1 Haftada 4Kg Verdiren Diyet Listesi

evet ben bu gün başladım bakalım hayırlısı şimdi elmamı da yediö çorbamda pişiyor bakalım bakalım nasıl gidecek hadi arkadaşlar kilo veren kızlar moral olsun bize yazında görelim :KK56:

ben diyeti iki gundur yapamadim evde degildim zaten
ama kilom regl sonrasi indi 56 yi gordum
bundan sonrasinda az yiyerek dikkat edicem kilomu korumaya calisicam
diyete devam eden .arkadaslara basarilar

adı üstünde şok diyet en fazla 2 günlük yapılıyo bu,ayda bikez hemde:KK19:kendinize gelin açkalarak 4 kilo denmesi gerekiyodu heralde,:KK20:okadar çok şok diyeti gördümki,hepsi hemen hemen böyle ama 2 günlük şok diyet diye geçiyo,2-3kilo verdiriyo 2günde..hem sebzede ette veriyorlar araştırın görüceksiniz,sadece çorbayla meyveyle bihafta insanı hasta eder ne buu:KK19:

Son düzenleme:
ben 47 kiloyum.43 kiloya düşmek istiyorum.bu diyeti deneyeceğim bayramdan sonra inşallah.bişe sormak istiyorum.sabah kahvaltısında 2 grisini diyor.galeta yani.peki şu uzun büyük galetalardanmı yicez? yoksa küçük minik olanlardanmı?

Merhaba bayanlar :) beğendim ben bu diyeti günlük 1000 kaloriye denk geliyor bu da kilo vermek için oldukça ideal bence..ben hep 1.65 boy 66 kiloda tombuk bi kız oldum kendimden hep şikayetçiydim hep kafamdan diyetler yapıyordum bi iki kilo veriyodum sonra bırakıp hopp tekrar 66ya çıkıyodum.son 1 ayda tam 72 kiloya çıktım yani tam 6 kilo aldım:KK43: sürekli şok diyet yapıp bozduğum için olduğunu düşündüm.ama dün sabah acayip bi kasık ağrısıyla hastaneye gittim sağ yumurtalığımda 10 cm çapında dermoid kist saptandı tüm bu kilo almalarım verememelerim sivilcelerim falan bundan kaynaklanıyormuş.en kısa zamanda ameliyatla kurtulucam umarım ondan,sonra da gitsin kilolarrr:) yine de bu arada boş durmayayım bu diyete başlayayyım diyorum.ameliyata kadar harfiyen uygulamaya çalışıcam verebilir miyim bilmiyorum ama en azından hafif hissederim,hem psikolojimi bozup yemeklere saldırmaktan daha iyidir eminim:)..başlamak isteyen varsa ve eşlik ederse bana çok sevinirim :))

Merhaba bayanlar :) beğendim ben bu diyeti günlük 1000 kaloriye denk geliyor bu da kilo vermek için oldukça ideal bence..ben hep 1.65 boy 66 kiloda tombuk bi kız oldum kendimden hep şikayetçiydim hep kafamdan diyetler yapıyordum bi iki kilo veriyodum sonra bırakıp hopp tekrar 66ya çıkıyodum.son 1 ayda tam 72 kiloya çıktım yani tam 6 kilo aldım:KK43: sürekli şok diyet yapıp bozduğum için olduğunu düşündüm.ama dün sabah acayip bi kasık ağrısıyla hastaneye gittim sağ yumurtalığımda 10 cm çapında dermoid kist saptandı tüm bu kilo almalarım verememelerim sivilcelerim falan bundan kaynaklanıyormuş.en kısa zamanda ameliyatla kurtulucam umarım ondan,sonra da gitsin kilolarrr:) yine de bu arada boş durmayayım bu diyete başlayayyım diyorum.ameliyata kadar harfiyen uygulamaya çalışıcam verebilir miyim bilmiyorum ama en azından hafif hissederim,hem psikolojimi bozup yemeklere saldırmaktan daha iyidir eminim:)..başlamak isteyen varsa ve eşlik ederse bana çok sevinirim :))

Çok geçmiş olsun umarım kısa sürede kurtulursun bu derdinden.Ben de 71 kiloydum, bir hafta bu diyeti uyguladım 67' e kadar düştüm gerçekten de.Yalnız bıraktıktan 3 gün sonra 68 olmuşum.Biraz dikkat edip spor yaparsam olacak her şey ama. :KK43:

Son düzenleme:
tebrik ederim.güzel kg. vermişsin bir haftada.
bu diyet kaç kalori bilen veya hesaplayan varmı arkadaşlar.:KK71:

şimdi okudumda gerçekten güzel bir diyet 600 1000 kalori arası bir diyet bazal metolizmamızıda hesaplarsak gene karda oluyoruz üstünede hareket ev işleri ve yakılan kaloriler baya bir faydası olur sanırım çünkü kalorileri az ama çorbada içine koyulacaklarda önemli düşük kalorili bir diyet çorba yapmak lazım ama genede doğru bir diyet elmada lif ve c vitamini var sütte kalsiyum salatalıklar vitamin kaynağı hem eksik kalmayız hemde kilo veririz gerçekten saol aç kalmadan yapılacak bir diyet bence

bu diyeti bugün gördüm.yarın başlicam Allahın izniyle :) şimdi 59 kiloyum 55 e düşsem çok güzel olacak.

bnde yarın başlıcam bugün yapmadım bile bile çünkü psikolojik olarak pazartesi başladığım diyetleri sürdüremiyorum en geç salı bozuyorum:KK1:

X