1 Haziran 2017de buraya beyaz pantolonlu fotoğraf koyacağım :)

İkna oluyorum. Beynim ve bedenim ikna oluyor.

Az önce baktim da alt bacagim bile yagli yumos yumos.Eski ben olsam derdim ki off çok sismanim yeter olmuyor diye saldirirdim yemeklere bir seylerden oc alircasina.

Ama hayir.Naptim biliyor musun??

9 AY SONRA HER ŞEY FARKLI OLACAK dedim :)

Denemekten ne çıkar değil mi?Bir yaz daha kaybetmek istemiyorum.

BU YAZ BENİM :KK66:

Screenshot_2016-09-02-20-37-12.png

FIT HISSEDECEGIZ :))

Pes etmek yok tabi asla yok!! :KK66:
Tam acıkmadım ama 2 yemeğin arası 4,5 saat olmuştu. Ve o arada yürüyüş de yapmıştım. Tabiki öyle olmayacak artık daha dikkatli olacağım.
4.5 saat de az degilmis hem ardarda yememissin böyle şeyler olabilir önemli olan devam etmek :))

Biz fit olmayı seçtik canım. Kıskançlıkda söz konusu olacak ama bizden millete karşı değil, milletten bize karşı olacak :)
Tam gaz devammm. :KK49:
kesinliklee herkesin ağzını açık bırakacağız :halay:

2 EYLÜL CUMA

1)açlıktan ölmek üzere
2)çok aç
3)aç
4)açlık gibi bir sızı var
5)nötr
6)nerdeyse doymuş
7)doymuş,tok
8)çok dolu ,epey doymuş
9)tıka basa doymuş
10)rahatsızlık verecek derecede doymuş

1/// Kahvaltimi ac , ara ac gibi ,aksam yemegimi ac gibi duzeyinde yedim.saat aksam 9 civarinda notr duzeyde döner yedim bi gun oncecok canım cekmisti
YUMURTA +
KURUYEMİŞ +
SEBZE +

2/// skinny jeans ilk 20 dakika +45 DAKIKA YÜRÜYÜŞ +25 SQUAT :nazar::nazar::nazar:

3/// 3 litre su

4/// Yeşil çay

2 EYLÜL CUMA

1)açlıktan ölmek üzere
2)çok aç
3)aç
4)açlık gibi bir sızı var
5)nötr
6)nerdeyse doymuş
7)doymuş,tok
8)çok dolu ,epey doymuş
9)tıka basa doymuş
10)rahatsızlık verecek derecede doymuş

1/// Kahvaltimi ac , ara ac gibi ,aksam yemegimi ac gibi duzeyinde yedim.saat aksam 9 civarinda notr duzeyde döner yedim bi gun oncecok canım cekmisti
YUMURTA +
KURUYEMİŞ +
SEBZE +

2/// skinny jeans ilk 20 dakika +45 DAKIKA YÜRÜYÜŞ +25 SQUAT :nazar::nazar::nazar:

3/// 3 litre su

4/// Yeşil çay
Sende bugün benim gibi olmuşsun :) olsun canım problem yok :KK66:

Dikkat ettin mi canım saatlerce aralarda birşeyler yemiyoruz bu harika bir gelişme:sampiyon::KK9:

Sende bugün benim gibi olmuşsun :) olsun canım problem yok :KK66:

Dikkat ettin mi canım saatlerce aralarda birşeyler yemiyoruz bu harika bir gelişme:sampiyon::KK9:
ya canim dün çok döner cekti yedim gitti valla aklimda kalacakti yoksa :)

kesinliklee canim ya baya yol aldik masallah en önemlisi bu yoldan zevk almak bu yol eziyet degildir düşünsene hayallerimize yürüyoruz beraber:KK50::KK50:

X