1 Haftada 4Kg Verdiren Diyet Listesi

bende bu diyeti 5 gün yaptım üstelik listedekinden çok çok az yedim bazı akşamları çorba bile içmedim sadece yoğurt yedim 1kilo 800 gram verdim ama son günler iştahım çok kapandı yemek görünce midem bulanıyodu o yüzden bıraktım çok sağlıklı bi diyet değil.

ayın 16 sına kadar 3 5 kilo vermem lazım acil tarafından hemdeee..Bu diyeti uygulamak istiyorum inşallah başarılı olurummm..Çarşamba günü de misafirim var gün var ya ama yine de denemek istiyorum.. Umarım bende vedalaşırım kilocuklar ile

arkadslar kesınlıkle yapın bana dua etceksınızzz

arkadaslar 2 haftada 69 kılodan 58 kıloya düştüm..2 hafta boyunca tartılmadım ama 2 haftanın sonunda tartıldıgımda cıpğlık atıcaktım sevıncten nerdeyse:))3 aydırda bu kıloyu koruyabılıyorum cok sukur..ama benım yaptıgım dıyet boyle kısıtlı deıldı tabı..kendı vücudunuzu sadece sız tanıyabılırsınız..sabıt kalıptakı dıyetler herzaman işe yaramayabılıyo..

arkadslar kesınlıkle yapın bana dua etceksınızzz

arkadaslar 2 haftada 69 kılodan 58 kıloya düştüm..2 hafta boyunca tartılmadım ama 2 haftanın sonunda tartıldıgımda cığlık atıcaktım sevıncten nerdeyse:))3 aydırda bu kıloyu koruyabılıyorum cok sukur..ama benım yaptıgım dıyet boyle kısıtlı deıldı tabı..kendı vücudunuzu sadece sız tanıyabılırsınız..sabıt kalıptakı dıyetler herzaman işe yaramayabılıyo..

listeni yazabilir misin..

listeni yazabilir misin..

ben öncelıkle tamamıyle beyaz ekmegı kestım..canım ıstedıgınde mesela haftada 1 cok az yesemde aksam yedıklerımı azaltıyodum ekmek yedıgım için..belırgın bişey yemedım lıstelenecekk ama sabahları genelde tam tahıllı bugday ekmegıyle bıraz peynır vs yada tahıll ekmegımı evde yagsız tost yapıp ısyerıme gotururdum yumurta haslardım falan..arada muhakkak glısırnı ve bol suu..yanı orn sabah kahvaltısnı 8 de yaptıysanız 11 12 gıbı ara ogun yıyınn..oglen sadece tavuk pılavsız ekmeksız yada sadece salata yada corba ve bıraz bugday ekmegı..aksam yemekte ne varsa yerdım ama ekmek yemezdım ve kesınlıkle pılav yasak.7den sonra hıcbısey yemez meyve yerdım sadece ve gunde 2,2 bucuk lt su tuketırdım..

Yrn bu diyete başlıyorum herkes sonucu yazıcam demiş ama yazmamıs inş ben gün gün buraya yazıp sonucu sizlerle paylasacagım arkadaslar

kızlar gercekten kılo verebılmek ıcın kenıdınıze guvenmenız ıstemenız ve fazlalık olan yerlerınızden sıkayetcı olmadıkca kılo kaybının olması cok zor..cunku ancak bu sekılde karbonhıdratlı yıyeceklere dur dıyebılıyoruz..ben dıyetısyenımm ozel bı hst calısıyorum suan..sızlere yardımım olabılecekse mesajlarınızı beklıyorumm..samımıyetıme ınanın..

meslek müşteri temsilcisi yazıyor nasıl samimiyetine inanayım,hiç bir diyetisyen 2 haftada 10 kilo vermeyi doğrulamaz git işine.

meslek müşteri temsilcisi yazıyor nasıl samimiyetine inanayım,hiç bir diyetisyen 2 haftada 10 kilo vermeyi doğrulamaz git işine.

tercıh sızın tabıkı,haklısınızda cunku güzellık uzmanlıgını okudum ayrıca dıyetısyen alanında egıtımım var..benım bukadar kısa surede kılo vermemın sebebı,kılomun sonradan olusması,yanı ben oldum olası zayıf bır bedene sahıptım 1 yıl içersınde anı bı kılom olustu..bundan dolayı hemen kılo verebıldım..bunun için dıyorumya kendı vücudunzu tanımanız gerek dıye..benım amacım tabıkı kandırmak yada yalnıs yonlendırmek deıl,sıze zorla bısey yaptıracak deılım hersey sızın tercıhınıze kalmıs bıseyy..

ayrıca hıckımseye benım dıyetımden yapın 2 haftada 10 kılo verın gıbı bı talepte bulunmadım bulunmamda.herkesın bunyesı farklı.sız bu dıyetle belkı bıkac kılo verceksınız bı baskası benden daha fazla.bunu kımse bılemez..

tebrik ederim.güzel kg. vermişsin bir haftada.
bu diyet kaç kalori bilen veya hesaplayan varmı arkadaşlar.

kalorı cetvelınden hesaplamaya calıstım ve asagı yukarı 800 -900 kalorı arası olmalı gunluk
gayet ıyı gıbı
ztn 1000 kalorının altına ındıgımız taktırde rahatlıkla kılo verebılıcegımızı soyluyo dıyetısyenler :)
denemekten ne zarar gelır kı :) *:)

kesinlikle denemeye değer diye düşünüyorum

merhaba kızlar bu diyete bugün başladım, hiç kaçamak yapmadım sadece akşam yemeğinde 1 dilim kızarmış soslu tavuk yedim. sakıncası yok bence birde saat 19 dan sonra hiçbirşey yemedim sadece sıvı bakalım 1 haftasonra ne olacak. size yazacağım. inşallah güzel şeyler olur 4 değil 2.5- 3 kiloya da razıyım :))))

başlayan veya devam eden varsa beraber olalım arkadaşada ihtiyacım var motivasyon açısından

merhaba kızlar bu diyete bugün başladım, hiç kaçamak yapmadım sadece akşam yemeğinde 1 dilim kızarmış soslu tavuk yedim. sakıncası yok bence birde saat 19 dan sonra hiçbirşey yemedim sadece sıvı bakalım 1 haftasonra ne olacak. size yazacağım. inşallah güzel şeyler olur 4 değil 2.5- 3 kiloya da razıyım :))))

başlayan veya devam eden varsa beraber olalım arkadaşada ihtiyacım var motivasyon açısından

hadi sana arkadaş olayım ben de başlayayım ama ben ek olarak bikaç badem ve ceviz yicem kilo farkedince yazarım buraya hadi bakalım verdalaşalım kilolarla aylardır 64.4 civarındayım başarılar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…