1 Haftada 4Kg Verdiren Diyet Listesi

denesem mi acaba :KK43:

eğer şok diyet yapabiliyorsan deneyeblirsin ve acil zayıflaman gerekiyorsa..ben şimdi biraz acil kilo vermek durumundayım hem de motive olmak açısından sonra başka bir diyetle devam edeceğim :)

arkadaşlar ben denedim gercekten verdiriyor hemde hıc ac kalmıyorsunuz bu dıyetle sımdı bu dıyetı yazıorm sıze...

ŞOK DİYET 1 HAFTADA 4 KİLO

Sabah : 1 Su Bardaqı ILık Diyet Süt,2 GriSiNi

Ara : 1 Tane ELma Veya PortakaL

ÖğLe : 1 Kase Çorba Ve SaLata

İkinDi : 1 Tane ELma Veya PortakaL

Akşam: 4 Kepçe Çorba,4 Kepçe Yoğurt,SaLata

Yatsı : 1 Tane ELma Veya PortakaL

NOT : Günde 3 LiTRe Su İciLeCeK…
:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

okadar suyu içebilen varmı kiiii

arkadaşlar ben denedim gercekten verdiriyor hemde hıc ac kalmıyorsunuz bu dıyetle sımdı bu dıyetı yazıorm sıze...

hemen deniyecem cok merak edıyorum bende sonuclarını

hemen deniyecem cok merak edıyorum bende sonuclarını

Bende başlıcam yarın bu diyete. 55 kiloyum 49-50 olmak istiyorum eski halime dönmek icin. 3 litre su çok geldi bana ama yapmaya çalışıcam :) sonucları yazarım size

uygulayanlar faydasını görüp görmediğini yazabilir mi ben de düşünüyorum başlamayı:KK9:

ben bunu gecen sene denemistim corbalar doyurucu olduktan sonra sıkıntı yok bence ben mercimek çorbası içmiştim genelde çokda aç kalmamıstım suyumuda icmistim ama evde bir de egzersiz yapmıstım biraz o zaman 62 kiloyu düsmüstüm :) ama simdi 72 kiloyum :26: o yüzden tekrar baslayacağım bu hafta bugün baslayıp yazacağım :KK56:

ben de yapmaya calısacagım, 4 olmaz belki ama 3 kg verilir gibi zaten yarı aç bir hafta demek :KK43:

ben şuanda 69.5 im çarşamba günü başlamıştım 72 kiloydum çok aşırı açlıkta hissetmedim akşamları anlaştırıyor kendini biraz 60 olana kadar yapacağım ne olursa olsun :) :nazar:

canm beni de alın aranıza ben de başlamak istiyorum bu diyete bi 5 kilo versem çok iyi olacak ...ama bu diyetle kilo veren var mı ki yani ne bilim denenmişmi ki acaba yanlış bi diyet yapmayalım sonra ...

kızlar beni de bekleyin :KK1: bende başlıyorum yarın. inşallah bu bir haftada başarırız şu işi. güçsüz kuvvetsiz düşmesek bari. :KK50:

merhaba kızlar :KK52:

bende pazartesi bu diyete başlamayı düşünüyorum birbirimize destek verirsek tamamlarız gibi geliyo ne dersiniz :KK49:

işveç diyetim bitsin burdayım :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bana çok sağlıklı gelmedi,şok diyetlerin ömrü uzun olmaz,bir haftada 4 kg verirsin,üç hafta sonra 8kg olarak geri döner :KK50:

ya bende suna ınanıyorum 4 kılo verdım dıye herseyı yersen tabıkı alırsın ondan bence 1 ay korumaya calısıp az yemelısın be cok yıyınce kılo alan bırısıysen bunu yasam tarzı halıne getırmelısın. ayrıca kendınıze sınır kılo koyun ve oraya gelınce hemen dıkkat edın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben yenı doğum yaptım sayılır ama doğumdan sonra çok kilo aldım bende zumbayla verdim 22 kilo 3 ay da

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Peki verdigin kiloyu geri aldinmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yarın bu diyete başlıyorum var mı benmle yapacak olan :KK49:

X