1 Haftada 4Kg Verdiren Diyet Listesi

hadi sana arkadaş olayım ben de başlayayım ama ben ek olarak bikaç badem ve ceviz yicem kilo farkedince yazarım buraya hadi bakalım verdalaşalım kilolarla aylardır 64.4 civarındayım başarılar :)

merhaba benim diyet arkadaşım :)) tamam akşamları buluşabilirsek yazalımmı buradan gün içinde yaptıklarımızı uyar mı sana :???

ben bugün kaçamak yapmadım ama öğle yemeğini değiştirdim. 2 kaşık bulgur pilavı sade yapılmış birde 2 kaşık kapuska yemeği yedim ayak üstü hemen :))

2 litre suyu da daha bitiremedim ama yatana kadar 2.5 litre olur.

bende 55.7kilo ile başladım pazartesi günü 2. günüm bitti yani ilk gün çok zor geçti ama bugün iyiydi.

ben de tam 4 kilo vermek istiyorum :KK1: bu diyet gerçekten işe yarıyosa süper ama bana da pek mümkün değil gibi geldi...ben de sabahları domates salatalık diyet peynir..akşamları haşlanmış sebze vs ile geçiştirmeyi düşünüyorum:KK8:

selam arkadaşlar

bugün diyetimin 3. günüde bitirdim şükürler olsun ki fire veremeden devam ediyorum arada 1 avuç naturel kuruyemiş yedim. herşey güzel gidiyor. kilomu çok merak ediyorum ama hiç tartılmadım belki yarın sabah :))) böyle işte arkadaşlar. inşallah iyi sonuçlar alacağım inanmak başarmanın yarısıdır. unutmayalım :)))):KK52:

selam arkadaşlar

bugün diyetimin 3. günüde bitirdim şükürler olsun ki fire veremeden devam ediyorum arada 1 avuç naturel kuruyemiş yedim. herşey güzel gidiyor. kilomu çok merak ediyorum ama hiç tartılmadım belki yarın sabah :))) böyle işte arkadaşlar. inşallah iyi sonuçlar alacağım inanmak başarmanın yarısıdır. unutmayalım :)))):KK52:

acıkmıyor musun peki :KK53:

acıkmıyor musun peki :KK53:
ilk gün acıktım sonra geçti. acıktıkçada su ile tamamlıyorum arkadaşım dün sabah tartılfım 900 gr gitti akşam yemeğinde kendime ödül ıspanak ve et sote yedim 2 yemek kaşığı sadece bugün yine devam ettim.bakalım pazartesi ne olacak

Bu tür listelerle kalıcı zayıflık mümkün değil bence. Ha yani zayıflarsın ama bir süre sonra alırsın. Daha da kötüsü, hastalanabilirsin.
Çok güzel, sağlıklı, kalıcı zayıflatan diyetler var. Onlara baksanıza kızlar.

selam arkadaşlar,

diyetimin 6. günündeyim evet güzel devam ediyor sabah ve öğle yemeği arasında türk kahvesi içiyorum. dayanamam çünkü. kalça hareketleri ve kondisyon bisikletine başladığım günden beri devam ediyorum bisiklet hergün 100 calori yakana kadar. hareketlerde 2 tane ve her biri 15 defa 3 set halinde yapıyorum. pazartesini çok merak ediyorum. kendimi zayıflamış hissediyorum ama tartı ne diyecek bakalım galiba 4 kilo olmayacak sanırım.

bende başlayacağımmm.... çok fazla bir fazlalığım yok..şuandaa 64 kg hedefimm 58 felan... :KK66: herkez biliyor ki zayıflamanın sırrı yediğimiz besinlere dikkat etmekte geçiyor.... ama elimizde bir liste olunca bu daha da basit oluyor :) teşekkürler sonuçları paylaşacağım....bugün başlıyorum :KK66:

bende çok merak ediyorum sonuçları gerçekten. dr arkadaşım ısrarla o kadar verilmez diyor ama ümit işte kızlarr

Sabah normalde de kahvaltı edebilen biri değilim eğer yaparsam şöyle yapabilirim:

Sabah yarım yağlı süt 92 kcal (1 bardak)

öğle okulda oluyorum ve canım bişeyler istemiyor,ara öğün yok..

saat 13.00 gibi öğle yemeğini yiyeceğim 95 kcal hazır mercimek çorbası ben akşam 4 kepçedense 2 kepçe öğle-2 kepçe akşam yapıcam(95*2)
100 gr kadar kebir yoğurt 55 kcal
1 domates 14 kcal ya da 1 salatalık 12 kcal

ikindi gibi
1 portakal yada 1 elma yaklaşık 60 kcal

akşam
2 kepçe çorba(95*2) 100 gr yoğurt(55) ve salata(70)ya da haşlanmış brokoli ile yoğurt(180+55).Hadi hayırlısııı :)

yani günde yaklaşık: 726(çorbalı) 676(brokolili)

Son düzenleme:
Sabah normalde de kahvaltı edebilen biri değilim eğer yaparsam şöyle yapabilirim:

Sabah yarım yağlı süt 92 kcal (1 bardak)

öğle okulda oluyorum ve canım bişeyler istemiyor,ara öğün yok..

saat 13.00 gibi öğle yemeğini yiyeceğim 95 kcal hazır mercimek çorbası ben akşam 4 kepçedense 2 kepçe öğle-2 kepçe akşam yapıcam(95*2)
100 gr kadar kebir yoğurt 55 kcal
1 domates 14 kcal ya da 1 salatalık 12 kcal

ikindi gibi
1 portakal yada 1 elma yaklaşık 60 kcal

akşam
2 kepçe çorba(95*2) 100 gr yoğurt(55) ve salata(70)ya da haşlanmış brokoli ile yoğurt(180+55).Hadi hayırlısııı :)

yani günde yaklaşık: 726(çorbalı) 676(brokolili)

güzelmiş :) ben yarın başlıyorum bu diyete birlikte başlayalım istersen? destek olurz birbirimize çünkü desteksiz olmuyor bu iş :)

bende çok merak ediyorum sonuçları gerçekten. Dr arkadaşım ısrarla o kadar verilmez diyor ama ümit işte kızlarr

kızlar bu sabah başladım diyete sonuçları bildiririm.. diyeti yapan arkadaşlar nasıl gidiyor? benimde boyum 1.68 kilom 65. hadi bakalım..

slm millet.. bende 90 kilo ile bu diyete baslamayi dusunuyorum..
hedefte suan 75 var... kilolar aldi basini gidiyor....

Merhabalarr ben bu diyete dün başladım ilk günüm çok rahat geçti bugün tartıldım 800 gr vermişim :KK76: bugün 2. günüm bu hafta bu şekil gider artık bakalım kaç kilo vercem:)yazarım sonuçları ..ayrıca başlayan varsa beraber ilerleyebilirizz :KK52:

X