- 14 Aralık 2018
- 211
- 107
- Konu Sahibi Siyah peri
Ben sonradan farkettim bu kadar kısa arayla yapılmamalıydı. Birde susuz süreyi biraz uzattım susuz baya zorluyor. Bağırsak temizliği başlarken yaptım, kuru oruç süresince lavman yapılmıyormuş. Muhtemelen vücut daha fazla su kaybetmesin diye. Otofaji yeterince yaptım diye düşünüyorum ya 82 saat oldukça uzun bi süre. Kuru orucu limonlu suyla bozmak da vücut temizliği sağlıyormuş diye okumuştum. Kendimi biraz takip edicem şu an su içmek çok çok iyi hissettirdi. Eğer bi olumsuzluk yaşamazsam 48 i görene kadar devam ederim bu kez ki uğraştığıma değsin. Ama zorlandığım yerde bırakıcam tabi sağlığımdan önemli değil.Üst üste olunca zor oldu demekki suan eski bitirdiğini z kilodasiniz 49 u görüp bırakıp yüklenme den devam edebilirsiniz normal rutin beslenmeyi...bence bozun cunku limonlu su 8cerek otofajide bozuldu ..kendinize de zulmetmeye sebze suları ile başlayın derim iki gün öyle devam edin..bağırsak temizligi yapılmadığı zaman vücuttaki toksinlerde yapiyor halsizlik baş ağrısı ve mide bulantısı...