 50 hedefliyorum. Geçen ptesi tartıldıgımda 53.6 kg çıktım. birkaç haftada verdim bu kiloyu.

Çünkü bir yerde okumuştum diyordu ki eğer kepek ekmeği bile keserseniz yemezseniz, vücudunuz kıtlık moduna girer ve metabolizmanız yavaş çalışmaya başlar. böylece az yedikçe daha az kilo vermeye başlarsınız. Ters köşe mantıgı yani. Ben sabah kahvaltıda mutlaka 2 3 dilim halk ekmeğin diyet ekmeğinden yiyorum. Ara öğünlerde meyve yiyorum. öğle yemeğinde ekmek yemiyorum ama akşam yemeğinde birkaç dilim mutlaka alıyorum. yoksa başım dönüyor midem bulanıyor vs vs t
ansşyon şeker drngesini bozmamak lazım. bu arada yaş 25. bekarım. hedef 48 50 :dua:
bütün konundaki tüm msjlarına bir anda yazmış oldum canım inş okurken sıkılmazsın :KK200::nazar::KK51:
canım ne sıkılması zevkle okudım yorumun için teşekkür ederim :)

öncelikle maşallah şuanda bile müthiş göründüğünden şüphem yok harikasın :)

o kıtlık olayını bende biliyorum canım ekmeği kesmiş sayılmam kahvaltıda az miktarda yiyorum . herşeyden yiyorum aslında ben. 3 ana 2 ara öğün yapmaya çalışıyorum..

bu arada kilolarca yaş hurma yedim canım denemediğim şey kalmadı inan bişey değişmedi. bak bebeğim iki haftadır emmeyi reddediyordu sütüm hala aynıydı emsede emmesede aynı. ama ben bi damlada olsa veriyorum sağıp biberonla vermeye çalışıyodum dün beni şaşırttı 2 dk falan kesintisiz emdi. inşallah beni tanıdıkça emmeyi ister ve bırakmaz.

kilo bildirimi yapamamıştım cuma günü.
bi önceki cuma 59.8
geçtiğimiz cuma 59.4

çok şükür eksideydim. bu hafta herşeye yeni baştan bakalım :)

çok haklısın canım :KK43:

Ben de bugün tartıldım ve ölçüldüm. 53.6'dan 51.2ye düşmüşüm. Ölçülerim basen kısmım hala geniş. :KK43: nasıl incelicek bilmiyorum

çok haklısın canım :KK43:

Ben de bugün tartıldım ve ölçüldüm. 53.6'dan 51.2ye düşmüşüm. Ölçülerim basen kısmım hala geniş. :KK43: nasıl incelicek bilmiyorum
vAlla benimde basenler feci :KK43: belim çok ince 50 kg iken giydiğim eteğime sığıyorum mesela :))
ama basenler :KK43: spor yapıcaz canım yapcak bişey yok squat çok etkili ve yan yatıp bacakları hafif kırıp yukarı aşağı indirmekte çok etkili..
kg vermekten çok o basenleri şekle sokmak beni yorcak biliyorum..

vAlla benimde basenler feci :KK43: belim çok ince 50 kg iken giydiğim eteğime sığıyorum mesela :))
ama basenler :KK43: spor yapıcaz canım yapcak bişey yok squat çok etkili ve yan yatıp bacakları hafif kırıp yukarı aşağı indirmekte çok etkili..
kg vermekten çok o basenleri şekle sokmak beni yorcak biliyorum..

ah işte benim durum da aynı. ölçülerim göğüs 87, bel 63 cm, kalça 92, basen 98 cm düşünebiliyo musun bu zayıflığa bir de. squat kalınlaştırıyo :KK43:
yani acaba tam yapmayınca mı öyle etki etti bilemedim. kas yapıyo diye biliyorum. sen kaç cm inceldin squatla canım?

ah işte benim durum da aynı. ölçülerim göğüs 87, bel 63 cm, kalça 92, basen 98 cm düşünebiliyo musun bu zayıflığa bir de. squat kalınlaştırıyo :KK43:
yani acaba tam yapmayınca mı öyle etki etti bilemedim. kas yapıyo diye biliyorum. sen kaç cm inceldin squatla canım?
bende 50 kg iken senin ölçülerindeydim ahh ahh ..
kalça basen aynı yer değil mi nerden ölçüyorsun ?
yooo rejimle yaparsan kalınlaştırmıyo bide şöyle biley var kalçandaki yağlar kasa dönüşse zaten kas daha ince olduğu için çok daha zayıf gösterir diye düşünüyorum.
ben 2 sene önce falan yapmıştım hiç ölçülerimi ölçmedim canım ama inceltip toparlamıştı inanılmaz hemde. 21 gün yapmıştım 30 a tamamlayamamıştım

X