1 Haftada 4Kg Verdiren Diyet Listesi

cedric20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2010
363
75
arkadaşlar ben denedim gercekten verdiriyor hemde hıc ac kalmıyorsunuz bu dıyetle sımdı bu dıyetı yazıorm sıze...

ŞOK DİYET 1 HAFTADA 4 KİLO

Sabah : 1 Su Bardaqı ILık Diyet Süt,2 GriSiNi

Ara : 1 Tane ELma Veya PortakaL

ÖğLe : 1 Kase Çorba Ve SaLata

İkinDi : 1 Tane ELma Veya PortakaL

Akşam: 4 Kepçe Çorba,4 Kepçe Yoğurt,SaLata

Yatsı : 1 Tane ELma Veya PortakaL

NOT : Günde 3 LiTRe Su İciLeCeK…

tebrik ederim.güzel kg. vermişsin bir haftada.
bu diyet kaç kalori bilen veya hesaplayan varmı arkadaşlar.

cedric20
arkadaşım ben burda gidipte desemki grisini varmı desem bön bön yüzüme bakarlar :26:
belki biliyorlardır ama ismini farklı söylüyorlardır onu bulamadığımda
yerine ne yiyebilirim bi fikrin varmı :44:

deniyim bakalım benim sadece 3.5 kilo fazlalığım var bakalım işe yarayacakmı :44:

hiç et yok diyette, sadece çorba ve meyve..

sen denedin mi canım? geri aldın mı sonradan??

canım pazartesı bende buna baslıcam gercekten işe yarıyormu be -n bırde emdırıyorum kabızlık sorunumuz var ınsalah bu dıyet ıyıde gelır ...bırde en önemlısı kızlar sevdıgım seyler var o super ınsallah işe yararrrrrrrrrrrr...bırde canım sonrasında normal yemek yemeye dondukmu abartmadın corbadan sonra bır sey olmaz ınsallah cunku bı hafta corba yıyosun ya hane

guiter bende onu merak ettım sımdı sonrası hane normal öğunlerde bıse olmaz ınsallah cunku hep çorba ama ben etsız ya ona bayıldım nefret edıomda ettennnnnnnn

konuyu acan arkadasdan bılgı ıstıozzzzzzzzzz kendı kac kıloydu kaca dustuuuuuuu

guiter bende onu merak ettım sımdı sonrası hane normal öğunlerde bıse olmaz ınsallah cunku hep çorba ama ben etsız ya ona bayıldım nefret edıomda ettennnnnnnn

et sevmiyosan diğer diyettense bu daha sana uygun canım, ama kabızlığınız varsa bebişle beraber, istersen 1 hafta bol sebze falan tüket bağırsaklarını yumuşat biraz, sonra başla buna.. sebzeyle beslenirken de kendini biraz bu diyete alıştırmış olursun, abur cuburu da kes.. ben yarın başliyim buna diyorum ama aralarda grissini götürürüm bi kaç tane

haklısın aslında canım ama bu yaptıgım dıyetı bı hafta tamamlamadan bıraksam bıse olurmu acaba belkı bı hafta soınunda kendını bellı eder kılo kaybı yoksa bana kalsa yarın ben buna baslarım senlen cunku hep benım sevdıgım seyler var ayrıca corbayıda sebzelı felan yaparız domateslı ezo gelın hergun degısık yerız o da guzel olur aslında arkadasa sorsak corbayı hergun farklı ıcsek olurmu

konu sahibi kayıp tatlım maalesef.. ama olur heralde sebze çorbasından ne zarar gelir ki?? ezogelin domates içtim demiş konu sahibi, biz de her gün farklı farklı yapar içeriz.. ne diyosun yarın başlayalım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…