1 Haftada 4Kg Verdiren Diyet Listesi

gunaydinlarrr
bugun bu diyeti birakip eski diyetime donucektim( dukan diyetine)
ama hergun tartida eksildigimi gormek cok guzel
bari haftami tamamlayayim dedim carsambaya dek devam edicem
bugun yine 300 gr eksik geldim
carsambaya kadar 56 yi gorebilicem umuyorum
ve isin kotusu hala reegl olmadimmm:26:

dun sabah iki kurabiye yemistim kacamak yapmistim
insallah bugun diyete tamamen uyucam
domates corbasi yapmaya karar verdim
3lt su iki bardak yesil cay yogurt 1 meyve ve salatayla gunumu tamamliycam
salataya ise cok cesitlendiriyorum

Son düzenleme:
diyetimin son gunundeyim
nihayet dun aksam regl oldum tam olarak kac kilo verdigimi anlamak icin regl sonrasi tartilicam tahminimce 2 kilo verdim
bugun kolayima geldi bir poset hazir sebze corbasi yaptim
diyete alistim cok inceldigimi farkediyorum cumaya kadar ufak eklemeler yaparak devam edicem sanirim
sabahlari kahvalti yaparak ogle ve aksam corba salata yogurt seklinde dusunuyorum
hemde cumaya tartilinca 56 yi gorucegimi umuyorum hatta kacamaksiz yaparsan 55 :86:

Başlıkta aç kalmadan diye yazıyor ama ben resmen açlıktan geberecem
dün başladım bu diyete az önce çorbayla salatamı yememe rağmen çok açım
ilkten çok cazip geldi çorba salata yeter diyordum ama yetmiyormuş
dünden beri açlıktan başım ağrıyor herşeye razıyım yeterki 52 falan olayım

Bi de eşim 61 kilo ben 58 çok dalga geçiyor benle :))

61 kilomuben hiç 61 kilo bir erkekle tanışmamıştımben bile eşime biraz kilo almalısın diyorum ki eşim 75 kilosen bakma canım ona ya 58 çok değil ki asıl az olan onun kilosu

bu arada sözde bugün bende başlayacaktım bu diyete ama sabahtan beri inanılmaz bir sancım var ve tabi çikolata krizimde cabasıvalla diyet miyet kalmadı bugün hepten boşvermiş durumdayımzaten regl şişkinliğimde moralimi bozuyor şuanbakalım yarına Allah kerim

61 kilomuben hiç 61 kilo bir erkekle tanışmamıştımben bile eşime biraz kilo almalısın diyorum ki eşim 75 kilosen bakma canım ona ya 58 çok değil ki asıl az olan onun kilosu
O zayıf olduğunu kabul ediyor hatta kilo almaya çalışıyor zaten ama alamıyor bir türlü hemde o kadar çok yiyor ki inanamazsınız gecede 2 sefer kalkar yemek yer yemek yoksa yaratır ama kilo almıyor işte sen fazlalıklarını bana ver olsun bitsin diyor :)

ah keşke öyle birşey olsaydı:))bende birkaç kilo eşime verirdim karşılığında da birkaç cm boy alırdım valla fıstık gibi olurdum ya:):82:

maviscim artik rel sonrasi baslarsin
benimde dunden beri feci sancim var regl oldum diye
bendede aynisi varr
esim aksamlari oyle cok yemek yerki
yemek sonrasi 1 saat gecer tekrardan baska yemek ister sonra pasta kek cerez herseyden dolu dolu yer ama gr kilo almaz aksam yemeginde nerdeyse bir ekmek yer banamisin demez 78 kilodur hep boyda 190 imrenirim ona keske bende oyle her istedigimi yesemde almasam diye

ah keşke öyle birşey olsaydı:))bende birkaç kilo eşime verirdim karşılığında da birkaç cm boy alırdım valla fıstık gibi olurdum ya:):82:

maviscim sen boylede fistik gibisin zaten masallah cook guzel bir yuzun var
burda cok yakin bir arkadasima benzetiyorum seni
oyle yazdigin gibi boy kilo degis tokus olsayd keske bende esimden bir 5 cm alip 5 kiloyuda ona verebilmeyi cok isterdim esimin yaninda kisa kaliyorum bu konuda kompleksliyim artik yuksek topuklarla idare ediyorum

kislar ben bugun oldukca kotuyum basim cok fena donuyor
regl yuzundenmidir kilo kaybindanmidir bilmiyorum
kendimi kotu hissediyorum

Çok sağlıksız bir diyet.Zayıflamak önemli değil bu diyetle zayıflarsınız fazlasıyla geri alırsınız.Sağlıklı olan ayda 2 kg.vermek diye doktorlar uyarıyor.

Çok sağlıksız bir diyet.Zayıflamak önemli değil bu diyetle zayıflarsınız fazlasıyla geri alırsınız.Sağlıklı olan ayda 2 kg.vermek diye doktorlar uyarıyor.

evet canim haklisindiyet yapinca mutlaka kilo veriliyorda onemli olan saglikli olarak verebilmek
acele edip birden vermeye calisiyoruz
ama bu diyet kisa sureli ve sabah kahvalti eklenirse daha guzel olucagini dusunuyorum ogle ise corba yanina et ile gayet saglikli olabilir

gunaydinlar
bugun diyetim bitti
bu sabah tartildigimda 57.3 geldim toplam 2.200 vermisim
reglimin 3 cu gunundeyim sonrasinda dahada inicegimden eminim
sabah kahvalti ekliycem ogle balik yada tavuk aksam corba yogurt seklinde cumaya kadar devam
acelem yok istedigim kiloya geldim zaten regl siskinligim gecince 1 kilo daha eksik cikicagima inaniyorum
diyeti yapan herkese kolay gelsin
cumaya tekrar kilomu yazarim

aynen cnm bende diyorum 2.5 kilo versem süper olcak çünkü ben günde 50 dakidan fazla yürüyüş yapıyorum hemde baya bir tempolu bugün 4. günüm ve 1.5 kilo gitmiş ama ben birebir uymuyorum yaptığım yemeklerden azcıkta olsa tadıyorum devam edebilirsem bi 1.5-2 daha veririm diye düşünüyorum ama devam etmekte kararsızım çünkü ciddi bir şekilde soğuk almışım bakalım dayanabilirsem sonuna kadar götürürüm (inşlh yani )
Bi de eşim 61 kilo ben 58 çok dalga geçiyor benle :))

bende çok şaşırdım eşinin 61 kilo olmasına :26: boyu kaç eşinin acaba merak ettim çünkü

Aç kalmadan diyo ama emin misiniz bence hiç doyurucu değil arkadaşlar bu

teşekkür ederim canım o senin güzelliğinbeni hep birilerine benzetirler normaldede onun için pek şaşırmadım canımadet sonrası başlayamıcam sanırım bu diyetepazar günü memlekete uçacam annem hayatta izin vermez valla:18:bekarken kızardı diyetlere çünküaz az sık sık ye derdi hepumarım orda tekrar kilo almam:18:şuan kaç kiloyum tam bilmiyorum ama regl bitiminde inşallah 53 ten fazla olmam:18::97:

arkadaşlar ben diyetisyen gittim ve 2 ayda 8 kilo verdm ama birde bu diyeti demek istiyorum inş. yarın sabah başlamayı düşünüyor ve benim 12 aylık emen bir oğlum inş. bende sizler gibi olumlu sonuçlar alırım bakalım hayırlısı banada destek olun inş. yarışmacı arkadaşlara başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…