-
- Konu Sahibi Siyah peri
Merhaba muthıs olmus ben daha once bır kac seher denedım ama yarıda bıraktım senın kılo vermen bana asırı motıve oldu yarından baslamak ıstıyorum bı onerın falan varmı suyu ne kadar ıctın meselaVee 5. günden bildiriyorum :))
Son 38 saati susuz olmak üzere 108 saatlik orucumu şu anda limonlu suyla açmış bulunmaktayım. Dün ve bugünü saymazsak gayet başarılı geçti ama son 1 buçuk gün gerçekten çok zorladı. Bunu en çok susuzluğa biraz da bağırsak temizliği yapmayışıma bağlıyorum. Ciddi halsizlik ve üşüme yaşadım. Nefsimi de inanılmaz zorladım diyebilirim çünkü son 2 günde artık canım çok şey çekmeye başladı. Ama şu anda suyu içtiğim için sanırım o aşırı açlık hissim yok. Akşam yemeğe davetli olduğumuz için önden sıvı beslenerek açmak istedim yavaş yavaş alıştırarak. Eğer diyetim bölünmeseydi (mecburiyetten) sanırım hedef kiloma ulaşacakmışım gerçekten :) Bugünkü sonucum bana da sürpriz oldu. İşte dünden bugüne ve 4 buçuk günlük orucumun sonuçları.
5.gün
Güncel kilo : 50.7
Dünden bugüne verdiğim kilo : 1.350 gr
Toplamda verdiğim kilo : 4.5 kg
Yani gerçekten hergün için 1 kg gitti :) Beklentimin çok üstünde oldu açıkçası. Bir süre ara vermeyi düşünüyorum sanırım birkaç gün. Sonrasında da başladığım kiloya göre 3 veya 4 gün yapıp bu macerayı sonlandırmayı düşünüyorum.Tekrar başladığımda yine burdan gün gün bildireceğim. Darısı tüm isteyenlerin başına
Baslayalımmı beraber?Offf yaaa ben de bir anda 48 kg olmak istiyorum yaaa! Ama hiç cesaretim yok su orucu yapmaya
Baslamak ıstersen yarın beraber baslayalım motıvasyon arkadası arıyorumTakipteyim eşlik etmek isterim
MerhabaMerhaba muthıs olmus ben daha once bır kac seher denedım ama yarıda bıraktım senın kılo vermen bana asırı motıve oldu yarından baslamak ıstıyorum bı onerın falan varmı suyu ne kadar ıctın mesela
Kac günlük dusunuyorsunuzBaslamak ıstersen yarın beraber baslayalım motıvasyon arkadası arıyorum
Yapıyorum alt karın ve tum vucut 40 dkAlt karin bolgenizi calistiracak egzersizlere agirlik verin ozaman. Ben de bgn basladim kendi capimda spora bakalim :)
Becere bılırsem 3, dun 18:00dan berı hıc bırsey yemedım zor gelırse ayran ve ya patates dıyetı yapmayı dusundumKac günlük dusunuyorsunuz
Ben de hedefime ulasinca tatli combo yapmak istiyorumYaa sorma kiloluyken eşim kıyafet alalım diyince zayıflıycam şimdi almayalım boşa diyodum gülüyodu, dün kıyafet deniyorum pantolonların hepsinin beli bol geliyo yine kıyafet lazımAma müthiş bir his cidden yıllar sonra ince bel düz göbek kıyafetleri rahatça sıkış tıkış girmeye çalışmadan giymek. Kilo insana hem ruhen hem bedenen yük gerçekten. Ödül konusuna gelirsek ben onu farklı düşünüyorum. Gülüceksin bana ama hedefe ulaşınca ilk hayalim fast food yemek
Yaa bende artık normal beslenmek istiyorum, galiba bende yeme bozukluğu oluştuGüncel kilom 50.9
Dünden beri 300 gr verdim
Bgn de buharda pişmiş sebze (öğlen) ve börülce salatası (akşam) ve yarım meyve yiyerek günü kapatıcam.
