- 3 Ocak 2017
- 2.494
- 4.541
- 30
canım harikasın başaracağız inanıyorum hepimiz fit olucaz.. zayıfladıktan sonra burda deli gibi spor yapıcaz sıkılaşmak için :)Hafta sonu yazamadım. Hafta sonu eşimin kardeşi geldi İzmir'den. Onu gezdirmek için sürekli dışarı çıkacağım için muhtemelen bu haftam yollarda geçecek :) Ancak diyetimi bozmuyorum. Yani şöyle ki yemem gereken öğünün saatini kaçırsam bile diğer öğünde onu dengeliyorum. Yesiklerimi bir deftere gün gün, öğün öğün yazıyorum. Bunu yapmam kaçamak yapmamı engelliyor açıkçası :) yoksa şimdiye çoktan kaçamak yapardım :))) farkettim ki ne zaman deftere yazsam daha fazla sorumluluk bilinciyle hareket edip kendimi tutuyorum. Diyetimin 4. Gününü tamamladım. Tartılmıyorum ama fark olduğunu hissediyorum. Bu sabah eşim de söyledi bel kısmın incelmiş özellikle diye :) tartılınca motivasyonum çabuk düşüyor onun için haftada bir veya diyetisyenden diyetisyen e yani 15 günde bir tartılacağım artık... son güncel kilom 66 idi. boyum 1.66 hedefim şimdilik 60 kg ye düşmek. Hızımı alamazsam 58 i de bulurum da o zaman da çok küçülüyorum :)) siz neler yapıyorsunuz ne durumdasınız? Ayperest nasıl oldun özellikle seni merak ediyorum ?
yediklerini burayada yazabilirsin beraber yorumlarıZ daha motive olursun bence :)
58 daha iyi bence :)
ben daha iyiyim canım sağol. hafta sonları ayarı kaçırıyorum ona canım sıkılıyo doğru dürüst ilerleme kaydedemedim bu ara maalesef mutsuzum