hadi sana arkadaş olayım ben de başlayayım ama ben ek olarak bikaç badem ve ceviz yicem kilo farkedince yazarım buraya hadi bakalım verdalaşalım kilolarla aylardır 64.4 civarındayım başarılar :)
selam arkadaşlar
bugün diyetimin 3. günüde bitirdim şükürler olsun ki fire veremeden devam ediyorum arada 1 avuç naturel kuruyemiş yedim. herşey güzel gidiyor. kilomu çok merak ediyorum ama hiç tartılmadım belki yarın sabah :))) böyle işte arkadaşlar. inşallah iyi sonuçlar alacağım inanmak başarmanın yarısıdır. unutmayalım :))))
ilk gün acıktım sonra geçti. acıktıkçada su ile tamamlıyorum arkadaşım dün sabah tartılfım 900 gr gitti akşam yemeğinde kendime ödül ıspanak ve et sote yedim 2 yemek kaşığı sadece bugün yine devam ettim.bakalım pazartesi ne olacakacıkmıyor musun peki
bende çok merak ediyorum sonuçları gerçekten. Dr arkadaşım ısrarla o kadar verilmez diyor ama ümit işte kızlarr
Sabah normalde de kahvaltı edebilen biri değilim eğer yaparsam şöyle yapabilirim:
Sabah yarım yağlı süt 92 kcal (1 bardak)
öğle okulda oluyorum ve canım bişeyler istemiyor,ara öğün yok..
saat 13.00 gibi öğle yemeğini yiyeceğim 95 kcal hazır mercimek çorbası ben akşam 4 kepçedense 2 kepçe öğle-2 kepçe akşam yapıcam(95*2)
100 gr kadar kebir yoğurt 55 kcal
1 domates 14 kcal ya da 1 salatalık 12 kcal
ikindi gibi
1 portakal yada 1 elma yaklaşık 60 kcal
akşam
2 kepçe çorba(95*2) 100 gr yoğurt(55) ve salata(70)ya da haşlanmış brokoli ile yoğurt(180+55).Hadi hayırlısııı :)
yani günde yaklaşık: 726(çorbalı) 676(brokolili)