Sen benden önce 48 i görüceksin bence harikasınGüncel kilom 50.9
Dünden beri 300 gr verdim
Bgn de buharda pişmiş sebze (öğlen) ve börülce salatası (akşam) ve yarım meyve yiyerek günü kapatıcam.
Limon otofaji yi bozuyor...MerhabaBence 2.deneme daha kolay olabilir, benim daha önceki uzun açlıklar olmasa bende bu kadar dayanmazdım. Ve her ne kadar okusamda gün başı 1 kg olayının bende olacağına pek inanamadım. Çünkü çok yüksek kilolarda değilim. Suyu çok zorlamadım canım istedikçe içtim sonradan sonraya biraz limonla aromalandırdım. Tek önerim olabildiğince meşgul olmak vakit geçmiyor bazen Birde vücut sindirimle uğraşmadığındanmış uyku ihtiyacı çok azalıyo, uyuyarak da vakit geçmiyo. Dışarda hafif yürüyüşler olabilir ki kilo vermeye de destek olur. Bende bu kez hafif egzersizler yapmayı düşünüyorum zinde olduğum günler. Sonuçları bize de bildir başlarsan
Bilemiyorum ya, bgn diyetimin 6. Günü. Canım baya bişiler yemek istiyor. Zor tutuyorum kendimi. Hedefi gördüğüm an 1 günlük cheat day yapıcamSen benden önce 48 i görüceksin bence harikasın
Limonu en son sanırım 4.günde artık sıktım biraz suyuma çünkü zorlanmaya başladım ağız tadı konusunda. O süreye kadar ne kadar yaptıysa kar artık :)Limon otofaji yi bozuyor...
Aslında benim de sorunum bu, “ya hep ya hiç” yapıyoruz. Bi normal yemeyi öğrenebilsek...Yaa bende artık normal beslenmek istiyorum, galiba bende yeme bozukluğu oluştuDün yine gelip gidip saçma sapan doldurdum midemi. Bu su orucunda dayanabildiğim yere kadar gidicem ve sonrasında benim için asıl zor olan normal beslenme düzenine geçiş olucak. Nasıl bu kadar kendime engel olamam anlamıyorum. Ama bu oruçla artık kendimi kısıtlama devrini kapatıcam. Bu tıka basalardan kurtulsam zaten kilomu çok rahat korurum. Yoksa sonum psikolog
Zaten olay açlık değil cidden can çekmesi. Ben zaten 48 i göremesemde artık sıkıldığım yerde bırakıcam yine 4 5 gün dayanırım diye düşünüyorum. Sonrasında da inşallah bu kez tutmaya çalışıcam kendimi. Zamanla düzelirim herhaldeBilemiyorum ya, bgn diyetimin 6. Günü. Canım baya bişiler yemek istiyor. Zor tutuyorum kendimi. Hedefi gördüğüm an 1 günlük cheat day yapıcam
Sabırsız olup aşırı kalori kısıtlaması yapana dek hiç böyle sorunlarım yoktu. Sabırla sağlıkla kilo vermek varken herkesin yaptığı hataya bende düştüm.Aslında benim de sorunum bu, “ya hep ya hiç” yapıyoruz. Bi normal yemeyi öğrenebilsek...
Bende de şu var. Hiç yemek yemesem dert etmem yeterki pastamı verinZaten olay açlık değil cidden can çekmesi. Ben zaten 48 i göremesemde artık sıkıldığım yerde bırakıcam yine 4 5 gün dayanırım diye düşünüyorum. Sonrasında da inşallah bu kez tutmaya çalışıcam kendimi. Zamanla düzelirim herhalde
Haftada 1 kilo ya da 800 gr falan vermek benim için çoook kolay. Ben doya doya yiyorum klasik diyetlerde. Ama tabi yine tatlının olmaması beni zorluyor.Sabırsız olup aşırı kalori kısıtlaması yapana dek hiç böyle sorunlarım yoktu. Sabırla sağlıkla kilo vermek varken herkesin yaptığı hataya bende düştüm.