1 Haftada 4Kg Verdiren Diyet Listesi

bende bu dıyete yarın baslıcam sonuclarını buraya yazarım.boyum 1.70 kg:72 amacım 65 olmak ...hadı hayırlısı...

güzel bi diyet ama kalorisi çok az
bunu yaparsak güçten düşeriz yani
o öğlen yemeğine normal bi yemek eklenirse güzel ve daha sağlıklı olabilir
ama koca gün salatayla durulmaz

bu diyeti yapmayı gözüm yemedi ama 3 günde yediklerime dikkat ederek daha doğrusu yemeyerek 2 kilocuk verdim

Bu dıyetı devam ettıren varmı baslayan arkadaslar basladım deyıp yazmamıslar hıc bırsey kılo veren ve faydasını zararını görenler yazsın kızlar bızde bıleım ona göre dıkkat edelım bende bır kac gün yaptım ama aılede baska dıyet yapan olmayınca zor oluyo yapmak ama dıyet okadar saglıksız degıl tamam et felan yok ama öglen kı salata felan cok doyuruyodu benı corbayla beraber aksamda corba yanına yogurdun hepsını yıyemıyordum bıle yogurt pek yıyememde ondanda olabılır ama o dört kepce olsa olsa kasık olsa daha ıyı ama dört kepce corba zaten bır yemek tabagını üc kepce dolduruyo bır fazla gelıyo aksamlarıda yanına bır dılım kepekm ekmegı yenebılır öglenlerı ıse ya az yaglı sebze yada bıraz yagsız et olabılır salatanın ıcıne tavuk gögüsü konup yenebılır alternatıf cok herkes kendıne göre degıstırebılır bu dıyetı ama güzel ben uygulamaya calısacagım bakalım

Ben 11 sene once 25 kilo vermiş ve almamış bir insan olarak; ve hatta o 25 kiloyu daha once vermek için İsveç diyeti, lahana çorbası diyeti, karpuz vb. Birçok sok diyet yapmış; hepsini de fazlasıyla geri almış biri olarak söylüyorum sok diyetlerden uzak durun. Metobolizmanizi bosuna yormayın, geri alırsınız çünkü vücut yoksunluğa girecek.
En iyisi diyetisyene gitmek. Eğer gidemiyorsanız sebze ağırlıklı, kirli gidalar, bol su ve doğru proteinler, yarım saat yürüyüş ile kalıcı bir sekilde kilo verebileceginize inanıyorum. Ben o sekilde verdim ve 11 senedir de aynı kilodayim.
Önemli olan saglikla vermeniz, sacınız dökülmeden, asabilesmeden ve kendinize zarar vermeden kilo vermeniz.

evet hakkaten çok doğru yazmışsınız şok diyetlerle tekrar alınıyor lakin diyetisyene de gittim devam ettiremedim verdiğim kiloların hepsini geri aldım

İyi gözüküyo hosuma gitti bu diyet tebrikler 1 haftada 4 kg cok iyi ins bende verebilirim deniycem

kızlar acıkcası ben bu dıyetı 5 gune yakındır yapıorum ustelık bıraz gec kalktıgımdan hepsını bıle yıyemedım ancak gelın gorunkı 1,5 kilo falan ancak verebıldım ustelık bu sure zarfında cok hareketlıydım,,neden boyle oldu anlamadım artık canıma tak etti psikolojm bozulmus durumda yıllardır kilo veremıyorum yapmadıgım sey kalmadı..63ten asagı dusemıyorum..sabrım bıttı neredeyse..tavsıyesı olan olursa sevınırım...

Yrn bu diyete başlıyorum herkes sonucu yazıcam demiş ama yazmamıs inş ben gün gün buraya yazıp sonucu sizlerle paylasacagım arkadaslar

merhaba kızlarr, bende yarın bu diyeti denicem çok zorluk çekmezsem devam edicem çünkü bana az gibi geldi inş yapabilirim..hem okulda çorba salata bulmamda kolay

ayrıca bence 5 günde 1,5 kilo mükemmel yaa ben havalara uçardım ben 1 haftada 2 kilo versem çok sevinirim kii

slm canım yeşil cay içiyomusun iyi geliyo günde 2 bardak içmede fayda var ben sabahları ac karnıma bir bardak gecede yatmadan önce içiyorum 1 saat yürüyüş 3 litre su içerek 3 ayda 10 kilo verdim tatlım caykur bergamutlu al tadı güzell suan 58 kiloyum hedefim 55 insallah kısa sürede olucam ekmekte azalt sabah ve öglen ye akşamları yeme ekmek sonuçları görürsün...

benim de bu diyette ikinci günüm kızlar :) yarım kilom gitti.. bende yazıcam buraya ne durumda olduğumu:) suyu herzamankinden daha çok tüketmeye başladım, çok sık susuyorum ayrıca.

ben 1 hafta falan yaptım bu diyeti en fazla verdiğim 1 kilo saglıksız bir diyet ben 2 aydır diyet yapıyorum birde ondan dolayı yavas kilo vermeye baslamıs olabilirim

bu diyette 6. günüm toplam 3.2 verdim. ama çorba içmekten ve salata yemekten fenalık geçirdiğim için hiç yemek istemez oldum resmen iştahım kapandı ..bu yüzden diyette bugun son günüm yrn başka bir diyete başlıyorum.. tmm kilo verdim ama cnm cıktı corba içmekten :)) sürekli aynı şeyleri yemek sıktı benii açıkçası ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…