Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Malum yaz geliyor .Kilo vermeye calisiyorum.Yemek yemeyi çok seviyorumDiyet yapmak çok zor.Benim boyum 165 .Şuan 73 kiloyum.Yediklerime dikkat ederek çorba salata ağırlıklı beslenerek 1 buçuk ayda 4 kilo verdim.1kiloyu geri aldim .Hedefim şuan 65 kilo.Sizin deneyimleriniz neler? Kilo verdiren bır formulunuz var mı?
12-13 arası ilk öğün yapıyorum. 18-19 arası son öğün yapıyorum.
Çok nadir ara öğün yapıyorum. Ve haftada 1-2 gün tek öğün besleniyorum. Günlük ortalama 800-1000 kalori alıyorum. Yarım saat eliptik yapıyorum ve bazen egzersiz.
12-13 arası ilk öğün yapıyorum. 18-19 arası son öğün yapıyorum.
Çok nadir ara öğün yapıyorum. Ve haftada 1-2 gün tek öğün besleniyorum. Günlük ortalama 800-1000 kalori alıyorum. Yarım saat eliptik yapıyorum ve bazen egzersiz.
Tşk ler. Benim bu 3. Diyet yolculuğum. Kilo vermede sorun yaşamıyorum hedefe kitleniyorum ve çok disiplinli ilerliyorum. Ama maalesef kilo koruma dönemini yonetemiyorum. Bu sefer bunu başarmak istiyorum. Hepimiz umarım başarırız :)
Tşk ler. Benim bu 3. Diyet yolculuğum. Kilo vermede sorun yaşamıyorum hedefe kitleniyorum ve çok disiplinli ilerliyorum. Ama maalesef kilo koruma dönemini yonetemiyorum. Bu sefer bunu başarmak istiyorum. Hepimiz umarım başarırız :)