1 Haftada 4Kg Verdiren Diyet Listesi

merhaba kızlar, uzun süredir KK'ya gelemiyordum ben pek... doğumdu büyütmekti derken geçti zaman çabucak ama kilolar kaldı başıma bela..
diyete başlıcam nasipse, bakıyım dedim kk kızları ne yapıyorlar.. bu başlığı görüp ilk olarak daldım hemen. bayıldım bu listeye, dediğiniz gibi ölçüler biraz yanlış olmuş gibi ama mantıklı ölçülerde tüketilirse sonuç alabileceğimiz bi liste gibi göründü bana.
sanırım henüz deneyen ve sonuçö aldım diyen olmamış..
ben de pazartesi başlıyorum buna. 12 kilo vermem lazım benim... haydi gazamız mübarek olsun :))

kızlar bu diyet bence asla 1 haftada bu kadar kilo verdiremeztabi aranızda 200 kilo olan yoksa.ben şimdi hesapladım kalori değerlerini meyveleri 2 elma 1 portakal olarak,çorbalarıda mercimek ve ezogelin olarak hesapladım toplamda en az 1100 kalori yapıyorbenim düzenli beslenmem bile 1200ü geçmezkiki benim hesaplarım bu listeden daha az çorbaları birer kase yoğurduda 1 su bardağı olarak hesapladım bu listeye göre hesaplasam en kötü 150_170 kalori falan olur herhaldebenim diyetim zaten pazartesi bitecekti belki verdiklerimi koruma amaçlı deneyebilirim bu diyeti ama kilo vereceğimi pek sanmıyorum bu diyetle

kızlar ben de bu diyeti yapayım niyetiyle başladım ama çalıştığım için yapamadım, bunun yerine sabah grissini veya light bir tost yiyorum, öğlen sebze yiyorum, arada meyve akşam da çorba ve meyve yiyorum, 1,5 kilo verdim 1 haftada.. :87:

canim kilo verip veremedigimi ancak haftaya anliycam ama kendimi cok hafif hissediyorum
salatalari yagsiz corbalarida genelde sebzeyle hazirliyorum cokta hafif oluyor ve saglikli
meyveyi ise midem kuculmus zaten ancak yarm elma yarim portakal yiyorum
bende hassas bagirsak sendromu var diye drum sulu gidalar onermisti az ve sk ye diye
dunden beri midem cok rahat kalan iki kilomuda cok kolay verebilicem bu diyetle oyle hissediyorum
diyetin bitince beklerim beraber devam edelim

kolay gelsin canim insallah kolayca verirsin

inşallah verirsin canım.evet pazartesi başlamayı düşünüyorum bende bakalım

arkadaşlar ben bugun başladım...bakalım 4 kilo verebilcek miyim...verince haber veririm sizee :)

çok basitmiş herkezinde bullabileceği şeyler kimi diyetler var çok zor heleki çalışan bayanlar için bu tam benlik :)

bugun 3 cu gunum olucak
iki gunu kacamaksiz atlattim buunde oyle olur insallah misafirlerim var diye tedirginim biraz
ne zaman misafirim olsa ister istemez kaciyor diyet
bugun icin gaspacho hazirliycam soguk corba
3 lt su ve yesil cay salata ve yogurt

sen ne diyeti uyguluyorsun peki? çok memnunsan bizimle de paylaşır mısın canım?

kolay gelsin canim insallah kolayca verirsin

amiiinnnn.. inşallah

arkadaşlar ben bugun başladım...bakalım 4 kilo verebilcek miyim...verince haber veririm sizee :)

merakla bekliyorum ben.

bugunu en az kacamakla atlattim neyseki
yarim kurabiye yedim misafirim var diye
siskinligim cok fazla haftasonu regl olmayi bekliyorum
insallah regl sonrasi 56 yi gorebilirim

4 gunum ve bugun corba icmedim hic canim istemedi havada sicak
salata ve yogurt la idare ettim
sabah grisini yerine kucuk bir kurabiye yedim
haftasonu diyette olmak zor oluyor
yarinida atlatabilirsem iyi olucak
regl gunum ama olmadim daha
bu diyete baslamazdan evvel son iki gun boyunca hep pasta kek borek kurabiye yemistim abartili sekilde
57-58 arasi olan kilom 59.5 a cikmisti
bu sabah 58.5 geldim hic degilse son iki gunde aldiklarimi verdim
simdilik giden 1 kilo oldu regl sonrasi netlesir durum

Bende pazartesi başlıcam inşallah ama yoğurttan nefret ederim
58 kiloyum 52 falan olmak istiyorum

4 kepçe çok fazla değilmi 1 kepçe yada 2 kepçe bence olması gerekmiyomu

Haydin bakalım yarın başlayacağım buna ben bebeklerrr! Gelişmeleri yazarım. İyi kilo vermeler cümleten...

gunaydinlarr
dune gore 300gr eksik ciktim tum siskinligime ragmen
bugun tarhana corbasi yapicam yogurt ve salata
ama sabah kacirdim yine acibadem kurabiyesine dayanamiyorum iki tane yedim rel oncesi tatli krizi
bu diyetle 56 kiloyu ucundan yakalasam yinede cok sevinicem
bir kac gundur inceldigimi hissediyorum duzenli yapilirsa guzel kilo verdirebilicek bir diyet
ben regl olamadim diye tam kac kilo verdigimi bilmiyorum simdilik 1300gr
asil regl sonrasi belli olur daha fazla verdigimden eminim

mrb kızlar bende bugün başladım bu diyete bakalım sonuç ne olcek :26:
gerçi ben 4 kilo vereceğimi hiç zannetmiyorum en azından son günlerde
aldığım 1.5 kiloyu versem oda yetcek
yada 59 olsam ne güzel olurdu

canim 4 kilo vermesende 2-2.5 kilo verirsin sanirim bende bu kadar vericem
gecen ay 57 ye kadar inmisken sonrasinda diyeti salladim asiri yedim bu diyet oncesi tartildimki 59 olmusum
son aldiklarimi verdim hedefim 56 olmak
ben yuruyus yada sporda yapmiyorum
sen yaparsan daha kolay verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…