arkadaşlar bu dıyetı uygulayıp basarılı olan varmı benle pazartesı baslıcak olan yokmu????????????
deniyim bakalım benim sadece 3.5 kilo fazlalığım var bakalım işe yarayacakmı :44:
gulguzeli beraber baslayalım canım beraber baslarsak destek oluruz bırbırımıze...bu dıyet guzel sevdıgım şeyler var hergun farklı corbada ıcebılırz ama asla kacamak yapmayalım bakalım gercekten haftaya pazartesı 4 kılo vermıs olacakmıyız
yarınsabah tartılıp kılo boy yazalım canım
eee sonuç ne arkadaşlar:44:hiç deneyen olmadımı?aslında benim en sevdiğim şeyler var listedeve şuan yaptığım diyette her gün et var ve nefret ettim artık etten o açıdan da güzel olurdu yani pazar günü diyetim bitiyor acaba pazarteside bunamı başlasam diyorum:44:ama kimse sonuç yazmamış boşa kürek sallamakta istemiyorum [/QUOTE
evet keşke deneyipte sonuçi yapıyorum alan birileri olsaydı aramızda ben de şuanda 5 günde 5 kilo diyetimi yapıyorum p.tesi günü bu diyete başlamayı düşünyorum bi 5 kilo fazlam var vermek istiyorum ...
bu sabah bende bu diyete basladim zaten uzun suredir diyetteyim degisiklik olsun istedim
bu diyet cok hafif geldi bana ve drumda bana buna benzer bir oneride bulunmustu diye bu diyeti sectim
simdilik iyi corba olarak bugun brokoli corbasi yaptim
pazartesiye kadar uygulamayi dusunuyorum
tamam maviscim gun gun nasildi yazicamsen pazartesiye kadar uygulada bizi bilgilendir bari canım konu sahibi arkadaştan ses yok çünkü
iyide anlamadıgım 1 hafta boyunca aynı çorbayı mı içmeliyiz yoksa farklı çorba içsekte olur mu
ha bu arada o 4 kepçe olamaz yaçorba 2 kaseden fazla eder hele yoğurdu düşünemiyorum bile bence 4 çorba kaşığı çok daha mantıklı