kızlar bu diyet bence asla 1 haftada bu kadar kilo verdiremeztabi aranızda 200 kilo olan yoksa.ben şimdi hesapladım kalori değerlerini meyveleri 2 elma 1 portakal olarak,çorbalarıda mercimek ve ezogelin olarak hesapladım toplamda en az 1100 kalori yapıyor benim düzenli beslenmem bile 1200ü geçmezki ki benim hesaplarım bu listeden daha az çorbaları birer kase yoğurduda 1 su bardağı olarak hesapladım bu listeye göre hesaplasam en kötü 150_170 kalori falan olur herhalde benim diyetim zaten pazartesi bitecekti belki verdiklerimi koruma amaçlı deneyebilirim bu diyeti ama kilo vereceğimi pek sanmıyorum bu diyetle
merhaba kızlar, uzun süredir KK'ya gelemiyordum ben pek... doğumdu büyütmekti derken geçti zaman çabucak ama kilolar kaldı başıma bela..
diyete başlıcam nasipse, bakıyım dedim kk kızları ne yapıyorlar.. bu başlığı görüp ilk olarak daldım hemen. bayıldım bu listeye, dediğiniz gibi ölçüler biraz yanlış olmuş gibi ama mantıklı ölçülerde tüketilirse sonuç alabileceğimiz bi liste gibi göründü bana.
sanırım henüz deneyen ve sonuçö aldım diyen olmamış..
ben de pazartesi başlıyorum buna. 12 kilo vermem lazım benim... haydi gazamız mübarek olsun :))
canim kilo verip veremedigimi ancak haftaya anliycam ama kendimi cok hafif hissediyorum
salatalari yagsiz corbalarida genelde sebzeyle hazirliyorum cokta hafif oluyor ve saglikli
meyveyi ise midem kuculmus zaten ancak yarm elma yarim portakal yiyorum
bende hassas bagirsak sendromu var diye drum sulu gidalar onermisti az ve sk ye diye
dunden beri midem cok rahat kalan iki kilomuda cok kolay verebilicem bu diyetle oyle hissediyorum
diyetin bitince beklerim beraber devam edelim
kızlar bu diyet bence asla 1 haftada bu kadar kilo verdiremeztabi aranızda 200 kilo olan yoksa.ben şimdi hesapladım kalori değerlerini meyveleri 2 elma 1 portakal olarak,çorbalarıda mercimek ve ezogelin olarak hesapladım toplamda en az 1100 kalori yapıyor benim düzenli beslenmem bile 1200ü geçmezki ki benim hesaplarım bu listeden daha az çorbaları birer kase yoğurduda 1 su bardağı olarak hesapladım bu listeye göre hesaplasam en kötü 150_170 kalori falan olur herhalde benim diyetim zaten pazartesi bitecekti belki verdiklerimi koruma amaçlı deneyebilirim bu diyeti ama kilo vereceğimi pek sanmıyorum bu diyetle
kolay gelsin canim insallah kolayca verirsin
arkadaşlar ben bugun başladım...bakalım 4 kilo verebilcek miyim...verince haber veririm sizee :)
4 kepçe çok fazla değilmi 1 kepçe yada 2 kepçe bence olması gerekmiyomu
mrb kızlar bende bugün başladım bu diyete bakalım sonuç ne olcek :26:
gerçi ben 4 kilo vereceğimi hiç zannetmiyorumen azından son günlerde
aldığım 1.5 kiloyu versem oda yetcek
yada 59 olsam ne güzel olurdu