1 Haftada 4Kg Verdiren Diyet Listesi

quiter canım benım bu devam eden dıyetımı pazar gunu bıtırım pazartesı buna baslayım dıom pazartesı baslayalım senle sende o arada dıkkat et yedıklerıne beraber destek oluruz bakaşlaım napcazzzzzz

quıter yarın baslıoz okey mı sabah tartılalım yazalım baslayalım en azından kabızlık olmaz yaaaa

arkadaşlar bu dıyetı uygulayıp basarılı olan varmı benle pazartesı baslıcak olan yokmu????????????

gulguzeli beraber baslayalım canım beraber baslarsak destek oluruz bırbırımıze...bu dıyet guzel sevdıgım şeyler var hergun farklı corbada ıcebılırz ama asla kacamak yapmayalım bakalım gercekten haftaya pazartesı 4 kılo vermıs olacakmıyız

yarınsabah tartılıp kılo boy yazalım canım

canm beni de alın aranıza ben de başlamak istiyorum bu diyete bi 5 kilo versem çok iyi olacak ...ama bu diyetle kilo veren var mı ki yani ne bilim denenmişmi ki acaba yanlış bi diyet yapmayalım sonra ...

ben bugün başlayamadım yaa yarın sabah tartılıp başlıyorum arkadaşlar
inş. sonuçları güzel olur

eee sonuç ne arkadaşlar:44:hiç deneyen olmadımı?aslında benim en sevdiğim şeyler var listedeve şuan yaptığım diyette her gün et var ve nefret ettim artık etteno açıdan da güzel olurdu yanipazar günü diyetim bitiyor acaba pazarteside bunamı başlasam diyorum:44:ama kimse sonuç yazmamış boşa kürek sallamakta istemiyorum

ha bu arada o 4 kepçe olamaz ya çorba 2 kaseden fazla eder hele yoğurdu düşünemiyorum bilebence 4 çorba kaşığı çok daha mantıklı

bende yapmak istiyorum bu diyeti ama suan evde girisinim yok yarin alayim persembe baslarim her sabahta hava güzel olursa yürümeyi düsünüyorum ins 1 haftada gider biu kilolar da bi ise yarar

konuyu yazan aradaşımz bizi biraz daha bilgilendirirmisin ben yarın başlıcam bu diyete mesela şekersiz çay içmek serbest mi

bu sabah bende bu diyete basladim zaten uzun suredir diyetteyim degisiklik olsun istedim
bu diyet cok hafif geldi bana ve drumda bana buna benzer bir oneride bulunmustu diye bu diyeti sectim
simdilik iyi corba olarak bugun brokoli corbasi yaptim
pazartesiye kadar uygulamayi dusunuyorum

sen pazartesiye kadar uygulada bizi bilgilendir bari canım konu sahibi arkadaştan ses yok çünkü

iyide anlamadıgım 1 hafta boyunca aynı çorbayı mı içmeliyiz yoksa farklı çorba içsekte olur mu

sen pazartesiye kadar uygulada bizi bilgilendir bari canım konu sahibi arkadaştan ses yok çünkü
tamam maviscim gun gun nasildi yazicam
hem beraber yapmak daha iyi olur yanliz kalmamis olurum sevinirim

iyide anlamadıgım 1 hafta boyunca aynı çorbayı mı içmeliyiz yoksa farklı çorba içsekte olur mu

canim ben hergun ayni corba icmiycem hergun degisik bir corba yapicam
hazir corbalar cok saglikli degil en iyisi evde hazirlamak
bugun brokoli yaptim iyice hasladim ve blendirdan gecirdim yag yok
azcik tuz ve pulbiber koydum cok guzeldi cok hafifti midem rahatladi
yarin icin ne corbasi yapicam onu dusunuyorum

ha bu arada o 4 kepçe olamaz ya çorba 2 kaseden fazla eder hele yoğurdu düşünemiyorum bilebence 4 çorba kaşığı çok daha mantıklı

evet bencede miktarlarda yanlislik var gibi
ben corbayi kucuk bir kase koydum
yogurt ise dolu dolu 2-3 yemek kasigi yeterli oldu zaten

bugun diyette 2 ci gunum
dun gayet rahat gecti bugun yine sebze corbasi yapicam blendirdan geciricem oyle icicem
diyete 58 kiloyla basladim ama suan regl oncesi donemdeyim oldukca siskinim
zaten regle bir hafta kala bende siskinlik olur hep
ilk regl gunume kadar tartilmiycam artik regl sonrasi 56 olabilirsem cok sevinicem
ara ogunlerde yesil elma yiycem dun 2.5 lt su icmistim bugun 3 e tamamliycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…