Yaklaşık 2 yıldır 60-62 arasında kilom bir gidip bir geliyor. Pazartesi sabahı 61.4 idim bu sabah 61.1 çıktım.Şu an kaç kilosun ben en son 70 dim bugun biraz fazla kaçırdım
Yarın 3.gün olacak inşallah.Menün gayet güzel böyle devam edersen baya incelirsin bugun 3. Günmü
Ah ahh yapabilsem. Yok ya kafada bitiyor herşey. Tatlıya düşkünlüğümü azaltıp akşamları nefsime hakim olsam....O zaman tartılma hayatım piskolojik olarak veremiyorsun beyin ona odaklanmış
Yine tartılcan yaniAh ahh yapabilsem. Yok ya kafada bitiyor herşey. Tatlıya düşkünlüğümü azaltıp akşamları nefsime hakim olsam....
Yarın sabah kaç çıkacağımı çok merak ediyorum vallahi...
Aynen canım inşallah olur ya artık gitsin kilolar Ağustos'ta 58 olayım bana yeterebrarece49 diyete başlamak için en uygun gün çarşamba imiş. Bak sen de yarın başlıyorsun. Hadi gayret!
Öğlen yemeğini yiyorum canım. 30 gr. Kaşar peyniri ilavesiyle.
E. Harika bi sonuç daha ne olsun bende tartılıp başlayayım dedim 71 olmuşum çok üzüldüm ama inşallah kurtulcaz kilolardan annemlerde tutturmuş cuma piknik yapalım ne yapcam bilmiyorumÖğlen yemeğini yiyorum canım. 30 gr. Kaşar peyniri ilavesiyle.
Sabah 60.4 çıktım (wc olayı istenilen gibi olmamış olsa da)
E. Harika bi sonuç daha ne olsun bende tartılıp başlayayım dedim 71 olmuşum çok üzüldüm ama inşallah kurtulcaz kilolardan annemlerde tutturmuş cuma piknik yapalım ne yapcam bilmiyorum
Yenir canım. Çok lezzetlidir oo.Akşamı tam 1 kilo çeri domates yediminanması zor dimi çok açtım yedim valla