1 haftalık su orucuna başlıyorum

Merhaba muthıs olmus ben daha once bır kac seher denedım ama yarıda bıraktım senın kılo vermen bana asırı motıve oldu yarından baslamak ıstıyorum bı onerın falan varmı suyu ne kadar ıctın mesela

Merhaba Bence 2.deneme daha kolay olabilir, benim daha önceki uzun açlıklar olmasa bende bu kadar dayanmazdım. Ve her ne kadar okusamda gün başı 1 kg olayının bende olacağına pek inanamadım. Çünkü çok yüksek kilolarda değilim. Suyu çok zorlamadım canım istedikçe içtim sonradan sonraya biraz limonla aromalandırdım. Tek önerim olabildiğince meşgul olmak vakit geçmiyor bazen Birde vücut sindirimle uğraşmadığındanmış uyku ihtiyacı çok azalıyo, uyuyarak da vakit geçmiyo. Dışarda hafif yürüyüşler olabilir ki kilo vermeye de destek olur. Bende bu kez hafif egzersizler yapmayı düşünüyorum zinde olduğum günler. Sonuçları bize de bildir başlarsan

Ben de hedefime ulasinca tatli combo yapmak istiyorum hem sutlu-cikolatali tatli, hem serbetli tatli, hem yas pasta tarzi kekli tatlilar
O yüzden seni anlıyorum, ve ilk hayalinin fast food olmasına gülmüyorum hiç. Çok haklı bi istek bence

Güncel kilom 50.9
Dünden beri 300 gr verdim
Bgn de buharda pişmiş sebze (öğlen) ve börülce salatası (akşam) ve yarım meyve yiyerek günü kapatıcam.
Yaa bende artık normal beslenmek istiyorum, galiba bende yeme bozukluğu oluştu Dün yine gelip gidip saçma sapan doldurdum midemi. Bu su orucunda dayanabildiğim yere kadar gidicem ve sonrasında benim için asıl zor olan normal beslenme düzenine geçiş olucak. Nasıl bu kadar kendime engel olamam anlamıyorum. Ama bu oruçla artık kendimi kısıtlama devrini kapatıcam. Bu tıka basalardan kurtulsam zaten kilomu çok rahat korurum. Yoksa sonum psikolog

Limon otofaji yi bozuyor...

Aslında benim de sorunum bu, “ya hep ya hiç” yapıyoruz. Bi normal yemeyi öğrenebilsek...

Bilemiyorum ya, bgn diyetimin 6. Günü. Canım baya bişiler yemek istiyor. Zor tutuyorum kendimi. Hedefi gördüğüm an 1 günlük cheat day yapıcam
Zaten olay açlık değil cidden can çekmesi. Ben zaten 48 i göremesemde artık sıkıldığım yerde bırakıcam yine 4 5 gün dayanırım diye düşünüyorum. Sonrasında da inşallah bu kez tutmaya çalışıcam kendimi. Zamanla düzelirim herhalde

Aslında benim de sorunum bu, “ya hep ya hiç” yapıyoruz. Bi normal yemeyi öğrenebilsek...
Sabırsız olup aşırı kalori kısıtlaması yapana dek hiç böyle sorunlarım yoktu. Sabırla sağlıkla kilo vermek varken herkesin yaptığı hataya bende düştüm.

Bende de şu var. Hiç yemek yemesem dert etmem yeterki pastamı verin hatta tatlıya daha çok yer kalması için yemek yemem, o derece.

Sabırsız olup aşırı kalori kısıtlaması yapana dek hiç böyle sorunlarım yoktu. Sabırla sağlıkla kilo vermek varken herkesin yaptığı hataya bende düştüm.
Haftada 1 kilo ya da 800 gr falan vermek benim için çoook kolay. Ben doya doya yiyorum klasik diyetlerde. Ama tabi yine tatlının olmaması beni zorluyor.
Şu an benim yaptığım -bana göre- baya sıkı bi diyet. Kendimi siz su orucu yapan ilahlarla kıyaslamıyorum tabii ama şu an bu yaptığım diyetle haftada 2 kg falan veririm sanırım. Böyle böyle 48e düşüp sonra kilomu sabitleyeceğim bi şekilde, kararlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…