1 Haftada 4Kg Verdiren Diyet Listesi

günaydınnnn kimse yazmamış dünden beri:)ama ben 1 hafta boyunca paylaşıcam sonuçları..sonradan bu bölümü ziyaret edip merak eden arkadaşlara bir yol olur belki :)3. günümün sabahındayım 1. gün 800 gr vermiştim 2. gün sonundada tam 700 gr vermişimmmm yani 2 günde 1.5 kilo gitmiş önümde 5 gün var ve bana 2 kilo daha veririm gibi geliyo hayırlısı:)sonuçları paylaşırımm kızlar...

sizi takip edicem .ve bu diyeti bende yapıcam lütfen yazmaya devam edin

Merhabalar bugün diyette4. günüm 3 günü geride bıraktım bugün tartıldım 500 gr vermişim yani toplamda 3 günde 2 kilo verdim önümde bugünle birlikte 4 gün daha var bu 4 gün içindede 2 kilo verirsem 4 kilomu tamamlicam inşallah :)

Günaydınn bugün diyette 5. günüm 4 günü geride bıraktım 200 gr vermişim dün 4 günde 2.200 verdim önümde 3 gün var sonuçları yazarım

Birebirmi uyguladın diyeti hiç değişiklik yaptınmı yani ben sadece çorba yoğurt yapim diyorum ama aralarda aynen elma portakal veya havuç

tbrıkler

ya yağ değil kas giderse ne olacak hiç protein yok çünkü..ben daha önce defalarca şok diyetler yaptım etsiz ekmeksiz resmen aç gezerek ama hepsini fazlasıyla geri aldım çabuk gidince cabuk gidiyor üstelik kastan gidip yerine yağ geliyor alınca..

Merhaba kızlarr haftasonu araya girdi sonuuçları yazamadım haftamı bitirdim bu diyette toplam 3.5 kilo verdim bilginizeeee

Benimde 4. Günüm ama anca 1 kilo vermişim nerde hata var bilemedim hiç kaçamak yapmadım vermem gereken fazla kilom az diyemi böle acaba 1.55 boyundayım 56'tıydım şimdi 55

Sadece 1 haftalıkmı çünkü 2.hafta kilo almak istemiyorum?

kızlarrr meraba ben bu diyete yarın baslıcam kısmetse,bır hafta boyunca tartılmayacagım,ne yedıgımı yazarm gun gun umarım işe yarar acılen kılo vermem lazım cunku 1 hafta ara vererek bu dıyetı uygulayacagım en azından şu durgunlugu kırmam lazım hadi bakalım hayırlısı

slm kızlar bugun basladım dıyete 65,7 ile yedıklerım

sabah:5 kaşık kellogs(galete yoktu)
ara: 6 badem

sonra 2 gbı uyumusum 6 da uyandım

aksam: 1 etımek 1 gravyer peynir süt cok az ayva recelı

gece yarım bardak sutlu kahve

bugun cok duzensızdı pek uyamadım acıkcası corba ıcemedım ama yarın duzene sokarım bugunde regl olma ıhtımalım var bakalımm yarın yazarım tekrardan...

daha önce bu diyeti yapmıştım ve bir haftada 3,5 kilo vermiştim... şimdi yeniden diyete başlıyorum..hangi diyeti yapsam diye araştırırken bu diyet çıktı yine karşıma ve tekrar yapmaya karar verdim... evet yarın bu diyete başlıyorum :)) gün günnn diyeti ve sonucu paylaşıcam sizlerle :))

grisini nedir ?
denicem umarım kilo veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…